Boşa geçirdiğim bir hayat

D

Deleted member 307488

Rotten.com ex Content-reviewer | Manlet Chad
Ne hiçbir şey hissediyorum ne de şimdiye kadar doğru düzgün haz aldım.

Neurotypical değilseniz anlamı yok.

Last edited:
  • +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, meatenjoyer9, pashanimair and 11 others

31 cek duzelır

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair, Fridx and 3 others
  • +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: fazehamster, Thrill, pashanimair and 8 others

burası larplama olayı

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, pashanimair, Deleted member 277275 and 1 other person
  • +1
gayet nt sin chad smv, network ve kadınlarla da sorun yaşamama
Aşkı bulamadıysan sonra anlamsız bence lisede biriyle aşk yaşayıp evlenseydi cok daha mutlu olurdu bencr

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair, Auchelius and 4 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Auchelius and 5 others
gayet nt sin
Ulan ben Neurotypical olsam forumlara bir daha adımımı atar mıydım:lul:

Kendisine Neurodivergent diyen 16 17 yaşındaki veletleri 25'lerinde her şeyi unutmuş olarak göreceğim. Buradaki çoğunluk ergenlikte sorunlar yaşadığı için yaşadığı sorunları bu gibi forumlarla copelamaya çalışan veletlerle dolu.

• +1
Reactions: fazehamster, Thrill, pashanimair and 10 others
Her şey tip değil kanka bak harbi diyorum sana
Her şeyin tip olduğunu savunan birisi var olmayan sosyal becerilerini copelamaktan gerçeği kabullenemez zaten.

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Neokrinshaaa and 6 others
Ulan ben Neurotypical olsam forumlara bir daha adımımı atar mıydım:lul:

Kendisine Neurodivergent diyen 16 17 yaşındaki veletleri 25'lerinde her şeyi unutmuş olarak göreceğim. Buradaki çoğunluk ergenlikte sorunlar yaşadığı için yaşadığı sorunları bu gibi forumlarla copelamaya çalışan veletlerle dolu.
nt degilsen bi sürü ilaç denesene cerenbrolysin auitsm cure ilaçlarının hepsini denerdm sen olsam

• +1
nt degilsen bi sürü ilaç denesene cerenbrolysin auitsm cure ilaçlarının hepsini denerdm sen olsam
Bu yaşta kullansam ne yazar kullanmasam ne yazar daha. Önceden kullanıyordum.

• +1
Reactions: fazehamster, Thrill, pashanimair and 3 others
  • +1

Hayatı dağlara tırmanmaya adayıp 30lu yaşlarda mefta olma işi

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, stormerdeccal and 3 others
Zuffster gibi biri olduğumu dusununce harbi amk benim o zaman yaşama amacım ne olacak? Adamın sahip olmadığı şey yok amk

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, balve and 4 others
Eğer cidden böyle bir sorunun kolay bir cevabı olsaydı bugün subforumda olmazdı tekrardan büyük ihtimalle

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, pashanimair, Deleted member 277275 and 2 others
  • +1
Zuffster gibi biri olduğumu dusununce harbi amk benim o zaman yaşama amacım ne olacak? Adamın sahip olmadığı şey yok amk
Kendine ilgi alanları bul ve her şeyi geride bırakarak ilgi alanlarının üzerine git, forumlardan vs. uzaklaşamıyorsan ailene durumu anlatırsan seni psikopat belleyecekleri için uzaklaştırmak için onlar da yardımcı olur (ailenle düzgün bir letişimin varsa).

Bir şeyi yapmak istediğin anda ikinci kez düşünmeden yap, sonrasında geri dönüşü olmuyor. Çok klişe olsa da söyleyeyim dedim.
Eğer cidden böyle bir sorunun kolay bir cevabı olsaydı bugün subforumda olmazdı tekrardan büyük ihtimalle
Ben hep böyleydim yapacak bir şey yok, küçükken bile izole olarak zamanını garip şeylere harcayan birisiydim.

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Orcairis and 4 others
Kendine ilgi alanları bul ve her şeyi geride bırakarak ilgi alanlarının üzerine git, forumlardan vs. uzaklaşamıyorsan ailene durumu anlatırsan seni psikopat belleyecekleri için uzaklaştırmak için onlar da yardımcı olur (ailenle düzgün bir letişimin varsa).

Bir şeyi yapmak istediğin anda ikinci kez düşünmeden yap, sonrasında geri dönüşü olmuyor. Çok klişe olsa da söyleyeyim dedim.

