boy hk

M

meynet

Iron
yaş 19 tahminimce plaklar kapalı bir iki cm uzamak için ne yapılabilir poster düzeltmek etkili olur mu ya da cope diye nitelendirebileceğiniz şeyler var mı ben denerim size bildiririm sonucu

yaş 19 tahminimce plaklar kapalı bir iki cm uzamak için ne yapılabilir poster düzeltmek etkili olur mu ya da cope diye nitelendirebileceğiniz şeyler var mı ben denerim size bildiririm sonucu
Yaşın 19 zaten postür düzelt bozuksa 2-3cm uzatır seni düzelince.

Postürünün ne kadar bozuk olduğuna bağlı ama muhtemelen 1 2 cm verir sana postürünü düzeltmek

Bir ilaç var adını unuttum sabah normal boyundan 2 3 cm uzun oluyorsun onunkorumanı sağlıyor gün boyunca

Postürünün ne kadar bozuk olduğuna bağlı ama muhtemelen 1 2 cm verir sana postürünü düzeltmek
poster nasıl düzeltirim teşekkür ederim

1 2 cm kazanıp napcan ak hiçbi şey değişmeyecek ama evet postür 2 cm kazandırır

• +1
Reactions: Zodiac and Ashoimex
gece boyum 84 85-86 yapmak istiyorum
Hacı uğraşma amk git uzun taban ayakkabı giy veya saçını uzat 2cm farkedilmez bile

• +1
Reactions: Zodiac
Hacı uğraşma amk git uzun taban ayakkabı giy veya saçını uzat 2cm farkedilmez bile
Ya bilmiyorum 85 fetişim var gibi bir şey o yüzden 85 veya üstü olabilmek istiyorum günün her saati

• +1
Reactions: orbitalover