hdajlb
Temp. Banned
- OP
Soruda soramıyoruz artıksenin o gotunu ayrı boyunu ayrı sikeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Soruda soramıyoruz artıksenin o gotunu ayrı boyunu ayrı sikeyim
kimin altısınSoruda soramıyoruz artık
kimseninkimin altısın
Adamlite'imYAV AMINA KOYARIM BOYUNUZUN
KARDEŞİM MTN FALANSAN ÜMİTLENME BOŞUNA AMINAKOYIM KHHV KALCAN İŞTE 15 YAŞINDAYMIŞ YARRAĞIM BANANE AMK YOK BÜYÜMİCEN KALCAN AMK ÖYLE YANİ ZTN
RATE ÖNEMLİ OLM BU HAYATTA SADECE HTN ALTIYSAN OVER
Ben mezo5 GÜN JUNK FOOD YİYORUM AMK %10 BFYİM EKTOMORF GİBİ ANANI SİKİM KİLODA ALAMIYOZ AQ
MEZO KÖTÜ KNK OVERBen mezo
kilo alamiyon overMEZO KÖTÜ KNK OVER
@cl4zaiAdamlite'im
it's over sub3 türko@cl4zai
kürtsün amkit's over sub3 türko
isveckürtsün amk
Uzun mtn çok rahat htb sikerYAV AMINA KOYARIM BOYUNUZUN
KARDEŞİM MTN FALANSAN ÜMİTLENME BOŞUNA AMINAKOYIM KHHV KALCAN İŞTE 15 YAŞINDAYMIŞ YARRAĞIM BANANE AMK YOK BÜYÜMİCEN KALCAN AMK ÖYLE YANİ ZTN
Ülkesiz oruspu çocuğu git ana hesaptan gir sende amkit's over sub3 türko
YAV orospu cocugu yakısıklı isvecli olsan sence buraya duser mısın senın ananı sikerimisvec
knk bana hopefuel verme sikemessem seni sikerimUzun mtn çok rahat htb siker
keyiften yaziyom sub3YAV orospu cocugu yakısıklı isvecli olsan sence buraya duser mısın senın ananı sikerim
Okulumda popüler kaç erkek varsa hepsi 190 mtn amkknk bana hopefuel verme sikemessem seni sikerim
şu forumu keşfettiğim günün anasını sikimNT isen aşırı rahat işin git salak salak insanlarla konuş ortamlara falan gir
Sokakta gördüğüm 3 erkekten biri tarafından heightmoglanıyorum artık yüzlerine bakmaya bile üşeniyorumşu forumu keşfettiğim günün anasını sikim
NT yakın bile olamıcazki amk dışarıda ortalama üstü birini gördüğün gibi ratiolarını hesaplıyon zaten amk direkt
bu bile yoruyo insanı aq of
gördüğüm herkesi bende analiz ediyorumşu forumu keşfettiğim günün anasını sikim
NT yakın bile olamıcazki amk dışarıda ortalama üstü birini gördüğün gibi ratiolarını hesaplıyon zaten amk direkt
bu bile yoruyo insanı aq of
Dinozor musun amk nasil %10 bf5 GÜN JUNK FOOD YİYORUM AMK %10 BFYİM EKTOMORF GİBİ ANANI SİKİM KİLODA ALAMIYOZ AQ
genetik knkDinozor musun amk nasil %10 bf
Bende ektomorfum ama diyetin aminakoyunca illaki kilo aliyorum ilgincmis seninkigenetik knk
aminakoymak degil anasını sikiyom knk cajun corner 2 li menu falan yiyomBende ektomorfum ama diyetin aminakoyunca illaki kilo aliyorum ilgincmis seninki
iqmaxxed cl olunca geçenyıl kurstakı piknik gibi tüm sosyalleşme yerlerinde kızları yıyoduk amgSokakta gördüğüm 3 erkekten biri tarafından heightmoglanıyorum artık yüzlerine bakmaya bile üşeniyorum
okuldada sınıftan çıkmıyorum zaten şanslı olduğum tek konu iq amk oda bi sike yaramıyo sosyalleşmede
iqmaxxed cl olunca geçenyıl kurstakı piknik gibi tüm sosyalleşme yerlerinde kızları yıyoduk amg
brutal bi anımıda anlatıyım yedik içtik dedim top oynayak millet gitti fln kızlar benım gitmemi bekliyomuş ben gidince benle birlikte geldiler sahaya sonra video/fotoğraf çekmeye başladılar bil bakalım noldu ıg dumpta yarrak gibi en öne benı koymuşlar![]()

Halamın eşi 188Olum siz şaklabanlık yapmaktan sıkılmıyor musunuz ciddi soruyorum
Çok komik aminakoyim masai jump falan![]()
Çocuğu kandırma amk e2 aldırıyor orospu coxu sen kısasın diye niye adama yapıyorsun aynibseyiotistik ben:abi aromasin
abi: tm istetirim nobetciyim zaten aksam gel veririm kutuyu
Estrofem alma aromasin al 8e böl 2 gunde 1 at git gh baslurk ne demek buzzword çok bilmiyorum
8'e böl ne amk 1 molekül mü alcak çocukEstrofem alma aromasin al 8e böl 2 gunde 1 at git gh bas
Senin gibi high e değil herkes birde sanki doktorsun amk8'e böl ne amk 1 molekül mü alcak çocuk
185 mtn ortalığın amına koyar bu aradaYAV AMINA KOYARIM BOYUNUZUN
htn is law knk ya185 mtn ortalığın amına koyar bu arada
skil issue olabilir arkadaşım var öyle anasını sikiyo buranınhtn is law knk ya
1.90 lmtn-mtn bişeyim ben öyle değil