boy için İGF-1 LR3 ve AI kullanımı

Şimdi şöyle 1.5 sene falan norditropin kullandım 1.35 alıyordum kalem göstergesine göre sonra 1.5 sene genotropin geçtim norditropin sevkiyatında baya sorun oluştuğu için ve en sonlarda benim doz azmış doktor tedavi bitince söylemişti:lul:
mesela o doktorun anasini sikmek mustehehak, sanane orospu evladi sen gerekli dozu soyle ilaci ben temin ederim, depolardan yddan sanki hic ilac temin etmedik amk

mesela o doktorun anasini sikmek mustehehak, sanane orospu evladi sen gerekli dozu soyle ilaci ben temin ederim, depolardan yddan sanki hic ilac temin etmedik amk
La yok hesabı yanlış yapmış matematik hesabını

bro got one job :lul::lul:

• JFL
Reactions: MogEater
birader vardir eminimki oyle seyler, fare deneyleri filan ne varsa yapalim
Sanmıyorum varsa bile bilgim yok
ll sadece femur ve tibiada ise yariyor clavlar wingspan filan ne olacak amk
Bence kısa olmaktan iyi bunların boktan olması
tek başına aromasin yeterli olur mu bu konuda çok bi bilgim yok ilaçlar hakkında aromasin nasıl kullanılıyo reis 4 e felan bölünme muhabbeti var
Aromasin sadece plakların kapanmasını geciktirir,her hap 25mg ortalama doz 6.25-12.5 o yüzden bölmen lazım

Aromasin sadece plakların kapanmasını geciktirir,her hap 25mg ortalama doz 6.25-12.5 o yüzden bölmen lazım
birader dmden geri donus yapar misin

dayı ben forumda yeniyim bu infolar ne amk nerden baslicam 😭😭

kanka 16ya yeni girdim boyum 172 civarı yakında plaklar kapanmışmi diye baktıracağım yazın 3 ay boyunca hgh falan bassam etkisini görürmüyum yoksa daha uzun süreler mi kullanmak gerekiyor

knk bana dmden anlatırmısın herşeyi kan testi vesayre yapmama gerek var mı?

birader dmden geri donus yapar misin
kanka conv acar mısın chat kısmına bisey oldu benim amk
kanka 16ya yeni girdim boyum 172 civarı yakında plaklar kapanmışmi diye baktıracağım yazın 3 ay boyunca hgh falan bassam etkisini görürmüyum yoksa daha uzun süreler mi kullanmak gerekiyor
çok random o ya ama en az 6 ay kullanman gerek bence
knk bana dmden anlatırmısın herşeyi kan testi vesayre yapmama gerek var mı?
yukarıda attığım threadde neredeyse hersey var bak ona

kanka conv acar mısın chat kısmına bisey oldu benim amk

çok random o ya ama en az 6 ay kullanman gerek bence

yukarıda attığım threadde neredeyse hersey var bak ona
actim

Genotropin eczaneye söylediğimde rahatça alabildiğimdi norditropin Tr de bulunamıyordu o zamanlar sorabilrisin 3500 gibi bi fiyatı var, cinnatropin var bide o daha ucuz body'ciler genel olarak onu kullanıyor
kanka mesela bir kalem ne kadar gidiyor ve kac lira oluyor?

Kalem 5-6 gün gidiyor 3000 civari genotropin var cinnatropin var bide onun piyasa 2000
Vay anani sıkım pahalı amk generic ugl daha da pahalidir demi