herson
5'9 mltn
tabanlıklar en iyi nasıl kullanılır en yisi nasıl fraudlanır guide atın lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bir suru baslik eksigi var botb'detabanlıklar en iyi nasıl kullanılır en yisi nasıl fraudlanır guide atın lütfen
kanka eksik neler var yapabilceğim yada bilgili olduğum bi konuysa yapmaya çalışayımbir suru baslik eksigi var botb'de
0dan arastirip yazcam bazilarini kimse yazmazsa
yeter bro. tabanlıklarla tek deneyimim trenyoldan aldığım bi tabanlık vardı 1 tabanlık 2 tane yükselticiyle geliyodu. onu nb 530 replikası bi ayakkabı(2 cm yükseltiyor)+1 atabanlık +1yükseltici ile 8 cm kadarf raudlamıştım ama ayağımı ayakkabıya aşırı sıkıştırdı rahatlık olarak çok kötüydü ve yere bastığımda ayağım çok sık yamuluyordu kırılma şansını baya arttırıyokanka guide değilde bence rahatlık için şu 5cmlik olan çoraba falan konulanlardan kullan 180 olursun öyle yetmez mi zaten sana 180
botb ye baktım zaten var mı diye bulamayınca tirad açtım. ayrı bi fraud katogerisi lazımbir suru baslik eksigi var botb'de
0dan arastirip yazcam bazilarini kimse yazmazsa
kanka bildiğim kadarıyla bak kullanmadım kullanmayı düşünüyorum ama şu çoraplı 3-5 cm olanlar pek rahatsız etmiyor yinede net birşey dersem yalan olur bende daha denemedimyeter bro. tabanlıklarla tek deneyimim trenyoldan aldığım bi tabanlık vardı 1 tabanlık 2 tane yükselticiyle geliyodu. onu nb 530 replikası bi ayakkabı(2 cm yükseltiyor)+1 atabanlık +1yükseltici ile 8 cm kadarf raudlamıştım ama ayağımı ayakkabıya aşırı sıkıştırdı rahatlık olarak çok kötüydü ve yere bastığımda ayağım çok sık yamuluyordu kırılma şansını baya arttırıyo
eyw knk cansınkanka bildiğim kadarıyla bak kullanmadım kullanmayı düşünüyorum ama şu çoraplı 3-5 cm olanlar pek rahatsız etmiyor yinede net birşey dersem yalan olur bende daha denemedim
direkt yuksek topuklu ayakkabi çak sorun olmaztabanlıklar en iyi nasıl kullanılır en yisi nasıl fraudlanır guide atın lütfen
çok iyi olur knkTabanliik botb ben yazbailirim aslinda 2 yildir duzenli kullaniyorum her ayrintisini biliyorum nerdeyse