boy uzatma şurupları hakkında

hesaplar_banlı

hesaplar_banlı

Bronze
sovital tall / kinder multi / argvit / bunlar doğru mu ya tabi amk direkt boy uzatmiyicek teşvikliyicek mi doğrumu mal mal cevaplar vermeyin doğru olduğunu düşünmüyorum tabikide amk

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
sovital tall / kinder multi / argvit / bunlar doğru mu ya tabi amk direkt boy uzatmiyicek teşvikliyicek mi doğrumu mal mal cevaplar vermeyin doğru olduğunu düşünmüyorum tabikide amk
Boy uzatma şurupları genelde mineral + vitaminleri toplu içeriyor hani ayrı ayrı bize sorupta alabilirsin özel bir etkileri de yok ama ergenlikteysen bence net faydasını görürsün çünkü trde adam gibi çok az kişi güzel beslenip denge sağlıyor

Boy uzatma şurupları genelde mineral + vitaminleri toplu içeriyor hani ayrı ayrı bize sorupta alabilirsin özel bir etkileri de yok ama ergenlikteysen bence net faydasını görürsün çünkü trde adam gibi çok az kişi güzel beslenip denge sağlıyor
haklısın knk bende herşeyi yemiyorum benim için iyi olur ama bilgisi olan varsa hangisini almalıyım şuan savital var sizce etki edermi yaşım 16.5

O şurupların-hapların içinde multivitamin takviyesi ve birkaç tane aminoasit oluyor ve hiçbir işe yaramıyorlar aldığın 2 3 amino asitle uzasaydın herkes kullanırdı içindeki vitaminler için ise çoğunun seviyesi yeterli değil ve vitaminleri birlikte aldığın için emilimleri aşırı az oluyor çok vitamin içmek istiyorsan multivitamin yerine vitaminleri tek tek alıp gün içinde içmen daha iyi olur

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust, hesaplar_banlı and Ashoimex
Hgh yada over

• +1
Reactions: Ashoimex and yenesy