bonesmashıng??? ciddi soru makaracılar uzasın

erhnogrr

erhnogrr

Iron
Beyler ciddili makara falan yapmayın tiktokerler falan onerıyor ufc dovusculeri falan dgru mu sonuc goren sonucları atabilirmi?

• +1
Reactions: anathema, Thrill and Resistance.
larp larp larp sahuuuuuur

• +1
Reactions: Thrill and NoxInfernum
kral 1000 kez tarrtışıldı ya bak gerçekten 10000 bin kez hem burda hem oftopikte tartışıldı nolur şu searchı kullanın az

• +1
Reactions: kurdistan, susisesi, Thrill and 4 others
Ciddi soru

• +1
Reactions: anathema, kurdistan, Thrill and 3 others
Beyler ciddili makara falan yapmayın tiktokerler falan onerıyor ufc dovusculeri falan dgru mu sonuc goren sonucları atabilirmi?
Bak kanka eğer androjen reseptorlerin iyiyse steroid eşliğinde ise yarar ama bonemass olacakki mi miktar üstüne ekleme yapasın diğer türlü no

• JFL
  • Ugh..
Reactions: Serialsuicide, growthplatessss111, Atsizz and 2 others
kral 1000 kez tarrtışıldı ya bak gerçekten 10000 bin kez hem burda hem oftopikte tartışıldı nolur şu searchı kullanın az
kral biş soyle herkez kafasına gore soyluyor

• +1
Reactions: Thrill and Resistance.
kral biş soyle herkez kafasına gore soyluyor
Knk cope ama cope degil o kdr süre strese maruz bırakmak zor yani o sürede ise girsen zaten implant ile kilciksiz hallediyon birde bonesmqhsten gelecek olan kemik ogre gösteriyor kltu yani

• +1
Reactions: BugraSA, ascendantwill, wsg12345 and 2 others
Knk cope ama cope degil o kdr süre strese maruz bırakmak zor yani o sürede ise girsen zaten implant ile kilciksiz hallediyon birde bonesmqhsten gelecek olan kemik ogre gösteriyor kltu yani
cope yani
kısaca

• +1
Reactions: Thrill and Resistance.
Cope diyenler yalancı gelişmeni istemiyorlar ben yaptım ayak tppuklarıma da yaptım hem uzadım hem de yüzümdeki kemik arttı kalsiyum tüketmeyi unutma çok faydalı bonesmashing için

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, anathema, Thrill and 4 others
Cope diyenler yalancı gelişmeni istemiyorlar ben yaptım ayak tppuklarıma da yaptım hem uzadım hem de yüzümdeki kemik arttı kalsiyum tüketmeyi unutma çok faydalı bonesmashing için
bende ilk başta cope diyip inanmıyordum ama şu son iki haftadır düzenli olarak yapmaya başladım PSL şimdiden arttı!!!

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Auchelius, anathema, Thrill and 1 other person
Bölgedeki kemiği arttırır mı? Büyük ihtimal evet.
Asimetrik bir artış mı olur? Büyük ihtimal evet.
Her gün kendi kendine bonesmashing yapabilir misin? Büyük ihtimal hayır.

• +1
Reactions: Atsizz, Auchelius and Thrill
Tahmini bir senaryoda vurduğumuz yer büyüse bile çok orantısız ve uncanny durur harmony bozmanın anlamı yok ki bu tahmini bir senayo idi gerçekte ola bilecek şey muhtemelen kemiğiniz büyümez ve aynı zamanda harmonyde sikilir

• +1
Reactions: Auchelius and Thrill
Tahmini bir senaryoda vurduğumuz yer büyüse bile çok orantısız ve uncanny durur harmony bozmanın anlamı yok ki bu tahmini bir senayo idi gerçekte ola bilecek şey muhtemelen kemiğiniz büyümez ve aynı zamanda harmonyde sikilir
Harmony sikecek kadar büyütemezsin ztn küre gircem ronnie koleman olmak istemiyom demek gibi bir şey bu, ben vuruyom asimetrik büyüyor o yüzden bir kısma daha fazla vuruyorum ama olay şöyle zaten başlarken simetrik olmadığın için sebep olduğun kemik büyümesi soft tissue damage her ne sikimse oda simetrik olmayacak yani zaten yapmaya başlarken simetrik değilsin ve büyümeye sebep oluyosun olay o benim eskidende bir zygo diğerinden daha prominentdi ama daha az belli oluyordu şuan daha asimetrik sayılmam sadece daha fazla belli oluyor

• +1
Reactions: Thrill
Foruma hoş geldin benim geliştirdiğim özel bir taktik ile çok daha iyi kazanabilirsin koçluk satıyorum almak istersen yaz bana. teşekkürler

• JFL
  • +1
Reactions: wsg12345, Auchelius and anathema
Harmony sikecek kadar büyütemezsin ztn küre gircem ronnie koleman olmak istemiyom demek gibi bir şey bu, ben vuruyom asimetrik büyüyor o yüzden bir kısma daha fazla vuruyorum ama olay şöyle zaten başlarken simetrik olmadığın için sebep olduğun kemik büyümesi soft tissue damage her ne sikimse oda simetrik olmayacak yani zaten yapmaya başlarken simetrik değilsin ve büyümeye sebep oluyosun olay o benim eskidende bir zygo diğerinden daha prominentdi ama daha az belli oluyordu şuan daha asimetrik sayılmam sadece daha fazla belli oluyor
ben 20 den 21 e zygolar büyüdü ama sorsan 1 kez bile bonesmash yapmadım ha testo bastım belki ondandır bilemem steroidler işe yaraya bilir

• Hmm...
Reactions: GEBERTİRİM
ben 20 den 21 e zygolar büyüdü ama sorsan 1 kez bile bonesmash yapmadım ha testo bastım belki ondandır bilemem steroidler işe yaraya bilir
Büyümemiştirde kilo verdiğin için ortaya çıkmıştır büyük ihtimal, bonesmash ztn tam olarak kemik büyütmüyo ödem mödem topluyo ya da soft tissue damageden falan kalıcı filler gibi bişey oluyo diyenler vardıda çok umrumda değil kemiğe benzediği sürece eksisi yok artısı var umrumda deil o yuzden

• +1
Reactions: dogu
tiktokta yayilan bonesmashing zygopulling gibi metotlari burada tassaga vuruyorlar ki millet ascendlemesin bonesmashing gercek basta elinle basla sonra cekice gec gunluk kalsiyum alimin fazla olsun. ufc dovusculerinin cogu eski looksmax forumlarindan cikma sonradan ufcye falan katilmislar genclik hallerine bakarsan hepsi boneless tipler ama suan yumruk yedikleri icin kemikleri buyudu.

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Dathomirian Zabrak, h1rumirinx and 1 other person
Ufc dövüşçüleri dövüştükleri için iyi browridge sahip değiller. İyi browroidgeye sahip oldukları için dövüşçüler. İyi kemik yapısı olmayan biri o kadar yükselemez. Yani basketciler basket oynadıkları için uzun değil uzun oldukları için basketçilerle aynı kapıya çıkıyor. He ama şöyle bir gerçek var a cope a day keeps the rope away. Seneye roid basarsam ben de yaparım büyük ihtimal

• +1
Reactions: Orcairis, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
Bonesmashing'i sikeyim aq dünyanın en gereksiz ve aptalca uygulaması, gidin ameliyat oluyorsanız olun yoksa salın

• +1
  • JFL
Reactions: Atsizz and NoxInfernum

Users who are viewing this thread

Back