wsytko
Banned
Son zamanlar hicbirsey yapmaya eski gücüm ve istegim yok. Ve yapacak birsuru seyim var (Okul, satranc gibi). Ve yani bu 1-2 aydır boyle ne yapcam mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
1700 elo chess.comsatranç elon kaç
Ardaya bak adamın testo yüksekmi düşükmü ona bakıyor indiregandiciBeslenmen + uykun nasil
FIDE elom 1988satranç elon kaç
İştahım bok gibi mk çok yemek yiyemiyorum bu aralar ama uyku düzenim iyiBeslenmen + uykun nasil
yemek yiyemi5om diye bisi yokİştahım bok gibi mk çok yemek yiyemiyorum bu aralar ama uyku düzenim iyi
Basbaya yiyemiyorumyemek yiyemi5om diye bisi yok
Yokla enerjisi düşüktür belki ondan sordumArdaya bak adamın testo yüksekmi düşükmü ona bakıyor indiregandici
Kızım zatenöstrojenin yükselmiş kardeş
testo primo aromasin proviron yapma zamanın gelmişKızım zaten
Bunu niye söylüyon olm burası avratlara yasak bide instanı alabilirmiyimKızım zaten
Hanımefendi insta tiktok alabilirmiuimKızım zaten
Hanımefendi lütfen ig/tt verebilirmisinizKızım zaten
Insta kullanmiyorumBunu niye söylüyon olm burası avratlara yasak bide instanı alabilirmiyim
Ne diyon mkGel seni bir sikeyim kendine gel kızmışsın zaten.
Tiktok ver lütfen yada Ne varsa numarada olur lütfenInsta kullanmiyorum
Tt zukertort7Tiktok ver lütfen yada Ne varsa numarada olur lütfen
Ya pfpde yine model var sen kafayı bozmusun amkTt zukertort7
Ne olsun peki pfpde mkYa pfpde yine model var sen kafayı bozmusun amk
sen boşver testo falan basNe olsun peki pfpde mk
bitch ass foid slutKızım zaten
Tiktok ver lütfen yada Ne varsa numarada olur lütfen
Hanımefendi lütfen ig/tt verebilirmisiniz
brutalHanımefendi insta tiktok alabilirmiuim
Kız 15 yaşında familycel mentalcel beyler normal amk kızda tahminlerime göre mtbIyy satranc oynayan kız öyle bi femceldirki amıda les gibi kokuyodur
@ER enjoyer
bu foruma girerken 100 tane erkeğin içinde ne işim var ben orospu muyum diye sormadın mı amına kodumun salağıKızım zaten
Nerden ogrendib biraderKız 15 yaşında familycel mentalcel beyler normal amk kızda tahminlerime göre mtb
Kız 15 yaşında familycel mentalcel beyler normal amk kızda tahminlerime göre mtb
Buda tiktok bp ortamının allahi oldu dc ortamları gibi geziyor amkNerden ogrendib birader
Eski Dc ortamı+tiktok bp ortamım+telegram bp ortamı beni tanımayan nadir var amk bpde olupBuda tiktok bp ortamının allahi oldu dc ortamları gibi geziyor amk
Sonra sehrimde neden kimseyi tanimiyorum neden ortamlara katılamıyorum cart curtEski Dc ortamı+tiktok bp ortamım+telegram bp ortamı beni tanımayan nadir var amk bpde olup
Ne gavatı ulangelecekteki karınızın burada bulunduğunu düşünün bunuda alacak bi gavat çıkar elbet
Hayatta ne gibi bir basarin var kusura bakma daIyy satranc oynayan kız öyle bi femceldirki amıda les gibi kokuyodur
@ER enjoyer
Vucudumda y kromozomu var otomatikmen senden üstünüm yani anladın?Hayatta ne gibi bir basarin var kusura bakma da
Yatın aşşa orospu cocukları
askdbasdkjasdnçömnblkjadöm öashbknm ÇBJLNBÖAHKSDÇAÖSN.KDŞMASD
bune lan enayi kljbNKLASKHDBJNŞASKLDKMASD @ER enjoyer
Sen mi benden üstünsünVucudumda y kromozomu var otomatikmen senden üstünüm yani anladın?
senin basari sanliurfa siverek liselerarasi satranc turnuvasi kazanmakmi ban yicen simdi zatenHayatta ne gibi bir basarin var kusura bakma da
Orga bosluktayim diye thread acmiycak kadar beynim var en azindanSen mi benden üstünsün
Avrupa 3. oldum bos konusmasenin basari sanliurfa siverek liselerarasi satranc turnuvasi kazanmakmi ban yicen simdi zaten
kac yasindasin senAvrupa 3. oldum bos konusma
15kac yasindasin sen
bomba ihbarini yollicam bekle sen