Boy

urlordd

urlordd

Iron
ayakkabıyla beraber 8 cm olsun min,botla shoe lift linki lazim sanseseri goruodum arayinca bulamadim amk.

ayakkabıyla beraber 8 cm olsun min,botla shoe lift linki lazim sanseseri goruodum arayinca bulamadim amk.
bot alıp tabanlık takcan işte amk mal mısın

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Aven, Resistance. and 4 others
Çizme gibi bot alıp shoe lifti döşeyecen işte aq sik sik threadler açmayın ya da elevater shoe al instada vardı 10 cm uzatan ayakkabı falan

• JFL
  • +1
Reactions: Aven and kurdistan
LAN AMINAKOYDUKLARIM TEK YAPACAGINIZ FP TABANLİK LİNKİ ATMAKTİ
Lan amına koyduğumun köfte horu siktir git araştır bul her boku altın tepside önünemi suncak insanlar bir fraud yapıcan onuda biri link atmadan satın alamıyon kafanı sikim

• +1
  • JFL
Reactions: atess, Auchelius, Zodiac and 1 other person
Lan amına koyduğumun köfte horu siktir git araştır bul her boku altın tepside önünemi suncak insanlar bir fraud yapıcan onuda biri link atmadan satın alamıyon kafanı sikim
Amazonda vs. Fiyatlar çok uçuktu,senin gibilerle konusmaya meraklı değiliz ya amk

bot + shoelift ne kanka allahınızı sikim böyle dolaşın amk soytarıları

1763564126662

• JFL
Reactions: Auchelius, Zodiac, Aven and 3 others
ayakkabısız 187 yim 10cm tabanlık giysem bot falan 2 metre olurmuyum acaba

bot + ayakkabı kaldırma ne kanka allahınızı sikim böyle dolaşımın
Amınakoydugum 192sin sen.80 olmak için neler yaptım ben amk,arkadaşlarımın hepsi benden uzun amk çok takıntılıyım

Last edited:
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1, flows5991, why not me? and 1 other person
Amınakoydugum 192sin sen.80 olmak için neler yaptım ben amk,arkadaşlarımın hepsi benden uzun amk çok takıntılıyım
Over

• JFL
Reactions: Auchelius, senualF, Serialsuicide and 1 other person
Kaç yaşındasın , fraudla ama çok yapma patlarsan kötü olur

• +1
Reactions: urlordd
Kaç yaşındasın , fraudla ama çok yapma patlarsan kötü olur
15,Plaklarıma baktırcam bu hafta icinde kapandı kapancak gibi hissediyorum 2 3 aydır falan uzamadığım için,patliyacagımıda dusunmuyorum bot+4cm tabanlık kullanacağım

• +1
Reactions: meynet
sen misin lan 173 steroidciii
ben 81im,benim cevremdeki herkes uzun oldugu icin psikolojim yerle bir oldu amk.plaklarım kapandı diyede cok korkuyorum aq,hafta ici baktıracağım.

ben 81im,benim cevremdeki herkes uzun oldugu icin psikolojim yerle bir oldu amk.plaklarım kapandı diyede cok korkuyorum aq,hafta ici baktıracağım.
FERBJBNTEUHIGRWJIWGRIJGJIWTGJOWTHJORWOJGRJOWTMOGOMBEN GOMGT AMINA KODUMUM EZİĞİ ltn olmasan boyu takmazdın knk

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Zodiac
FERBJBNTEUHIGRWJIWGRIJGJIWTGJOWTHJORWOJGRJOWTMOGOMBEN GOMGT AMINA KODUMUM EZİĞİ ltn olmasan boyu takmazdın knk
Ltn değilim kanka :d he sana batan ne suan ananımı siktim ne bu kin ne bu nefret aq

• JFL
Reactions: Serialsuicide, senualF and reanrao
Knk napcaz biz amk millet 181 e kısa diyo

• +1
Reactions: Deleted member 229496 and Auchelius
Knk napcaz biz amk millet 181 e kısa diyo
Olm sizde anlama kıtlıgımı var amk,kısayım triplerşne girmiyorum.cocukken yasıtlarıma gore cok uzundum,suan ortalama boya sahıbım,gecen sene bıle bu kadar uzun değillerdi ben 190 olurum diyordum,suan plaklar kapandımı acaba stresi öldürecek beni amk.

