boy > tip başka bir örnek

growthplatessss111

growthplatessss111

Platinum
olm sınıfta şakasız cl var futbol baya iyi oynuyo muhabbeti de sarıyo dark triad da takılıyo keko olmadan ama boy 170 olduğu için maalesef 185 mtn'lerle bile yarışamıyor. boy her şey

• +1
Reactions: Zodiac
olm sınıfta şakasız cl var futbol baya iyi oynuyo muhabbeti de sarıyo dark triad da takılıyo keko olmadan ama boy 170 olduğu için maalesef 185 mtn'lerle bile yarışamıyor. boy her şey
170 cl (170 siyah giyinen hmtn)

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, elemancomeback31 and Deleted member 281718
Dark triad takılıyon (kara göz kara kaş)

• JFL
Reactions: Serialsuicide, BugraSA, IlI and 7 others
olm ben niye benden baskasini bu kadar savunim gay degilim ben harbi fenasal yakisikli cocuk irl gordugum top 3 falan

olm ben niye benden baskasini bu kadar savunim gay degilim ben harbi fenasal yakisikli cocuk irl gordugum top 3 falan
Ig de falan fotosu motosu varsa atsana merak ettim

lorenzo zurzolo var ya onla aynı archetype hatta idda ediyom bu cocuk daha iyi baya benziyo tipi instada fotosu yok
Ig de falan fotosu motosu varsa atsana merak ettim

Yazarken kendiniz inanıyonuz mu bunlara :lul:

• +1
Reactions: Serialsuicide
inanıyom ben kendim gördüm çünkü boy en önemlisi
Ben niye 175 boyla bu kadar ilgi aldığımı merak ediyorum o zaman kanka cl flnda değilim htnyim maarda rateledi skill issue bence ya da sen overrate atiyon çocuğa

Ben niye 175 boyla bu kadar ilgi aldığımı merak ediyorum o zaman kanka cl flnda değilim htnyim maarda rateledi skill issue bence ya da sen overrate atiyon çocuğa
Htn fazlasiyla yeterli degilmi sence knk

• +1
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 281718
ya olm overrate atıyom zaten de htn - cl arası bir şey olduğu kesin bu çocuğun

• +1
Reactions: Trenmaxx1