Bonesmash yaparken yarra yiyyoduk

veneficus

veneficus

Bronze
Beyler ilk kez bonesmash yapıyordum marketlerde satılan 750ml lik cam su şişeleri var ya onunla vurmaya başladım,her taraf için 30 saniye iki set yaptım ama sol tarafın ikinci setinde derinin içinde bi pıftı gibi bişey olustu,ve balona su dolar gibi doldu az bişey çıkıntı yaptı,derimin içinde kucuk bi top var gibi,kasa hasar mı verdik damarı mı patlattık nooldu amk devam edeyimmi sizce

• Woah
Reactions: stacyworshipper
Bayılana kadar devam et
Uyanınca Chad oluyosun

• +1
Reactions: anathema, NoxInfernum and Serialsuicide
Bayılana kadar devam et
Uyanınca Chad oluyosun
Lan bi konuylada taşşak geçmeyin amk gece gece belki bilen vardır diye konu açıyorum aptal aptal cevap veriyosunuz

• JFL
Reactions: anathema
Lan bi konuylada taşşak geçmeyin amk gece gece belki bilen vardır diye konu açıyorum aptal aptal cevap veriyosunuz
Reis bonesmash ne hangi yüzyılda yaşıyon amk

• +1
Reactions: anathema, yigittsaint, Deleted member 160098 and 3 others
Ha illa yapacaksan nerene vuruyon söylede normalmi tahmin edelim

• +1
Reactions: NoxInfernum
Yaş kaç? Zygolar sonradan büyüyebiliyo ergenlikteysen
Bonesmash kısa süreliğine şişkinlik yaratır sadece
Yapıyosanda elini kullan kafanın tamamı sarsılmadan yap
Elmacık kemiklerini geliştirmek
Yüzlerce tirad var git araştır her bokuda sormayın

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli and NoxInfernum
fotoyu chatgpt ye at ciddi bi şey var mıymış diye

• +1
Reactions: NoxInfernum and veneficus
Beyler ilk kez bonesmash yapıyordum marketlerde satılan 750ml lik cam su şişeleri var ya onunla vurmaya başladım,her taraf için 30 saniye iki set yaptım ama sol tarafın ikinci setinde derinin içinde bi pıftı gibi bişey olustu,ve balona su dolar gibi doldu az bişey çıkıntı yaptı,derimin içinde kucuk bi top var gibi,kasa hasar mı verdik damarı mı patlattık nooldu amk devam edeyimmi sizce
bende dışarı çıkmadan önce versace erosla zygolara vuruyodum, fazla ödem oluştumu buz sürüyodum işe yarıyor dozunda şişkinlik bırakıyodu

• JFL
  • Love it
Reactions: Deleted member 69336 and Fridx
cok guzel kokuyor aw sonbahar gelsin flame alicam o dahada iyi

Edit: param olursa😕
Güzel değil amk eğer kızın eski sevgilisi kokmak istemiyorsan farklı parfümlere yönel, yanlış anlama parfüm pederin :D

• +1
Reactions: brcomorc77, Fridx, Trenmaxx1 and 1 other person
etme aq soru mu bu cildini altındaki sinirleri sikip atacaksın:lul:

• +1
Reactions: veneficus
Güzel değil amk eğer kızın eski sevgilisi kokmak istemiyorsan farklı parfümlere yönel, yanlış anlama parfüm pederin :D
Flame i nerdeyse kimse kullanmiyor bende kullandim uzun süre güzel geri dönüsler almistim ama favorim la male siyahlı olan

• +1
Reactions: NoxInfernum, true al dajjal, Fridx and 1 other person
Flame i nerdeyse kimse kullanmiyor bende kullandim uzun süre güzel geri dönüsler almistim ama favorim la male siyahlı olan
sarısını çok seviyom ben ama ağır baya

• +1
Reactions: NoxInfernum, Trenmaxx1 and Fridx
lcw dark black
defacto frame aqua

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, NoxInfernum and szenn
orada çıkan her pıhtı iq pıhtısı olarak geçiyor her patlattığında +1 iq kazanıyorsun herkese nasip olmaz kardeşim çok şanslısın daha da zeki olmak için en yakın nalburdan kendine büyüğünden güzelcene bir çekiç al ve tüm gücünle vurmaya devam et allahın izniyle seneye dünyanın en zeki insanı olacaksın.

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: brcomorc77, true al dajjal, exteasee and 4 others
ekstra olarak sikini büyütmek istersen, 3 set 30 dakika olacak şekilde her üç santim başına vur. eğer zaten büyükse ve bonesmash tekniği çekiçle yetersiz geliyorsa balyoz kullanabilirsin. ama erekte halde yapman lazım allah korusun sikin falan kopabilir öbür türlü

• JFL
  • +1
Reactions: veneficus and Serialsuicide
Sarisi kolonya gibi kokuyor la
Carsidaki teshir urun 300 e birakirim diyen dallamalardan mi aldin nasil kolonya gibi amk

• +1
Reactions: Fridx
Carsidaki teshir urun 300 e birakirim diyen dallamalardan mi aldin nasil kolonya gibi amk
eros energyden bahsettigini sandim

• +1
Reactions: velwetyy
eros energyden bahsettigini sandim
Onun acilisi oyle devaminda amber notasi falan var biraz gecince gidiyo ama orijinal erosa gore bi tik farkli

• +1
Reactions: Fridx and true al dajjal