Boy uzatan ayakkabı önerisi

nmn14

nmn14

i fuckin hate my fuckin life
içine tabanlık koyabileceğim ayakkabı önersenize önceden konusu açılmıştı ama bulamadım

içine tabanlık koyabileceğim ayakkabı önersenize önceden konusu açılmıştı ama bulamadım

• JFL
Reactions: Deleted member 70692 and Deleted member 86220
bunla
bunlar iyi skechers,nb markaları her türlü 1,5 inç ekletir ve çok rahatlar eğer herşeyle uysun istiyorsan af1 al

AF1 e koyuluyo mu lan tabanlık

nocta x glide da bok gibiymiş kanka

• +1
Reactions: Deleted member 79252

Alexander McQueen beyaz tabanlık koy 2 inç garanti

nocta glıde bok ama 2 inç atar rahat tabanlık koyarsın ılla tabanlık dıyorsan da aj1 al gorunus olarak en mukemmelı o 1 inç de uzatır 7 cmde tabanlk at

• +1
nocta glıde bok ama 2 inç atar rahat tabanlık koyarsın ılla tabanlık dıyorsan da aj1 al gorunus olarak en mukemmelı o 1 inç de uzatır 7 cmde tabanlk at
sokak tarzına uygun ama

orjınalını gıy ayagın pıssın sahtesıyle bır mı amcık

kalıtesız amk amazondan veya alıexpressten alsın onlar daha kalıtelı cıkıyor

• +1

kalıtesız amk amazondan veya alıexpressten alsın onlar daha kalıtelı cıkıyor
Kanka kalitesiz değil aldım ve 2inç uzattı

Kanka kalitesiz değil aldım ve 2inç uzattı
demek kı 5 cm uzatıyormus 7 degıl kanguru gıbı zıplıyorsundur yururken hangı ayakkabıya atıyon

• +1
af1 e 7 cm koyarsan ucmayı ogrenırsın alexander mcquenn de aynı sekıl kolpa sıkma amk esegı
Ne kolpa sıkıcam aq 5cm koyuyorum yarram

herhangi bir kalın tabanlı ya da bilekli ayakkabıyı 1 numara büyük al ve içine ne tabanlık koyacağını sen seç.
kendi numaranı alırsan bi bok koyamazsın koysan da ayakkabı çok daha dar gelir ve topuktan çıkabilir topuğun yükselirse yürüyüşün de bozulur, en rahatı skechers sn237234 4.5cm yaptım topuksuz, topuk eklersen yürünüyo gayet 5cm oluyor

herhangi bir kalın tabanlı ya da bilekli ayakkabıyı 1 numara büyük al ve içine ne tabanlık koyacağını sen seç.
kendi numaranı alırsan bi bok koyamazsın koysan da ayakkabı çok daha dar gelir ve topuktan çıkabilir topuğun yükselirse yürüyüşün de bozulur, en rahatı skechers sn237234 4.5cm yaptım topuksuz, topuk eklersen yürünüyo gayet 5cm oluyor
ya da 1 beden kucuk tabanlık alabılır

bunla

bunlar iyi skechers,nb markaları her türlü 1,5 inç ekletir ve çok rahatlar eğer herşeyle uysun istiyorsan af1 al
af1 yarrak gibi duruyo en azindan nb giydiginde kasinti durmuyosun