growthplatessss111
Silver
olm 5 tel sakal saydım yüzümde boy uzaması yavaşlayacak artık duracak over 
177 olarak yaşamıma devam etmek zorundayım sanırım.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

177 kötü bi boy değil türkiyede bende sabah ölçüldüğümde 177 yim 183 e kadar fraudlayabilirsin kızlara 181 im dersin kimse anlamaz sikko sikko boyum 180 boyum 190 its over diye threadler açmayın ayrıca 18-19 altındaysan hala 180 olabilirsinolm 5 tel sakal saydım yüzümde boy uzaması yavaşlayacak artık duracak over177 olarak yaşamıma devam etmek zorundayım sanırım.
177 oldugu icin over demedim boyum icin over dedim kendim icin degil boyum icin177 kötü bi boy değil türkiyede bende sabah ölçüldüğümde 177 yim 183 e kadar fraudlayabilirsin kızlara 181 im dersin kimse anlamaz sikko sikko boyum 180 boyum 190 its over diye threadler açmayın ayrıca 18-19 altındaysan hala 180 olabilirsin
Yaşın kaç177 oldugu icin over demedim boyum icin over dedim kendim icin degil boyum icin
Uzarsın bolum 19 a kadar 180-82 görürsün bence takma çok16 oldu neredeyse
aileme göre kısayımKolay is allah zorluk versin
geçen gün bir şey ögrendimUzarsın bolum 19 a kadar 180-82 görürsün bence takma çok
Aromasin alsana götolm 5 tel sakal saydım yüzümde boy uzaması yavaşlayacak artık duracak over177 olarak yaşamıma devam etmek zorundayım sanırım.
alıyom kiAromasin alsana göt
sakalla ne alakası varolm 5 tel sakal saydım yüzümde boy uzaması yavaşlayacak artık duracak over177 olarak yaşamıma devam etmek zorundayım sanırım.
Yüzündeki sakallardan bunu nasıl çıkardın aq git plaklara baktırolm 5 tel sakal saydım yüzümde boy uzaması yavaşlayacak artık duracak over177 olarak yaşamıma devam etmek zorundayım sanırım.