BOY YARDIM [acil]

whoishe

whoishe

Silver
agalar amcam 1.90 babam 1.82 ben niye 1.78 kaldım 19 yaşında amk?

dedem dayım 2 baba tarafından kuzenler 1.85 ben 1.75 over amk

dna GIF

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 51789, Deleted member 70692, Black_Pill_Enjoyer1 and 2 others
Baban 1.82 annen 1.67
lan dayılarım 183 185 arası amcam 190 falan benim bu boyda kalmam için ne tür bir cenabet olmam lazım

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
lan dayılarım 183 185 arası amcam 190 falan benim bu boyda kalmam için ne tür bir cenabet olmam lazım
la annenle babanın boyu arasındasın işte genetik'de o oluyo kanki

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and angrybirds
la annenle babanın boyu arasındasın işte genetik'de o oluyo kanki
anası 1.50 babası 1.70 olanlar 1.90 oluyor o nasıl o zaman sırf anayla babayla genetik mi olur

• Hmm...
anası 1.50 babası 1.70 olanlar 1.90 oluyor o nasıl o zaman sırf anayla babayla genetik mi olur
kimmiş o anası 150 babası 170 olup 190 olan

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 70692 and Black_Pill_Enjoyer1
  • JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and starboi.
Last edited:
face varsa yeter boy zaten 193 sub5le takıldık 2 gün alkol copeledik falan sa sol anlarsın ya çocuk instagram istiyo işte kızlar vermiyo dümenden yok sevgilim var falan büyük sıkıntı

face varsa yeter boy zaten 193 sub5le takıldık 2 gün alkol copeledik falan sa sol anlarsın ya çocuk instagram istiyo işte kızlar vermiyo dümenden yok sevgilim var falan büyük sıkıntı
193 olup chico değilsen zor

yaş ondokuzmuş plaklar kapalı takma only face focus at işte dümenden kandır kendini dht işte yüz kemiğine etki ediyo kanka falan masteron gerçi herşey ananın fetal döneminde sana doğru ve uygun dozda TESTESERON vermesine bağlı.

yaş ondokuzmuş plaklar kapalı takma only face focus at işte dümenden kandır kendini dht işte yüz kemiğine etki ediyo kanka falan masteron gerçi herşey ananın fetal döneminde sana doğru ve uygun dozda TESTESERON vermesine bağlı.
:D proviron yüz kemiğine ve penise etki ettiğini duydum kullanıyorum bakalım

:D proviron yüz kemiğine ve penise etki ettiğini duydum kullanıyorum bakalım
dht senin için geçti artık yaş 19 sikini büyütmekten ve kıllandırmaktan bişi yapmaz ki zaten dht kemikler için pek bi sikim etki etmiyo üstelik hap şeklinde alıyomuşun https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC4031759/

ben demiyom araştırmalar diyo he sonra işte dht saçımı döktü falan

gh kullan dicem ogree yaparsa intihar edersin

KISACASI BOŞ OĞLU BOŞ.

chico niye mal aq
git adamın röpatajlarını oku salak oğlu salak ya belli işte kızlar gösterim sonu yanına geliyo falan gidin işte sonra evlendi iyi insan olun copeliyo OLUM. arda kural malıda brad pitt gibi takılırken hollwyood akacakken bi tane foid yüzünden ağlıyarak sokaklarda yatmaya başladı.

mentaceller için bitt.

dht senin için geçti artık yaş 19 sikini büyütmekten ve kıllandırmaktan bişi yapmaz ki zaten dht kemikler için pek bi sikim etki etmiyo üstelik hap şeklinde alıyomuşun https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC4031759/

ben demiyom araştırmalar diyo he sonra işte dht saçımı döktü falan

gh kullan dicem ogree yaparsa intihar edersin

KISACASI BOŞ OĞLU BOŞ.
ogree mi allah korusun ama penis büyümesi iyi birşey küçük bir olay değil

ogree mi allah korusun ama penis büyümesi iyi birşey küçük bir olay değil
penisim uzun olsun saçım olması misali devam kankaaaaam

saç genetiğim iyi çok korkmuyorum da penis onyedi olacaksa iki üç saç gidebilir bence
boy genetiğinde iyiymiş sonra 178 kalmışın kanka aman HA dikkat et saç gidince iki bilekte gidebilir

işte garip olan boy genetiği iyi olmasına rağmen nasıl 1.78 kaldım garip
Birazdan 3 5 mal gelip der işte kanka vaktinde uyumadın işte vitmani alamadın falan der sende hee öylemi dersin işte kendinizi kandırır yarın yine forumda doxxlarsınız birbirinizi dümenden kanka o attı fotoğrafını allahını sikiyim.