Ben hep böyleydim yapacak bir şey yok, küçükken bile izole olarak zamanını garip şeylere harcayan birisiydim.
Bir şeyi yapmak istediğinde yap harbi doğru tavsiye

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair, Deleted member 277275 and 2 others
Zengin af, chad, 179
ll de ol
Duzelmezse de intihar et

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, pashanimair, Serialsuicide and 2 others
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, pashanimair, Serialsuicide and 3 others
zengin adamsın zaten git kendine hobi edin golf oyna everesti falan tırman amk burda nabıyon

• +1
  • JFL
Reactions: fazehamster, Thrill, pashanimair and 3 others
Kendine ilgi alanları bul ve her şeyi geride bırakarak ilgi alanlarının üzerine git,
yks dönemi olamıyo malesef yoksa bende isterim öyle hayat kalitem zevkim artar
forumlardan vs. uzaklaşamıyorsan ailene durumu anlatırsan seni psikopat belleyecekleri için uzaklaştırmak için onlar da yardımcı olur (ailenle düzgün bir letişimin varsa).
forumdan yana sıkıntım yok şuan senin gibi fully ascend yaşamadığım için foruma da hala ihtiyaç duyuyorum şuan benim için zararı yok diye düşünüyom
aynısı amk sonra zamanını boş şeylere harcama diyip onu da elinden alıyorlar :lul:

• +1
Nt'yim ama seni anlıyorum diyebilirim çocukken ağır okb dim beynin sağlıklı çalışmadığı sürece çok zor keyif alıyorsun

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Deleted member 307488 and 1 other person
  • +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Deleted member 307488 and 1 other person
Her şeyin tip olduğunu savunan birisi var olmayan sosyal becerilerini copelamaktan gerçeği kabullenemez zaten.
Sosyal beceride tip veya boy olmadan gelmiyor, biri liseyi manlet ltn olarak geçirip üniye geçerken chad olsa gökten sosyal beceri gelmeyecek daha önce hiç ilgi görmediği için veya tecrübesi olmadığı için yok ztn sosyal becerisi

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, susisesi and 4 others
Senin yerinde olsam LDAR yapacağıma giderdim farklı spor aktivitelerine giderdim, zaten chadsin anlattıklarına göre. 170+ boya sahipsen hiç bir sıkıntı yaşamayacaksın ama sen chad olduğun için 1.60 olsan bile kız düşürebileceksin, ama benim gibi bir SUB3sen herşeyin bittiğini anlayacaksın çevreme göre baya uzun boylu sayılıyorum, 1.87'yim fraudla 1.92-1.93 oluyorum ve hala sevgilim yok. Tip > Boy

• JFL
  • +1
Reactions: Fridx, Thrill, pashanimair and 2 others
Belli bir yaşta herseye sahip olunca anlamsızlık yaşamaya bi sendrom deniyordu hatta Japonyadan sonra intihar oranı en çok olan ülke isvicreydi bence bu yüzden ediyorlar çoğu şeye zaten sahipler hayatlarını adıyabilecek birseyler bulmakta zorlanip amacsizlikta boğuluyorlar sende bence böylesin kendine amaç koyduğun surgeryleri gerçekleştirdin ama elinde başka birsey yok yaparken gerçekten kendini iyi hissettiğin tek şey surgerylerdi ve şuan yapamadığın için bunalımdasin para konusunu açmıyorum zaten

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, pashanimair and 4 others
1768839467831

• +1
  • So Sad
Reactions: Atsizz, Thrill, Deleted member 307488 and 2 others
Belli bir yaşta herseye sahip olunca anlamsızlık yaşamaya bi sendrom deniyordu hatta Japonyadan sonra intihar oranı en çok olan ülke isvicreydi bence bu yüzden ediyorlar çoğu şeye zaten sahipler hayatlarını adıyabilecek birseyler bulmakta zorlanip amacsizlikta boğuluyorlar sende bence böylesin kendine amaç koyduğun surgeryleri gerçekleştirdin ama elinde başka birsey yok yaparken gerçekten kendini iyi hissettiğin tek şey surgerylerdi ve şuan yapamadığın için bunalımdasin para konusunu açmıyorum zaten
kendi pipimi yalamaya falan çalışırdım boşlukta olsam yapcak çok şey var bence

• +1
  • JFL
Reactions: meatenjoyer9, fazehamster, Thrill and 1 other person

Git bitene liseli lise 3 lise 4 temiz bi kiz bul aşk yaşamaya çalış idk ilki falan olursantemiz evlenirsin çoluk çocuğa karışırsın bide ekip bulur 7 24 okey falan oynarsın hayatın tadı öyle cikiyor

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Deleted member 277275
Git bitene liseli lise 3 lise 4 temiz bi kiz bul aşk yaşamaya çalış idk ilki falan olursantemiz evlenirsin çoluk çocuğa karışırsın bide ekip bulur 7 24 okey falan oynarsın hayatın tadı öyle cikiyor
aynen kanka 35 yaşında adam 17 yaş liseliyle evlensin demi:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: fazehamster, Thrill, Deleted member 307488 and 2 others
35 yaşında mı amk 25 falan olsa normal olurdu
33-38 yaş dedide 33 çok erken 2010 da zygo implant olmuş adam 18 yasında olunmaz 35+ dır banko

• +1
  • JFL
Reactions: fazehamster, Thrill, Serialsuicide and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Deleted member 277275
ZNNFSÖDHÖSNFÖSÖFKSŞMDÇAÖSÖSJCJDDL

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 307488, Deleted member 277275 and 1 other person
Sonra da pedofili ilan etsinler değil mi:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, ascendantwill, Orcairis and 1 other person
  • +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: fazehamster, Thrill, Orcairis and 1 other person