boy

D

Deleted member 124121

fakecel
olum su an saka maka maxxlayacak sadece nt ve boy kaldı sanırsam amk hatta nt oldum baya. yüzüm o kadar kötü değil şu an hayat cl de başlasa bile hmtn-lhtn olmak da iyidir bi asimetri ve recess chin fixlenicek o da diş teli ve apareyle hallolcak başka da yapabileceğim midmaxx-softmaxx yok yüz için büyümeyi beklemek dışında fizigim iyi su an leanliyom zaten köpek gibi gucluyum ve iyi oranda kas kutlem var bi tek boy kaldı sanırsam amk manlet olmasam muhtemelen şu an silmiştim hesabı burda yapcak cok bi seyim kalmadı gibi

growthplates31316969 cel mi olacaz yoksa

all roads lead to ll

• +1
Reactions: BugraSA, dogu, pashanimair and 6 others
olum su an saka maka maxxlayacak sadece nt ve boy kaldı sanırsam amk hatta nt oldum baya. yüzüm o kadar kötü değil şu an hayat cl de başlasa bile hmtn-lhtn olmak da iyidir bi asimetri ve recess chin fixlenicek o da diş teli ve apareyle hallolcak başka da yapabileceğim midmaxx-softmaxx yok yüz için büyümeyi beklemek dışında fizigim iyi su an leanliyom zaten köpek gibi gucluyum ve iyi oranda kas kutlem var bi tek boy kaldı sanırsam amk manlet olmasam muhtemelen şu an silmiştim hesabı burda yapcak cok bi seyim kalmadı gibi

all roads lead to ll
O accutne kullanmicsktin cocuk

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Kayra139, kurdistan and 4 others
Senin boy kacti ?

Bir de zaten duzgun bir sekilde NT maskesini takabilirsen lisede oldugunu varsayarak LHTN olmana ragmen duzgun ortamlara girebilirsin.

• +1
Reactions: pashanimair, talha_, kurdistan and 1 other person
Senin boy kacti ?

Bir de zaten duzgun bir sekilde NT maskesini takabilirsen lisede oldugunu varsayarak LHTN olmana ragmen duzgun ortamlara girebilirsin.
75-74 ayakkabıyla 78 fln

• +1
Reactions: pashanimair, Kayra139, kurdistan and 2 others
public olduğu için bu sideı da atayım bi sorun yaratmaz muhtemelen 3 ay once fln cekmistim recess chini cozmek lazım can sıkıyo baya
https://hizliresim.com/loq9pp1 sifre 3131 cilt su an daha iyi bundan taz ve nemlendirici sag olsun zaten yapabilecegim dis teli + aparey dısında bise kalmadi gibi ameliyat dısında

• +1
Reactions: pashanimair, kurdistan, Thrill and 1 other person
Senin boy kacti ?

nt maskesi isi zor knk yuz yuze kızlarla cok konusamıyom high inhib var biraz ama yavas yavas acılıyom gibi

• +1
boy

• +1
  • JFL
gulme

• +1
  • So Sad
  • JFL
171 ayakkabıyla 173 flnim amk sınıfta sadece 2 tane erkekten uzunum yolda gördüğüm neredeyse herkes benden uzun kızlarla bile aynı boydayim neredeyse bi de benim psikolojimi düşün ll olamicami bilmek daha da koyuyor para olsada zamanım yok hayatım maalesef 1 yılı daha feda edecek kadar rahat değil

all roads lead to ll

• So Sad
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, pashanimair, Kayra139 and 6 others
Senin boy kacti ?

Olmana rağmen mi? TR ortalamasını bilmiyon heralde knk herkes maymun lhtn nadir birşey şahsen

• +1
Reactions: yadih, Jahrein, Ameliyat Masası and 8 others
Olmana rağmen mi? TR ortalamasını bilmiyon heralde knk herkes maymun lhtn nadir birşey şahsen
Kanka o boyla anca kurtariyo biliyon mu

185 olsan smv'en bir anda 10'a falan katlaniyo, o boyla CL olsan anca o smv'ye yetisebilirsin

lhtn + 174 + nt maske dusundugumuz durumda lhtn anca kurtarir hani, yoksa lhtn ztn nadir

• +1
Reactions: pashanimair, kurdistan and Thrill
  • +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, Kayra139, kurdistan and 2 others
çok kısayım sorun orda zaten threadin adı boy aq

• +1
Reactions: pashanimair, jsbera, apo and 2 others
171 ayakkabıyla 173 flnim amk sınıfta sadece 2 tane erkekten uzunum yolda gördüğüm neredeyse herkes benden uzun kızlarla bile aynı boydayim neredeyse bi de benim psikolojimi düşün ll olamicami bilmek daha da koyuyor para olsada zamanım yok hayatım maalesef 1 yılı daha feda edecek kadar rahat değil
İnstanı buldum kardeşim bi boyla alakalı reelsde :)

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, pashanimair, Thrill and 2 others
bugun ayakkabiyla 179-180 olculdum tabansiz ayakkabi btw yere yapisik bildigin