Birazdan 3 5 mal gelip der işte kanka vaktinde uyumadın işte vitmani alamadın falan der sende hee öylemi dersin işte kendinizi kandırır yarın yine forumda doxxlarsınız birbirinizi dümenden kanka o attı fotoğrafını allahını sikiyim.
ne fotoğrafı onu anlamadım da vitaminle veya uykuyla alakası yoksa geriye tek ne kalıyor hocam

ne fotoğrafı onu anlamadım da vitaminle veya uykuyla alakası yoksa geriye tek ne kalıyor hocam
annenin sana fetal döneminde doğru zamanda ve gerekli dozajda testesteron vermemesi kalıyor hocam.

192510

basit bi örnek bu alain delon abimiz geçmiş zamanın chadı

Indir 1
Screenshot 2

sağdaki kızı
soldaki oğlu

GERİSİNİ SEN ANLA MAMİŞ OK OK

• +1
Reactions: Ashoimex
dümenden çocuğu blackpilledik yeni bir elliot rodger doğuyor yayaacaaaz

• JFL
Reactions: Peter Steele and whoishe
sağdaki kız tanrı olabilir mi
valla yani kanka sen açıkla babası allah gibi herifken bu adam niye çirkinde kızı stacy yani bunu anlat bana bekliyorum

valla yani kanka sen açıkla babası allah gibi herifken bu adam niye çirkinde kızı stacy yani bunu anlat bana bekliyorum
babası oğlunu yaptığı sırada mutsuz olabilir mi etkisi var mıdır acaba

reçetesiz aldım 3 kutusunu 450 tl ye
Araştırdın mi almadan önce bilgin varsa açıklar mısın biraz ne için kullanılır yan etkileri nelerdir vs

1.78 iyi boy, niye its over onu anlamıyorum amk 2 cm daha uzun olsan am mı yağacak kucağına? Şuna katılıyorum karşıdaki psikolojik olarak uzun düşünmez. O yüzden duruşun iyiyse 1.80 de kimse anlamaz kıral ki bi farkda yok arada şu santimlik hesapları bırakın geçen birini gördüm 1.79 olduğu için kendini incel sanıyordu amk
saç genetiğim iyi çok korkmuyorum da penis onyedi olacaksa iki üç saç gidebilir bence
Saç görüşününü büyük oranda arttırıyor, yani görünüşünle kızı yatağa atabilirsin ama penis boyuyla atamazsın(anormal büyüklük 21 falan olmadıkça) 2 cm için saçlarından olma, çünkü eğer ortalamaysan o fazladan 2cm ile forumda ve arkadaş ortamında hava atmaktan başka bir şey yapamazsın. Amacın penis boyu ise pompa kullan daha iyi saçlarındanda olmazsın

• Love it
Reactions: whoishe
Araştırdın mi almadan önce bilgin varsa açıklar mısın biraz ne için kullanılır yan etkileri nelerdir vs
eğer saç genetiğinde dökülmeye yatkınsa dht salgılattığı için dökülebilir ama benim saç genine güvendiğim için sıkıntı olmuyor onu kendin bileceksin başka yan etkisi pek yok şahsen bana olmadı ama herkesin vücudu bir değil artı tarafları ise dht arttırıp yüz kemiklerini geliştirip penisini uzatabiliyor düzenli kullanımda 12 saat aralıklı kullanacaksın öğlen 12 de içtiysen gece 12 de bidaha içeceksin fazla libido azgınlık yapabilir

• +1
eğer saç genetiğinde dökülmeye yatkınsa dht salgılattığı için dökülebilir ama benim saç genine güvendiğim için sıkıntı olmuyor onu kendin bileceksin başka yan etkisi pek yok şahsen bana olmadı ama herkesin vücudu bir değil artı tarafları ise dht arttırıp yüz kemiklerini geliştirip penisini uzatabiliyor düzenli kullanımda 12 saat aralıklı kullanacaksın öğlen 12 de içtiysen gece 12 de bidaha içeceksin fazla libido azgınlık yapabilir
Teşekkürler

• Love it
Reactions: whoishe