boyum için over mi

growthplatessss111

growthplatessss111

Silver
olm 5 tel sakal saydım yüzümde boy uzaması yavaşlayacak artık duracak over 😭:feelswhy: 177 olarak yaşamıma devam etmek zorundayım sanırım.

• Love it
  • +1
Reactions: pashanimair and senualF
olm 5 tel sakal saydım yüzümde boy uzaması yavaşlayacak artık duracak over 😭:feelswhy: 177 olarak yaşamıma devam etmek zorundayım sanırım.
177 kötü bi boy değil türkiyede bende sabah ölçüldüğümde 177 yim 183 e kadar fraudlayabilirsin kızlara 181 im dersin kimse anlamaz sikko sikko boyum 180 boyum 190 its over diye threadler açmayın ayrıca 18-19 altındaysan hala 180 olabilirsin

• Love it
  • +1
Reactions: pashanimair and MogEater
177 kötü bi boy değil türkiyede bende sabah ölçüldüğümde 177 yim 183 e kadar fraudlayabilirsin kızlara 181 im dersin kimse anlamaz sikko sikko boyum 180 boyum 190 its over diye threadler açmayın ayrıca 18-19 altındaysan hala 180 olabilirsin
177 oldugu icin over demedim boyum icin over dedim kendim icin degil boyum icin

• Love it
  • +1
16 oldu neredeyse

• Love it
  • +1
Kolay is allah zorluk versin

• +1
  • Love it
Reactions: Neokrinshaaa, atess, pashanimair and 2 others
Uzarsın bolum 19 a kadar 180-82 görürsün bence takma çok
geçen gün bir şey ögrendim

benden 6 ay büyük teyzemin oğlu var. annesi 173 babası 170 civarı. boy uzama h8zı benle tıpatıp aynı ilerliyor ne zaman konuşsam aynı boydayız. o sarışın ondan sakalı vs varsa da gözükmüyor bendeki de çok hafif baya hafif hatta. o çocuk babasına çekmediğine göre muhtemelen annemlerin ailesine benzeyecek boy bakımından. ilerleyişimiz aşırı benzer olduğuna göre belki birden boyumuz uzar diye düşünüyorum bu da benim cope kaynağım mantıklı mı bilmiyorum. başka bir teyzemin o&lu şuan 20'li yaşlarda sakalı 17 yaşındayken çıkmış boyu şuan 195 civarı. (benimki çıkmış sayılıyor mu bilmiyorum)

• Love it
Reactions: pashanimair
  • Love it
Reactions: pashanimair
sakalla ne alakası var

• +1
Reactions: Serialsuicide and FangYuann
Yüzündeki sakallardan bunu nasıl çıkardın aq git plaklara baktır

• +1
Reactions: Serialsuicide and Zodiac