evexoria
2x15
beyler ne sıklıkta
kaç dakika
ne sertlikte
hangi bölgelere nasıl vuruyorsunuz
kaç dakika
ne sertlikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yok oyle bi sey aminoglubeyler ne sıklıkta
kaç dakika
ne sertlikte
senin o ananı bi sikerim sonrada senin kafanı taşla ezerim oruspu çocuğu ne küfür ediyosun düzgünce soru sormuşum anasını bacısını siktiğim beni deli etme her zaman ya büyük harflerle insanlara cevap veriyosun ya da küfür ediyorsun senin o ananın tombul götüne yarrağımı sokarım bakYok oyle bi sey aminoglu
Nikolata nikolata hani bana limonatasenin o ananı bi sikerim sonrada senin kafanı taşla ezerim oruspu çocuğu ne küfür ediyosun düzgünce soru sormuşum anasını bacısını siktiğim beni deli etme her zaman ya büyük harflerle insanlara cevap veriyosun ya da küfür ediyorsun senin o ananın tombul götüne yarrağımı sokarım bak
Hergunbeyler ne sıklıkta
kaç dakika
ne sertlikte
ramus ve zygolara hangi sertlikte ve kaç dk yapıyosun meselaHergun
Keyfe göre
Bölgeden bölgeye degisiyor sertlik
Ulan orospu çocuğu in the big 26 hala bonesmashing diye soruyosun 100 lerce thread vardir sadece turk forumunda bununla ilgili anani illa cok siktirmek istiyosan babanin sikine bonemash uygula bakalim buyuyo musenin o ananı bi sikerim sonrada senin kafanı taşla ezerim oruspu çocuğu ne küfür ediyosun düzgünce soru sormuşum anasını bacısını siktiğim beni deli etme her zaman ya büyük harflerle insanlara cevap veriyosun ya da küfür ediyorsun senin o ananın tombul götüne yarrağımı sokarım bak
2haftadır ramusa düzgün yapıyorum şuanlık bir zarar görmedim memnunumyanlış yere vurup yüzündeki damar ve sinirlere hasar verebilirsin. bunlar kalıcı sorunlara sebep olabilir. diyelim yüzünü kalıcı olarak sikecek bir şey yapmadın. yine de vurduğun yerlerdeki büyümenin asimetrik olup uncanny durmayacağının garantisi yok. ve bonesmashingden dolayı oluşan fibrosisler genelde kalıcı oluyor. pişman olursan normal yollarla düzeltme imkanın yok. bence riske atma.
senin o ananın saçlarını sikime dolar etrafta sallarım anasını götünden siktiğimin piçi.thread açmaktamı suç amınakoyayım?sanki ben bilmiyorum thread araştırıp bulmasını kafasını siktiğimin evladı.türkler nasıl yapıyo herkesin kendine özel bir metodu falan var mı meraktan açtım zaten threadi.senin o kafanı sikeyim malın oğlu şurda akıllı rolünü oynayacaksın diye mal gibi konuşuyorsunUlan orospu çocuğu in the big 26 hala bonesmashing diye soruyosun 100 lerce thread vardir sadece turk forumunda bununla ilgili anani illa cok siktirmek istiyosan babanin sikine bonemash uygula bakalim buyuyo mu
Bonesmash le kemik yapini yada protrusion miktarini degistiremezsin sadece uzun sure duzenli yaparsan deri alti scar tissue kalici hale gelip daha dolgulu bi gorunum verebilir. Gain olarak gordugun her sey sadece swelling. Cenene bonesmash yaparkende bi havlu falan isirarak yap sarsintidan dis koklerin yarragi yer rira agizli olursun sonrabeyler ne sıklıkta
kaç dakika
ne sertlikte
dikkatli yap o zaman incellerden şéhîd vermeyelim2haftadır ramusa düzgün yapıyorum şuanlık bir zarar görmedim memnunum![]()
bonesmashten kim şehit düştü yadikkatli yap o zaman incellerden şéhîd vermeyelim
havlu ısırma tavsiyesi için teşekkürBonesmash le kemik yapini yada protrusion miktarini degistiremezsin sadece uzun sure duzenli yaparsan deri alti scar tissue kalici hale gelip daha dolgulu bi gorunum verebilir. Gain olarak gordugun her sey sadece swelling. Cenene bonesmash yaparkende bi havlu falan isirarak yap sarsintidan dis koklerin yarragi yer rira agizli olursun sonra
Sıkılana kadarramus ve zygolara hangi sertlikte ve kaç dk yapıyosun mesela
ben ramusu 3-4dk yapıyorum zygolarda şişene kadarSıkılana kadar
Sertlik fark etmiyor birsey hissetmiyorum zaten
Olm ramusa vurulur mu aq manyak mısın vurunca aşırı acıtıyor zaten ben her gün 5 dk zygolara ve chine vuruyodum o ucube arab supermanı dinleme yani sıralama şöyle iz bırakcak kadar sert her gün 5 dakika ilm 3 başlamıştım ve golf topuyla vuruyom
Aynı yerlere vurmuyon muhtemelen ondandır bence ramusta nasıl acıtmıyor aq ramusa en alttan mı vuruyorsun eğer öyle yapmıyorsan massetar kaslarına vuruyorsundur ordada kemik yok zatenben tornavida arkasıyla vuruyorum ve ramus vurmak çok acıtmıyor bence.benim sol zygo sağ zygodan daha çok acıyor sadece ona anlam veremiyorum
