Boy en overrated şeylerden birisidir.

iyi olmaya çalışıyorum kekem sen napıyosun

tanıyor muyum seni?
2 gün sonra matematik yazilisi var hicbisey bilmiyorum ve fen lisesicelim

2 gün sonra matematik yazilisi var hicbisey bilmiyorum ve fen lisesicelim
sınıfın başarılı çocuklarından şimdi notları al ve onlardan sınavda çıkacağını düşündükleri soruların ve konuların özetini al, onları chatgpt yapay zekası ile anlaşılabilir ve açıklayıcı biçimde kendine anlattırarak not kağıdına yaz. 2 -3 defa oku sonra gidip üstüne ders videosu izle, videoda anlamadığın soruları chatgpt ile eşşeğe anlatır gibi anlatmasını isteyerek çöz, enson internetten kaynak açıp kendin soru çöz.

sınıfta sınavdan yarım saat önce aklına gelen şeyleri kopya hazırlarmış gibi notlara yaz ve bir ikitane soru çöz sonra o kağıdı çöpe at.

tabi bunları yapacak azim varsa sende

sınıfın başarılı çocuklarından şimdi notları al ve onlardan sınavda çıkacağını düşündükleri soruların ve konuların özetini al, onları chatgpt yapay zekası ile anlaşılabilir ve açıklayıcı biçimde kendine anlattırarak not kağıdına yaz. 2 -3 defa oku sonra gidip üstüne ders videosu izle, videoda anlamadığın soruları chatgpt ile eşşeğe anlatır gibi anlatmasını isteyerek çöz, enson internetten kaynak açıp kendin soru çöz.

sınıfta sınavdan yarım saat önce aklına gelen şeyleri kopya hazırlarmış gibi notlara yaz ve bir ikitane soru çöz sonra o kağıdı çöpe at.

tabi bunları yapacak azim varsa sende
Tassaga bak adamdaki adamdan tavsiye vermesini bile beklemeden tavsiye yapıştırdi. Keşke fen lisesi kazanmasaydim. Dediklerin bu akşam uygulanacak

• +1
Reactions: Ethernal
Tassaga bak adamdaki adamdan tavsiye vermesini bile beklemeden tavsiye yapıştırdi. Keşke fen lisesi kazanmasaydim. Dediklerin bu akşam uygulanacak
başarılar zeki çocuk.

• Love it
Reactions: Deleted member 103235
Katiliyorum. Ozguvenli olursaniz kizlarin boyunuzu o kadar da sallamadigini farkedeceksiniz.

• JFL
Reactions: ER enjoyer, elemanzelvadre, maarda and 1 other person
Boy onemli degil bra (1.98)

• +1
Reactions: elemanzelvadre, szolliontaraelis and maarda
6/10 tipli erkek 185 ve üstü ise ondan çekicisi yoktur

• Ugh..
  • +1
Reactions: szolliontaraelis and elemanzelvadre
Katiliyorum. Ozguvenli olursaniz kizlarin boyunuzu o kadar da sallamadigini farkedeceksiniz.
Bizim kisa boyla dolasirken verdigimiz min rahatsizlik Screenshot 20241128 145406

• So Sad
Reactions: szolliontaraelis