elemanzelvadre
Anti natural 🥶🥶💀☠️😈
Beklemezdim aq saka mi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
W gatekeeperMaarda işe yaramaz diyodu
geçici şişlik oluyor sonra eski haline dönüyor diye biliyorumBeklemezdim aq saka mi bu
Kirmizilik falan hicbisey yokgeçici şişlik oluyor sonra eski haline dönüyor diye biliyorum
dokununca ağrıyormuKirmizilik falan hicbisey yok
Altindaki karaciğer iflası yüzünden 31 çekince çıkan sivilce ağrıyordokununca ağrıyormu
ikisininde etkisi aynı anda olabilir doku hasarı sonucu iltihap toplamıştır üstündede sivilce vardır buyüzden farketmemişsindirAltindaki karaciğer iflası yüzünden 31 çekince çıkan sivilce ağrıyor
Maarda hic bi zaman ole bisi demedi kiMaarda işe yaramaz diyodu
bende böyle hatırlıyorum oladabilir olmayadabilir diyorduMaarda hic bi zaman ole bisi demedi ki
Cope olabilir olmayadabilir Belli bir güç ile vurunca oluyordu
Implant gibi oldu mqbende böyle hatırlıyorum oladabilir olmayadabilir diyordu
Nereyi smashledin laImplant gibi oldu mq
Yumruk attim o acitirİnsanlar çekiçle kemiklerine vuruyor böyle dünyanın amına koyum
Düşük östrejenin yerine geçebilecek androjen seviyesine sahipsen gelişir.W gatekeeper
Benim östrojenim zaten düşük olduğu için hiç yapmayacaktım şu an östrojenim düzeldi diye yaptım harbiden çalışıyormuş
Düşük östrojende kemik gelişmez anlamayan için
Yer cucesi oldugum icin ikisinide kullanamiyorum androjende estrojende kissltiyor boyuDüşük östrejenin yerine geçebilecek androjen seviyesine sahipsen gelişir.
200t 200rimo yap once tren icin prolaktine falan baktirman gerek aralikli olarak uzun ester kullanacaksan ve biraktiktan sonra hpta yi asagi yukari 1 yil sikerYer cucesi oldugum icin ikisinide kullanamiyorum androjende estrojende kissltiyor boyu
18.5 yyasinda testo 110mg base 50 mg tren 200mg rimoyla bisey dusunuyorum aromasin olmadan