boy neden irlda sosyal medyadaki gibi degil

necklace

necklace

Iron
ben normalde gece boyum 183 sabah 85 ayakkabi ile fraudsuz 86-87 oluyorum (af1)
bu boy tr sartlarinda uzun ama neden benden cok cok kisa olan arkadaslarim slayleyebiliyor da ben sik gibi ortada kaliyorum kizdan 2-3cm uzun oldugunuz surece bide yuzunuz guzelse hersey okey bence benim irl gorduklerimden soyluyorum. tabii erkekler arasinda boyle degil kisaysaniz direkt chad olsaniz da dalga geciliyor beni allahima kadar moglayan cocugun ellerinin boyutu ve ayaklariyla bacak boyuyla vesaire dalga geciyorum saka da olsa hicbir sekilde karsilik veremiyor 172 high htn

bu boy tr sartlarinda uzun ama neden benden cok cok kisa olan arkadaslarim slayleyebiliyor da ben sik gibi ortada kaliyorum kizdan 2-3cm uzun oldugunuz surece bide yuzunuz guzelse hersey okey bence benim irl gorduklerimden soyluyorum. tabii erkekler arasinda boyle degil kisaysaniz direkt chad olsaniz da dalga geciliyor beni allahima kadar moglayan cocugun ellerinin boyutu ve ayaklariyla bacak boyuyla vesaire dalga geciyorum saka da olsa hicbir sekilde karsilik veremiyor 172 high htn
boylar yakin 6'3ye nasil fraudlariz flamingo gibi durmadankardes

180lerin çok anlamı yok yani 150lilikleri tavlarsın ama asıl boy halosu 190+ da başlıyor
Biyolojideki eşik seviyesini düşün boydan o eşik seviyesini geçemiyorsan tipten geçeceksin

• +1
Reactions: IlI
okulda sınıftan dışarı çıkmıyorum çıktığımda en az 5-6 kızdan güzel tepki alıyorum boy 194 lisedeyim.Bizim Mahallenin hobbit olması yüzünden de olabilir bu fakat mikeinda dediği gibi 190 üstü çok dikkat çekiyor+ Olarak Özgüven de söz konusu çoğu kişi utanıyor irlde sanalla bir değil

Users who are viewing this thread

Back