Boy

B

bable my height

Banned
1.73 boyumu artık çok takmaya başladım herkes benden uzun arkadaşım kalmadı arkadaş edinemiyorum ders falan çalışmıyorum mezuna kalacağım hayatım boka saracak keşke 10 cm daha uzun olsaydım napmalıyım

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 100697 and Zodiac
1.73 boyumu artık çok takmaya başladım herkes benden uzun arkadaşım kalmadı arkadaş edinemiyorum ders falan çalışmıyorum mezuna kalacağım hayatım boka saracak keşke 10 cm daha uzun olsaydım napmalıyım
tabanlık kullan

İyi bi üniversite kazan aileni gururlandır sonra intihar et. Benim plan bu

• +1
  • So Sad
Reactions: TrustMeBro and Zodiac
Ama iyi bi üni kazanacak zekam da yok blackpillden kaçış yok 😂

• So Sad
Reactions: Zodiac
4712715 images 37

• JFL
Reactions: halatmaxxing
olm sen nal mısın aq saydiklarinin hiçbirinin boyla alakasi yok sevgili desen anlarimda az sosyal olun aq blackpill trde cope arkadaş yapmakla da alakasi yok

Boy falan cope aslinda herkes 170 en uzun insan 184 onlar 190im diye yalan soyluyor inanma hepsi kafada

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac and Deleted member 100697
Arkadaş yapmakla boy ne alaka amk mentalcel oldun sen

Arkadaş yapmakla boy ne alaka amk mentalcel oldun sen
Nası ne alaka olm kısa boylu olunca özgüvensiz oluyorsun özgüvensiz oluncada yeni arkadaş edinemiyorsun

• +1
Reactions: Zodiac

Users who are viewing this thread

Back