panzerknacker
Iron
boyum 173-174 yaşım 15.5 boyumu nasıl daha hızlı uzatabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
7-8 aydır fitnessa gidiyorum her hafta 3-4 defa 15 incline 5 speed 20-30dk yürüyüş yapıyorum etkisi olmusmudurSprint
Ben nerden bileyim kanka olsa farkederdin zaten7-8 aydır fitnessa gidiyorum her hafta 3-4 defa 15 incline 5 speed 20-30dk yürüyüş yapıyorum etkisi olmusmudur
anne 165 baba 171 falan amcam ama 185 falanana baba boyu kaç
kanka dua et amcana çekmiş ol onun dışı zaten genetiğinin sınırını zorlamışsın güzel uyku ve iyi kalsiyum tüketmek dışı pek yapabileceğin doğal birşey yok neyse ya zaten karakter önemlianne 165 baba 171 falan amcam ama 185 falan
sprint in salgıladıgı hgh recovery icin büyümen icin degil istedigin kadar sprint yap boyunu uzatmaz.Ona bakarsan gymde hgh salgılanmasına yol acıyo ama insanların uzadıgını görüyon mu gyme gidipteSprint
Katılıyorum 22 yaşında 175den 190a uzamamı sağladımasai zıplaması
plaklarına baktır kapalıysa over shoelift al keyfine göre, açıksa stresten uzak dur ve çok uyu, zenginsen hgh alboyum 173-174 yaşım 15.5 boyumu nasıl daha hızlı uzatabilirim
hangi plak 14 yaşında kapanıyoover plaklar 14 yasinda kapaniyo 172 üstü boy gereksiz zaten
benimkiler kapandi boyum 172 kaldihangi plak 14 yaşında kapanıyo
çok erken gitmiş seninkiler geçmiş olsunda bazı elemanlarda 19da falan hala boy gidiyo benim kuzen 19da boy atıyodubenimkiler kapandi boyum 172 kaldi![]()
maddi durum iyi plaklarım kapanmamısdır büyük ihtimalle 1 senede 7cm falan attım cünküplaklarına baktır kapalıysa over shoelift al keyfine göre, açıksa stresten uzak dur ve çok uyu, zenginsen hgh al
O yarrak aramızda ama newgen taklidi yapıyor170 üstü olmasan sana gizli aromasin sırrımı söylerdim ama boyun uzunmuş
Ciddi misin aq 14 yaşında plakların nasıl kapanabilir olm zaten 13-14 yaş yeni yeni boy atmaya başlayacağın dönem değil mi ne ara kapandı aq nasıl fark ettin kapandığını o kadar erken yaştabenimkiler kapandi boyum 172 kaldi![]()
hghboyum 173-174 yaşım 15.5 boyumu nasıl daha hızlı uzatabilirim
bro said sprintSprint
Marlon ppli elemanlardan biri kesin fazla ksfa sikiyolarO yarrak aramızda ama newgen taklidi yapıyor
topuklara bonesmashboyum 173-174 yaşım 15.5 boyumu nasıl daha hızlı uzatabilirim
baban veya amcan evlatlık ya da eben aldatmış kral dna testi yapınanne 165 baba 171 falan amcam ama 185 falan
Benimde plaklarım 14te kapandı normal birşeyCiddi misin aq 14 yaşında plakların nasıl kapanabilir olm zaten 13-14 yaş yeni yeni boy atmaya başlayacağın dönem değil mi ne ara kapandı aq nasıl fark ettin kapandığını o kadar erken yaşta
yok değiller ondan eminim dedem falanda uzun babam hastalık gecirmis kücükkenbaban veya amcan evlatlık ya da eben aldatmış kral dna testi yapın
Hgh ters etki yapabiliyormus plakları kapatabiliyormuş , CJC + IPA kullansam daha iyi değil mi ayrıca source yok trde güzel
Tek olay hgh degil, sprintte tibia kemiginde mikro kırıklar olusuyor o yuzden ayaktan buyuyosun gymle karsılastırma sprinti. Bende ise yaradı 2 aydır yapıyorum 1.70 den 1.85 e cıktımsprint in salgıladıgı hgh recovery icin büyümen icin degil istedigin kadar sprint yap boyunu uzatmaz.Ona bakarsan gymde hgh salgılanmasına yol acıyo ama insanların uzadıgını görüyon mu gyme gidipte
benim 15 de kapandı aq daha uzamadımCiddi misin aq 14 yaşında plakların nasıl kapanabilir olm zaten 13-14 yaş yeni yeni boy atmaya başlayacağın dönem değil mi ne ara kapandı aq nasıl fark ettin kapandığını o kadar erken yaşta
Tek olay hgh degil, sprintte tibia kemiginde mikro kırıklar olusuyor o yuzden ayaktan buyuyosun gymle karsılastırma sprinti. Bende ise yaradı 2 aydır yapıyorum 1.70 den 1.85 e cıktım
Uzatamazsın, uzayacağın varsa uzarsın zaten..boyum 173-174 yaşım 15.5 boyumu nasıl daha hızlı uzatabilirim
yarrama bak sen heleeBenimde plaklarım 14te kapandı normal birşey
2 ayda 15cmTek olay hgh degil, sprintte tibia kemiginde mikro kırıklar olusuyor o yuzden ayaktan buyuyosun gymle karsılastırma sprinti. Bende ise yaradı 2 aydır yapıyorum 1.70 den 1.85 e cıktım

Normalde 177,178falandım 8.sinif yazında +10 cm geldi 9.sinif bitimine doğru 190dim 12ye geçiyorum hala 190imyarrama bak sen helee
la sen benden küçük müsünNormalde 177,178falandım 8.sinif yazında +10 cm geldi 9.sinif bitimine doğru 190dim 12ye geçiyorum hala 190im
Evet sen benden büyüktun zatenla sen benden küçük müsün
yaş olarak
max olacağın 177 falananne 165 baba 171 falan amcam ama 185 falan
üstat burda olsaydı sana bi güzel ayar çekerdi gerçi o 13 cm falan diyodu annenden 13 cm uzun değilsin belki yardım ederdianne 165 baba 171 falan amcam ama 185 falan
Büyüme plankları kapanmiyormu nasıl oluyorKatılıyorum 22 yaşında 175den 190a uzamamı sağladı
Esneme hareketleri var yasa barfiks çubuğu varsa ona tutun sürekli asılı kal zıplaboyum 173-174 yaşım 15.5 boyumu nasıl daha hızlı uzatabilirim
sut icboyum 173-174 yaşım 15.5 boyumu nasıl daha hızlı uzatabilirim