Bonesmashin cope olmama ihtimali

senualF

senualF

Do i look cute enough?
Beyler bayadır yapıyorum sağ zygoma dokununca soldan daha büyük olduğunu hissediyorum daha önceden yoktu böyle bişey sol daha büyük hissettiriyordu, sağ elimi kullandığım için herhalde vurduğum açı daha iyi diklemesine vuruyorum ve kuvvet soldan daha fazla sonra ara verdim 3-4 gün falan sonuçlar yanıltmasın diye harbiden sağ soldan daha büyük hissetiriyor he görünüşte bi asimetri yok şuanlık ama dokununca hissediyorum sola 1 dakika falan daha fazla ve sağa vurduğumla aynı açı ve kuvvetle vurmaya başlicam ama harbi sağ daha büyük hissetiriyor androgenic falanda bonesmash yapıyor evet ogre ama 0 bonemass ltnden true ogre oldu bilmiyom valla siz bilirsiniz hala yapmazsanız + zygomatic archa vurunca baya değiştiriyor yüzü normal zygoların şişmesi için baya dövmen lazım kendini ama zygomatic archa az bişey vurunca bile pumplanıyor hemen yüzüne daha fazla angularity katıyor en azından bende öyle

Last edited:
  • +1
Reactions: kurdistan and marlonteixeira
Beyler bayadır yapıyorum sağ zygoma dokununca soldan daha büyük olduğunu hissediyorum daha önceden yoktu böyle bişey sol daha büyük hissettiriyordu, sağ elimi kullandığım için herhalde vurduğum açı daha iyi diklemesine vuruyorum ve kuvvet soldan daha fazla sonra ara verdim 3-4 gün falan sonuçlar yanıltmasın diye harbiden sağ soldan daha büyük hissetiriyor he görünüşte bi asimetri yok şuanlık ama dokununca hissediyorum sola 1
tazotene kullanmıyormuydun sen cildin soyulmuyor mu
Accutanedeyken masaj tabancasıyla bonesmash denemiştim iki taraftada soyulmuştu su sekil dolaniyordum amk
1763582652977

• JFL
Reactions: kurdistan, szenn, Auchelius and 2 others
Accutanedeyken masaj tabancasıyla bonesmash denemiştim iki taraftada soyulmuştu su sekil dolaniyordum amk
View attachment 4342788
Kanka yanaklara kullanmıyorum ben tazaroteni ama evet soyuyor baya cildi tazarotene, tret, accutane kullananlar için

• +1
View attachment 4342788
Olm şimdide sol tarafı öyle bi dövdüm ki amk mosmor oldu ışık azdı odamda farketmedim yarın gitmicem okula herhalde sabaha kadar kalırsa buz koymaya gidiyom :lul:

• +1
  • JFL
Beyler bayadır yapıyorum sağ zygoma dokununca soldan daha büyük olduğunu hissediyorum daha önceden yoktu böyle bişey sol daha büyük hissettiriyordu, sağ elimi kullandığım için herhalde vurduğum açı daha iyi diklemesine vuruyorum ve kuvvet soldan daha fazla sonra ara verdim 3-4 gün falan sonuçlar yanıltmasın diye harbiden sağ soldan daha büyük hissetiriyor he görünüşte bi asimetri yok şuanlık ama dokununca hissediyorum sola 1 dakika falan daha fazla ve sağa vurduğumla aynı açı ve kuvvetle vurmaya başlicam ama harbi sağ daha büyük hissetiriyor androgenic falanda bonesmash yapıyor evet ogre ama 0 bonemass ltnden true ogre oldu bilmiyom valla siz bilirsiniz hala yapmazsanız + zygomatic archa vurunca baya değiştiriyor yüzü normal zygoların şişmesi için baya dövmen lazım kendini ama zygomatic archa az bişey vurunca bile pumplanıyor hemen yüzüne daha fazla angularity katıyor en azından bende öyle
Bonesmash kalıcı etki bırakıyor mu? Demeye çalıştığım düzenli olmasına rağmen bi gün vurmayinca eski haline dönmüyor değil mi

Bonesmash kalıcı etki bırakıyor mu? Demeye çalıştığım düzenli olmasına rağmen bi gün vurmayinca eski haline dönmüyor değil mi
2 Günde eski haline dönüyor ama genel olarak büyüyor 6 ay önceki yüzümle şu anki yüzüm arasında fark var bence bide ben o kadar düzenlide yapmadım son 2 aydır düzenli yapıyorum belkide yağ vermişimdir ama sanmıyorum

• +1
Reactions: jsbera
2 Günde eski haline dönüyor ama genel olarak büyüyor 6 ay önceki yüzümle şu anki yüzüm arasında fark var bence bide ben o kadar düzenlide yapmadım son 2 aydır düzenli yapıyorum belkide yağ vermişimdir ama sanmıyorum
Sence yapmaya değer mi? Kalsiyumu aşırı dozda arttırmak mi gerekiyor yaptıktan sonra

Yoksa ona önem vermeden günlük beslenmenden devam edebilir misin

Sence yapmaya değer mi? Kalsiyumu aşırı dozda arttırmak mi gerekiyor yaptıktan sonra
Yani kalsiyuma genel olarak önem vermen gerekiyor yapsanda yapmasanda

• +1
Reactions: jsbera
bonesmash cope bone remodeling oyle olmuyor malesef

• +1
Reactions: maarda and Serialsuicide
bonesmash cope bone remodeling oyle olmuyor malesef
Değil aq bone remodeling ayrı bişey o thumbpulling zygo pushing falan bone smash cope diyenler ya sert vurmayan pembe götlüler ya da max 2 hafta deneyip salanlar

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and jsbera