• +1
Reactions: Deleted member 229496
15,Plaklarıma baktırcam bu hafta icinde kapandı kapancak gibi hissediyorum 2 3 aydır falan uzamadığım için,patliyacagımıda dusunmuyorum bot+4cm tabanlık kullanacağım
Kanka umudu kesme benim 19 yaşın ortalarında bile açıktı 14 yaşında 180dim şu an 86yım ben de uzamadım pek ama açıktı yani baktır açıksa elinden gelen her şeyi yap

• +1
Reactions: Deleted member 229496 and urlordd
Kanka umudu kesme benim 19 yaşın ortalarında bile açıktı 14 yaşında 180dim şu an 86yım ben de uzamadım pek ama açıktı yani baktır açıksa elinden gelen her şeyi yap
Eyvallah üstad,ümitlendirdin beni,85 olursam yeter suan benim icin,gh gireceğim seneyede acık kalırsa,kalmazsada dümdüz steroid kullanirim cocuk gibi gozukmemek ıcın en azından.

üstüne bi bootcut jean mis kanka nike ayakkabılara 6k 7k bayılmaktan sıkılıp tarz degistim memnunum seviyorum kotla giyilmez denen aptalları dinleme bi sik bildikleri yok yabancıların nasıl giydigine bakarsan anlarsın baggy veya kumasla da rahatca giyersin topugu 4cm falan olması lazım bunun daha uzun topuklu giyebilirsin aslında da yasadıgın yere baglı ben burda daha uzun topuklusunu giyemiyorum malesef boy için almadım zaten boyum 1.82

• +1
  • Love it
Reactions: urlordd and Deleted member 229496
Eyvallah üstad,ümitlendirdin beni,85 olursam yeter suan benim icin,gh gireceğim seneyede acık kalırsa,kalmazsada dümdüz steroid kullanirim cocuk gibi gozukmemek ıcın en azından.
AI kullan kapanmaz plaklarin

üstüne bi bootcut jean mis kanka nike ayakkabılara 6k 7k bayılmaktan sıkılıp tarz degistim memnunum seviyorum kotla giyilmez denen aptalları dinleme bi sik bildikleri yok yabancıların nasıl giydigine bakarsan anlarsın baggy veya kumasla da rahatca giyersin topugu 4cm falan olması lazım bunun daha uzun topuklu giyebilirsin aslında da yasadıgın yere baglı ben burda daha uzun topuklusunu giyemiyorum malesef boy için almadım zaten boyum 1.82

Yanlıs attım repi aq,kanka paramı hallediyorum suan babamdan roid parasi almam aq,suan hazır olsa hersey suan girerim hicbi korkum yok suan

Yanlıs attım repi aq,kanka paramı hallediyorum suan babamdan roid parasi almam aq,suan hazır olsa hersey suan girerim hicbi korkum yok suan
AI roid degil testonun pstrpjene donusmesini engelliyo, ostrojen olmamasi=plaklarin kapanmamasi. ama dikkatli kullan, cunku ostrojenin olmamasinin negatif yonleri de var fixiksel ve beyin gelisimi icin

800 lira bir sey degil ki + ai roid degil sadece aromasin var o da steroid degil sadece steroid yapili

AI roid degil testonun pstrpjene donusmesini engelliyo, ostrojen olmamasi=plaklarin kapanmamasi. ama dikkatli kullan, cunku ostrojenin olmamasinin negatif yonleri de var fixiksel ve beyin gelisimi icin
Heee,hacı “Alıp kullan” demek istemişsin sandım amk.

Heee,hacı “Alıp kullan” demek istemişsin sandım amk.
yok aga. büyüme plaklarını açık tutmanın tek yolu aromatise inhibitor kullanmak. %100 detsyına hakim olmadığım için daha fazla bilgi veremiyorum ingilizce başlıklara bak

• JFL
Reactions: elemancomeback31
Plaklara
yok aga. büyüme plaklarını açık tutmanın tek yolu aromatise inhibitor kullanmak. %100 detsyına hakim olmadığım için daha fazla bilgi veremiyorum ingilizce başlıklara bak
kendim kullanmadım ama çok arkadaşım kullandı,4e falan bölüyordu küfür ede ede,eğer kapanmaya yakınsa kullanacağım direk.

• +1
Reactions: nngnngnng