BOY

bab

bab

Iron
Beyler selamlar foruma yeni katıldım normalde çok takılmam bu boy hakkında ne yapabileceğim hakkında bilgi almak için girdim. Yaşım 17 yeni girdim boyum 162 civarlarında genetik olarak sülalede herkes ortalama boylarda en kısaları benim:feelswhy::feelswhy: Biraz konuları gezdim hgh büyüme hormonları vs. pek anlamayamadım ne yapmalıyım? :think:

• +1
  • So Sad
Reactions: IlI, htn666, temelyeterliliktest and 3 others
boyun uzuyor mu aktif olarak

• +1
Reactions: htn666
Beyler selamlar foruma yeni katıldım normalde çok takılmam bu boy hakkında ne yapabileceğim hakkında bilgi almak için girdim. Yaşım 17 yeni girdim boyum 162 civarlarında genetik olarak sülalede herkes ortalama boylarda en kısaları benim:feelswhy::feelswhy: Biraz konuları gezdim hgh büyüme hormonları vs. pek anlamayamadım ne yapmalıyım? :think:
plak aciksa hgh plak kapaliysa femboy ol ben sikerim:lul:

• +1
boyun uzuyor mu aktif olarak
çok az 1-2 cm bir uzama gördüm son zamanlarda çevremdekiler bir anda atarsın falan diyolar hala kendime umut vermek istemiyorum :(

• +1
çok az 1-2 cm bir uzama gördüm son zamanlarda çevremdekiler bir anda atarsın falan diyolar hala kendime umut vermek istemiyorum :(
mekanlara yuklu tip

• +1
  • JFL
Reactions: htn666 and bab
🅱️OI 😂🫱

• JFL
  • +1
Reactions: StacyRepellent and bab
Plaklar açıksa hormon bascan kapalıysa para biriktirip ll Olcan aga

• +1
Reactions: IlI, htn666 and bab
  • +1
Reactions: htn666 and bab
boyun yüzünden bi problem yaşadın mı bu zamana kadar

• +1
küçük zorbalanmalar dışında sıkıntı yok
büyüme plaklarına baktır açıksa ve paran varsa hgh bas sanırım forumda guidei olması lazımdı ama abartı bi boy uzama artışı bekleme ve doz aşımı yapma

• +1
Reactions: htn666 and Kayra139
büyüme plaklarına baktır açıksa ve paran varsa hgh bas sanırım forumda guidei olması lazımdı ama abartı bi boy uzama artışı bekleme ve doz aşımı yapma
hgh nereden bulabilirim

hgh nereden bulabilirim
underground gymlere yazıl biraz vakit geçir illaha satan biri vardır ama alıcağın hgh muhtemelen çakma olucaktır dikkat etmen lazım ona boy uzatıcam diye dalgayı tutma
ya da telegram grupları kovalaman lazım

• +1
Reactions: bab
hoşgeldin aga en iyisi kemik yaşına baktır ve plakların açık mı diye, kapalı ise zaten yapılacak birşey yoktur ancak var ise hgh basarak uzayabilirsin ha onu da yapamam dersen araştırıdıktan sonra 9-10 saat uyuyup sağlıklı olman tek çare

• +1
Reactions: bab, htn666 and swaggy
hgh alması en basiti,plakların açık mı öğren ve para biriktirmeye başla acilen
plakların açıksa aromasin al hapı 4 e böl (6.25) her gün kullan kapanmayı geciktirecek

• +1
Reactions: bab and MogEater
baya komiksin kankam sen ya :lul:
adam haklı, plaklara baktır açıksa hgh + ai değilse tek çare ll ona da paran yetmez femboy olmak tek çözüm

• +1
Reactions: Auchelius
femboy diyenleri siktir et moralini bozma amk kemik yaşı ve plakları ölçtür maarda nın dediği gibi aromasin al hgh başla eğer plaklar açıksa eğer değilse para biriktir ll ol life goes on

• +1
Reactions: bab, maarda and htn666
Doktora
git

• JFL
  • +1
Reactions: IlI and bab
Plaklar kapandiysa hayat bitti

• +1
Reactions: bab

Users who are viewing this thread

Back