BOY YARDIM [acil]

anam 160 babam 168 dalan ben 183üm 16 yaşındayım
Annen ve babam da omurga problemleri var Normal boylarından 3 6 santim Kısalar şu anda Bir de daha büyümeyeceksin zaten 2 santimden başka

• +1
Reactions: starboi.
Annen ve babam da omurga problemleri var Normal boylarından 3 6 santim Kısalar şu anda Bir de daha büyümeyeceksin zaten 2 santimden başka
aktif bi hayatım var 185te dursa yine iyi kalsiyum ve d3 takviyeleri aliyom bide bisiklet sprinti ve normal sprint yapiyorum haftada 4-5 gun

aktif bi hayatım var 185te dursa yine iyi kalsiyum ve d3 takviyeleri aliyom bide bisiklet sprinti ve normal sprint yapiyorum haftada 4-5 gun
Kanka aktif bir hayatın varsa bize ne

Kanka aktif bir hayatın varsa bize ne
dangalak mısın anlama özürlüsü müsün olum aktif hayattan kastım sportif bi hayatım var hareketliyim hormonlarım yerinde büyüme kapasitem varsa büyürüm madem sanane ise siktir git direkt reply atma amk

dangalak mısın anlama özürlüsü müsün olum aktif hayattan kastım sportif bi hayatım var hareketliyim hormonlarım yerinde büyüme kapasitem varsa büyürüm madem sanane ise siktir git direkt reply atma amk
He kanka diğerleri zaten tüm gün evde telefona bakıyor değil mi Sen bir saat Spora gittin diye sportif mi oldun sanıyorsun

• JFL
Reactions: timmy9744 and angrybirds
dna GIF
kaderin alnında değil burada yazılıdır evlat

Birazdan 3 5 mal gelip der işte kanka vaktinde uyumadın işte vitmani alamadın falan der sende hee öylemi dersin işte kendinizi kandırır yarın yine forumda doxxlarsınız birbirinizi dümenden kanka o attı fotoğrafını allahını sikiyim.
İ akathemogger gerçekleri soyluyor beyler uyanin. Eneskarduya ve turbomanlet7ye gönderme var

kaderin alnında değil burada yazılıdır evlat
Senin yüzü eneskarduya görmüştü high ltn diyodu. O adam kendisine bile mid mtn diyodu yani senin ne kadar cirkin olduğunu hayal edemiyorum