D
Deleted member 103235
Iron
Fake değilim nabiyon diye sorcaktimnoldu yine kimin fakesisin sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Fake değilim nabiyon diye sorcaktimnoldu yine kimin fakesisin sen
iyi olmaya çalışıyorum kekem sen napıyosunFake değilim nabiyon diye sorcaktim
2 gün sonra matematik yazilisi var hicbisey bilmiyorum ve fen lisesicelimiyi olmaya çalışıyorum kekem sen napıyosun
tanıyor muyum seni?
sınıfın başarılı çocuklarından şimdi notları al ve onlardan sınavda çıkacağını düşündükleri soruların ve konuların özetini al, onları chatgpt yapay zekası ile anlaşılabilir ve açıklayıcı biçimde kendine anlattırarak not kağıdına yaz. 2 -3 defa oku sonra gidip üstüne ders videosu izle, videoda anlamadığın soruları chatgpt ile eşşeğe anlatır gibi anlatmasını isteyerek çöz, enson internetten kaynak açıp kendin soru çöz.2 gün sonra matematik yazilisi var hicbisey bilmiyorum ve fen lisesicelim
Tassaga bak adamdaki adamdan tavsiye vermesini bile beklemeden tavsiye yapıştırdi. Keşke fen lisesi kazanmasaydim. Dediklerin bu akşam uygulanacaksınıfın başarılı çocuklarından şimdi notları al ve onlardan sınavda çıkacağını düşündükleri soruların ve konuların özetini al, onları chatgpt yapay zekası ile anlaşılabilir ve açıklayıcı biçimde kendine anlattırarak not kağıdına yaz. 2 -3 defa oku sonra gidip üstüne ders videosu izle, videoda anlamadığın soruları chatgpt ile eşşeğe anlatır gibi anlatmasını isteyerek çöz, enson internetten kaynak açıp kendin soru çöz.
sınıfta sınavdan yarım saat önce aklına gelen şeyleri kopya hazırlarmış gibi notlara yaz ve bir ikitane soru çöz sonra o kağıdı çöpe at.
tabi bunları yapacak azim varsa sende
başarılar zeki çocuk.Tassaga bak adamdaki adamdan tavsiye vermesini bile beklemeden tavsiye yapıştırdi. Keşke fen lisesi kazanmasaydim. Dediklerin bu akşam uygulanacak
Evrimsel psikolojiyi reddet teorisi