N
novakova
Iron
yeni basladim yumruktan kaçma çok iyi bi yetenek gibi geliyo karsindaki adama pisikolojin ustuluk kuruyosun ne çalışmam lagzim gelismek icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Artik gercek ile trollu ayirt edemiyorum korkunc hissettiriyoryeni basladim yumruktan kaçma çok iyi bi yetenek gibi geliyo karsindaki adama pisikolojin ustuluk kuruyosun ne çalışmam lagzim gelismek icin
Boyun kilon kanat(iki elini yana doğru hepten açıp ucundan diğer ucuna kadar olan metresi) uzunluğun kaçyeni basladim yumruktan kaçma çok iyi bi yetenek gibi geliyo karsindaki adama pisikolojin ustuluk kuruyosun ne çalışmam lagzim gelismek icin
Hiç sikimde değil boksa başlayan birine bilmesi gerektiği şeyleri anlatmak aşırı keyifli aqArtik gercek ile trollu ayirt edemiyorum korkunc hissettiriyor
valla egolu değilde kendinden emin şekilde böyle düşünmeye devam etsinkardes ilk gunden bu kadara egolu olma sonra iyi biriyle karsilasinca sikerler seni
belli bir ölçüde var hissettiriyoronun dışında çalışman lazım psikolojik üstünlük falan diye bişey yok amq
dogru ama ilk gunden adam kendini ustun goruyor, ustunlukle ozguven farkli seylervalla egolu değilde kendinden emin şekilde böyle düşünmeye devam etsin
aksi halde kaçabileceği yumruklardan bile kaçamaz hale geliyo boks %60 falan zihninin nasıl olduğu
her zaman alçak gönüllü olmak lazım üstün görünce insan sıçıyor sonra oluşan o önyargı kırılamıyodogru ama ilk gunden adam kendini ustun goruyor
boksta kas kütlesi her zaman avantaj birşey değil seni yavaşlatır kas kütlem fazla diye götün kalkmasın yağlı bi adam gelip alayını sikebilir aynı zaman başlasanız bilenormal bir insana gore avantajları başliyorum kolarim kanat açıklığım uzun kas kutlem yüksek cok doğru bir karsilastirma degil ama yumruğa en yakin hareket pantentindeki bench preste 95 kg ile 5-6 tekrar atiyorum bunlarla basliyorum spora ilk defa baslayan adama gore üstünün ve yumruktan kacmayı bilmiyorum arkasimla denedim kendisi box yapiyo yumruk atmadim kendimi aşırı ezilmiş hissetim boy 173 yas 15 kilo 70 yag orani %15 kanat acikligi 183
Boyunun uzunmuyeni basladim yumruktan kaçma çok iyi bi yetenek gibi geliyo karsindaki adama pisikolojin ustuluk kuruyosun ne çalışmam lagzim gelismek icin
burasi looksmax degil miydi boksmaxxing ne amkyeni basladim yumruktan kaçma çok iyi bi yetenek gibi geliyo karsindaki adama pisikolojin ustuluk kuruyosun ne çalışmam lagzim gelismek icin