• +1
Reactions: apo, pashanimair and Thrill

all roads lead to ll
onden yuzunu de atsana merak ettim ondan nasil lhtnye ascendledin aq mirin ascension

• +1
onden yuzunu de atsana merak ettim ondan nasil lhtnye ascendledin aq mirin ascension
sideı zaten daha önce atmıştım diye attım kanka front salamam yeterince dijital ayak izim var orgda

• +1
o zaman short king with lethal face card olacaz

• +1
Reactions: Topkra, apo, pashanimair and 2 others
  • +1
o zaman short king with lethal face card olacaz
evet ascensiona yazın başlayacağım ilk surgeryde 1 yıl sonra ilk olarak softmaxx fullemeö lazım sınav senesi elim kolum baglı

• +1
Süt iç uza:feelsuhh:

• +1
  • JFL
Ben seni anlarım kanka. Nefretini başka şeylere kus yoksa geçmeyecek bu. Hep 5-10cm uzun olsaydım keşke demekten kafayı yedim. Ben de 174üm ayakkabı ile 175.
Herkes uzun knaka benden herkes. Ll olacağım paraya yüzümü chad yaparım o yüzfen bir de ağırlık kaldırmayı seviyorum ll sonrası squata vs dönüş nasıl olur bilmiyorum ki zaten okdr para dökmem LL'e Ben belli.
Her gece üzülüyorum sma yapacak bir şey yok. Tanrı hep üzülecek bir şey veriyor çabalamaktan yoruldum

• +1
  • So Sad
Reactions: Trenmaxx1, Thrill and apo
bugün buluştuğum kız benle aynı boyda yazıp yazıp duruyor amk

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: flows5991, anathema, iwishiwastaller and 4 others
bugün buluştuğum kız benle aynı boyda yazıp yazıp duruyor amk
Kanka yakışıklısındır.
Ben direkt tanrının yasakladığı mahluk falanım amk
Çirkinim, üstüne kısayım

• So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, growthplatessss111, dogu and 1 other person
Kanka yakışıklısındır.
Ben direkt tanrının yasakladığı mahluk falanım amk
Çirkinim, üstüne kısayım
kanka lisedeyken de bende çirkindim boyda kısa ama geldiler dene yani

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and Ameliyat Masası
Kanka deniyorum gelen geliyor yine de bence ben iyi değilim bu konuda. yılda Max 2-3 kişiyle bişiler oluyor. hem de en büyük sıkıntı kimseyi sevemiyorum ki.

• +1
Reactions: Thrill, dogu and growthplatessss111
Kanka deniyorum gelen geliyor yine de bence ben iyi değilim bu konuda. yılda Max 2-3 kişiyle bişiler oluyor. hem de en büyük sıkıntı kimseyi sevemiyorum ki.
ve bak evet trde bp ciddi manada yok ama lise hayatı ile üni hayatı aynı değil.
Deniyorum çok Deniyorum ama yoruldum amk bir şeyleri yanlış yapıyorum üstüne skill issue ile uğraşıyorum.

• +1
Reactions: Thrill and dogu
kızları kafanda büyütürsen olmaz zaten konuşmayi bil illa kız bulursun ha tabi yakışıklı ol 100 katı artar oran

• +1
Reactions: iwishiwastaller, Thrill and Ameliyat Masası
kızları kafanda büyütürsen olmaz zaten konuşmayi bil illa kız bulursun ha tabi yakışıklı ol 100 katı artar oran
Sağ ol brom deneyeceğim

• +1
Reactions: dogu and Thrill
olm liseden sonra nasıl ascendliyon amk
leanmaxx mi saddece? 11-12. sınıftan sonra over ztn duruyo yüz

• +1
Reactions: Thrill
Zeref yüzün iyi gelişmiş boyda da tabanlıkla 180 ol takma kafaya iyi boy

• +1
Reactions: Ameliyat Masası and Thrill
olm liseden sonra nasıl ascendliyon amk
leanmaxx mi saddece? 11-12. sınıftan sonra over ztn duruyo yüz
yüzüm gelişti

• +1
Reactions: Thrill, iwishiwastaller and Jahrein
16-18 arası değişim oluyo mu o kadar?
ben de late maturerim biraz.
lltn falandım kanka fena ascendledim daha üstü için hardmax lazım, boyum en fazla 2 cm uzamıştır

• +1
Reactions: Thrill
5 cm daha uzasan bişi değişmeyecekti cope

• +1
  • Hmm...
Reactions: Ameliyat Masası, Serialsuicide, Thrill and 1 other person
  • +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Atsizz, Thrill, maarda and 1 other person
değişir amk 2-3 cm neysede her 5 cmde mutlaka smv artar
@maarda eşşeği jfl attıp yarım saat sonra niye hmm atıyon olum kafa yeni mi bastı

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, Atsizz, Thrill and 2 others
@maarda eşşeği jfl attıp yarım saat sonra niye hmm atıyon olum kafa yeni mi bastı
Knk sen hmm atmışsın ben jfl atınca ayıp olmus

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, Atsizz, Thrill and 3 others
  • JFL
Reactions: Thrill and kerchmaniac