Simon Peter Gruber
Bronze
daltonlar şehirde daltonlar şehirdebomba ihbarini yollicam bekle sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
daltonlar şehirde daltonlar şehirdebomba ihbarini yollicam bekle sen
amk sanki pfpdeki karı yakışıklısın diyor (seni seviyorum kerem alınmaca yok)Yatın aşşa orospu cocukları
Ne tatlı şeysin zilli o amı ylarım he
5k aboneli kanalı var attıgı postlara bak dghsadghsadsghj olm sen gercek mehmet arga değilsin benceNe tatlı şeysin zilli o amı ylarım he
Kerimcan durmazın kaç milyon takipçisi var 31 çektiği video paylaşıyo olm nalaka5k aboneli kanalı var attıgı postlara bak dghsadghsadsghj olm sen gercek mehmet arga değilsin bence
güzel argüman susuyorum.Kerimcan durmazın kaç milyon takipçisi var 31 çektiği video paylaşıyo olm nalaka
Satranc oynamakta ne var mkinsta yok satranc oynuyor orgda hesabi var profil fotolarinda modeller var kim bilir nasi bir femceldir
Kadınlar genel olarak zihinleri boş oluyor erkekten başka birşey düşünemiyorlarSatranc oynamakta ne var mk
4/10 diyo bide sanki gördün beni@wsytko 6 tane hastalığım 4 chronic autoimun tüm hayat kalacak şifası yok
Günde 5 tane farklı ilaç kullanıyorum
Yaşım 17,6 kemik yaşım 15,8-16,2 arası
Egenlik dönemim vitaminsiz geçti hastalıklar yüzünden ve gec girdim ergenliğe
Yüz olarak 15-16 yaşlarına benziyorum htn fraudla cl olarak gecerim bence
Boyum 165
sikim 15cm
1-10 arası lucky draw genetic failo nasıl dersin
Yapay Zekaya sordum ne kadar şansız olmam gerek bu kadar hastalık icin dediki 98%
98% şansızlık cok geldi bana haklı mı sence
Yüz olarak seni büyük ihtimal ananın amına kadar mogluyorum burda olduğuna göre yüzden 4/10 falansın
Boyun benden uzun olma ihtmalı yüksek
Haklisin 4 milyar kişinin zihni bos oturup erkekleri dusunuyolarKadınlar genel olarak zihinleri boş oluyor erkekten başka birşey düşünemiyorlar
ORospucocugu?
Lan orospnabıyorsun burda ananı skm seninHaklisin 4 milyar kişinin zihni bos oturup erkekleri dusunuyolar
Ya malmısın kankacım söylesene ne kadar şansızım 4 kronik hastalık var birth defect doğdum4/10 diyo bide sanki gördün beni
Aysu kimLan orospu aysu nabıyorsun burda ananı skm senin
sensin amkAysu kim
Baya sanssizsin ne diyim yaniYa malmısın kankacım söylesene ne kadar şansızım 4 kronik hastalık var birth defect doğdum
Yapy zeka dedi bana 5-10 kişi 100 kişiden intihar edermiş ben olsam
Degilimsensin amk
vay allahını sktm tiktokunu buldum amk nasıl değilsin sieDegilim
Tipi nasıl 1-10 arasıs
vay allahını sktm tiktokunu buldum amk nasıl değilsin sie
3.5 amk xD realden tanıyorum bu orpsucocugunu sanırım eğer oysa 3.5Tipi nasıl 1-10 arası
4/10 tahminim doğru cıkdı black magic wizard falan mı olsam3.5 amk xD
Turk degilim bile3.5 amk xD realden tanıyorum bu orpsucocugunu sanırım eğer oysa 3.5
Kızı realde tanıyom tokatlayıp döv diyenler likelesin4/10 tahminim doğru cıkdı black magic wizard falan mı olsam
Ne alaka mkKaşar sikici aramaya çıkmış senin ben amk
Banlancam zaten rahat olŞu orospuyu acil banlamalı adminler
nerelisin amkTurk degilim bile
Azerbaycanliyimnerelisin amk
post atanlar kız olduğuna inanıp sövüyo bide amk harbi tr section full incelpsikolojik hasta incelin teki kafayı yiyip internette hem tiktok hem forumda kız larpı yapıyor üstüne türk değilim falan diyor ah ah gençler çürüyor ammk
larper oc kimin altisinAzerbaycanliyim
Larp fln degillarper oc kimin altisin
larper oc kimin altisin
malatyadaki kayisi bahcesini yaktigimLarp fln degil
o değildir amkmalatyadaki kayisi bahcesini yaktigim
Malatya diyo yamalatyadaki kayisi bahcesini yaktigim
sekoylamı flörtleşiyorum şuan bentanittigi kisi fake. tt yeni acilmis takip takipciler full repostlar fake random. zukezort satrancla alakali birseymis. seko gecenlerde satranc oynuyorum demisti. boyle fantezi kurmaya calisiyor
evet https://looksmax.org/threads/2-aya-okul-satranc-turnuvam-var-ama-bir-sik-bilmiyorum.1149245/sekoylamı flörtleşiyorum şuan ben
rezil yaratıklar
bir kız yazdı diye aç köpek gibi saldırdınız
rezilsiniz...
O olay daha vahimdi2. xx kromozom vakasi dogmadan git burdan
Aq simpiHanımefendi lütfen ig/tt verebilirmisiniz
Kendine jiletde vuruyor mu malsin malKız 15 yaşında familycel mentalcel beyler normal amk kızda tahminlerime göre mtb