Yok oyle bi sey aminoglu
yok massetara vurmuyorum arkadan ve tam kesişme yerine vuruyorum yandanAynı yerlere vurmuyon muhtemelen ondandır bence ramusta nasıl acıtmıyor aq ramusa en alttan mı vuruyorsun eğer öyle yapmıyorsan massetar kaslarına vuruyorsundur ordada kemik yok zaten
o bende de oluyo sol zygo daha çok şişiyo bideben tornavida arkasıyla vuruyorum ve ramus vurmak çok acıtmıyor bence.benim sol zygo sağ zygodan daha çok acıyor sadece ona anlam veremiyorum
yüz asimetrisinden falan mı acabao bende de oluyo sol zygo daha çok şişiyo bide
yüzümde asimetri var ama ondan dolayı olacağını düşünmüyorum denicez görücezyüz asimetrisinden falan mı acaba![]()
arab supermanın gösterdiği gibi parmak eklemlerim ile vuruyorum işgörüyoOlm ramusa vurulur mu aq manyak mısın vurunca aşırı acıtıyor zaten ben her gün 5 dk zygolara ve chine vuruyodum o ucube arab supermanı dinleme yani sıralama şöyle iz bırakcak kadar sert her gün 5 dakika ilm 3 başlamıştım ve golf topuyla vuruyom
Benim dediğim şu ramusa vurabilmek için çenenin en altından vurman lazım hem zor hemde aşırı acıtıyor yani yandan vurunca kemiğe denk gelmediği için bir anlamı yok önür türlüde o acıya dayanılmaz ve zaten o kadar acıyınca insan sorguluyor bir zarar verir mi diyearab supermanın gösterdiği gibi parmak eklemlerim ile vuruyorum işgörüyo
acı önemli değilBenim dediğim şu ramusa vurabilmek için çenenin en altından vurman lazım hem zor hemde aşırı acıtıyor yani yandan vurunca kemiğe denk gelmediği için bir anlamı yok önür türlüde o acıya dayanılmaz ve zaten o kadar acıyınca insan sorguluyor bir zarar verir mi diye
çenemi öne doğru çıkarıp vuruyorum o zaman kasa denk gelmiyo ama dediginde doğruBenim dediğim şu ramusa vurabilmek için çenenin en altından vurman lazım hem zor hemde aşırı acıtıyor yani yandan vurunca kemiğe denk gelmediği için bir anlamı yok önür türlüde o acıya dayanılmaz ve zaten o kadar acıyınca insan sorguluyor bir zarar verir mi diye
senin o ananın saçlarını sikime dolar etrafta sallarım anasını götünden siktiğimin piçi.thread açmaktamı suç amınakoyayım?sanki ben bilmiyorum thread araştırıp bulmasını kafasını siktiğimin evladı.türkler nasıl yapıyo herkesin kendine özel bir metodu falan var mı meraktan açtım zaten threadi.senin o kafanı sikeyim malın oğlu şurda akıllı rolünü oynayacaksın diye mal gibi konuşuyorsun![]()
VarYok oyle bi sey aminoglu
kemik ezme yalan diyen aptal orospu evlatları ne yaşıyor 0 dan ogee curve çıkarttım cenemi uzattim vura vura fwhr bile hayvan gibi degisti siz kendinizi kandirin aminakodumun ibneleribeyler ne sıklıkta
kaç dakika
ne sertlikte
hangi bileşenleri nasıl vuruyorsunuz
kanka onu diyen oruspu evladına cevap olarak yazsaydın ya niye benimkine cevap olarak yazdınkemik ezme yalan diyen aptal orospu evlatları ne yaşıyor 0 dan ogee curve çıkarttım cenemi uzattim vura vura fwhr bile hayvan gibi degisti siz kendinizi kandirin aminakodumun ibneleri
20 dk falan yap her tarafa yumruklaramus ve zygolara hangi sertlikte ve kaç dk yapıyosun mesela
zamanla altındaki tabaka kalıcı olucak keep up the workzygolara ve ceneye vuruyorum sadece ceneye daha sert vuruyorum zygoya orta sertlikte günde 2-3 set 100 kere vuruyorum her tarafa yumrukla. uzun vadede etki olur mu bilmiyorum ama vurduktan sonra birazcık şişiyor dolgun görünüm veriyor geçici olarak

zygolarıma dokunduğumda acı geçmişse yeniden yapıyorum sıklık bu şekilde genellikle 5 günde bir falanbeyler ne sıklıkta
kaç dakika
ne sertlikte
ramusa nasıl yapıyorsun veya yapıyor musunzygolarıma dokunduğumda acı geçmişse yeniden yapıyorum sıklık bu şekilde genellikle 5 günde bir falan
kafanı bir tarafa daya kafan sarsılmasın 5 dakika boyunca zygo vuruyom
gua sha tası var ya onun ustunu kırdım ayırdım sapından o taşla vuruyom ben
copesa copedur acıksası o sislik cok guzel duruyor bende asimetri olusmadıgı surece sorun yok bana kalırsa
sert vurdun mu 5dk yetiyor bence
yapıyorum oraya tam aşağıdan vurmaya çalışıyorum yine taşla 2 dk yetiyor cok acıtıyor ama bir sure sonra his azalıyor birde çapraz vuruyorum o tam sivri köşe var ya anlamıssındır oraya dogru kemigi direkt hissediyorsun zatenramusa nasıl yapıyorsun veya yapıyor musun
zygolara olabildigince sert vurman lazim orasi o kadar kolay kirik acikan biyer degil az vurmak gereksizramus ve zygolara hangi sertlikte ve kaç dk yapıyosun mesela