boy cope degil

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
boy tip para olmadan guzel kiz bulabilir misin tabiki evet ama

unide muhendislikte 10 kiz 70 erkek fln var 170 hhtn arkm var hayatimda gordugum en projected maxilla elit eye area dirty blonde blue eyes fln hicbi kizdan ilgi gormuyo adam

bi tane 190 iyi fizikli lavuk var social skilli var hltn turbo recessed ama adam siniftan direkt manita yapti

ilk adimi atan olsa tabiki guzel bi kiz bulabilir
kisa boylu adamlar da amma velakin kizin gelip yurumesi icin uzun boylu ve yakisikli olmak gerekiyor

• +1
Reactions: therealdeal877, why not me?, -BayHarbourButcher and 2 others

unide muhendislikte 10 kiz 70 erkek fln var 170 hhtn arkm var hayatimda gordugum en projected maxilla elit eye area dirty blonde blue eyes fln hicbi kizdan ilgi gormuyo adam

bi tane 190 iyi fizikli lavuk var social skilli var hltn turbo recessed ama adam siniftan direkt manita yapti

kisa boylu adamlar da amma velakin kizin gelip yurumesi icin uzun boylu ve yakisikli olmak gerekiyor
Iyı oldu ogrendıgımız

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Aven, Auchelius and 3 others
10 kiz 70 erkek

Uni icinden sevgili yapmak zorundaligin oldugunu dusunmuyorum

Uzun boylu fixikmaxed adam diyosun

Allah allah bu adamin sevgilisi mi olmus harbi misin ya cok sasirtici

• JFL
Reactions: why not me?, Auchelius, senualF and 2 others
10 kiz 70 erkek

Uni icinden sevgili yapmak zorundaligin oldugunu dusunmuyorum

Uzun boylu fixikmaxed adam diyosun

Allah allah bu adamin sevgilisi mi olmus harbi misin ya cok sasirtici
knk senin dedigine yanit olarak dedim
kisayken manita yaparsin da efor sarfetmen lazim

lifefuel

• JFL
Reactions: Serialsuicide
  • +1
Reactions: why not me? and -BayHarbourButcher
amk sen zaten 190 david gandye benzemiyomusun 5 dkda sokakta bile sikersin birini
güncel programa uymuyor (Benzerlikler büyük burun, asimetri, recessed infralar,recessed maxilla)

Last edited:
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: IlI and Serialsuicide

175+ bir htn her zaman 190 bir mtnden daha fazla appeala sahip olur. arkadaşının görünüşünü ya abartıyosun ya da uzun çocuğu fazla abartıyosun. gerçekten o kadar iyi forward growth ve eye area'ya sahip bir insanın 170 boyunda bile bir miktar ilgi görmesi lazım. boyum 172'yken ve lmtn'ken bile az da olsa ilgi görmüştüm physiquemaxxing ve skincare sayesinde. trde standartlar gerçekten çok düşük

• JFL
Reactions: Resistance.
Evet boy ama önemli ama isteyen istediği şekkilde bulur ben dışarıda gördüğüm gepsi ltn karı güzel veya ortlama buradaki isteyen herkes manite yapar aslında yapamayada bilir konuşma biçiminiz yok önemli o iyise sorun olmaz

• +1
Evet boy ama önemli ama isteyen istediği şekkilde bulur ben dışarıda gördüğüm gepsi ltn karı güzel veya ortlama buradaki isteyen herkes manite yapar aslında yapamayada bilir konuşma biçiminiz yok önemli o iyise sorun olmaz
Ya önemli ztnde asıl olay mtn falansan 165 de değilse boyun incel kalmanın asıl sebebi boy değil

195hmtn>1.70chad

ama 175-180 chad > 195 hmtn. boy 175i geçince insanların yapıştırdığı "kısa" labelı kayboluyor.
chad aşırı bişi de 180 htn 190 ltn'den falan çok daha kötü bu arada kimse farkında değil

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Atsizz, Serialsuicide and growthplatessss111
chad aşırı bişi de 180 htn 190 ltn'den falan çok daha kötü bu arada kimse farkında değil
Trdekilerin boyu cok kisa oldugundan 180 uzun kabul ediliyor htn her turlu cok siker ama boydan farksiZ

• +1
Reactions: why not me?
Trdekilerin boyu cok kisa oldugundan 180 uzun kabul ediliyor htn her turlu cok siker ama boydan farksiZ
ya aq benim burada niye üç kişiden biri 180+ nerede uzun kabul ediliyor bu 180

1.90 arkadaşın hltn değil

Bir sonraki thread:

Suyun ıslak olması gerçek

• JFL
Reactions: growthplatessss111, Resistance., why not me? and 1 other person