boyum ne olur

theycantblame

theycantblame

Iron
hocalar şimdi 16 yasındayım 179 boyum var. ama ayak numaram 46.5 ve hani cidden şort yada bilekli esofman giyersem paylanco ayakkabısı gibi duruyo boyuma göre uzun yani. daha nekadar uzarız orantılanırmı bu boy ayaga wingspan da suan olcmedim tam ama 182 civarı bişey. hani bide 185 arkadas 44 giyiyo aq sikerler bole işi

• +1
Reactions: Thrill and growthplatessss111
Babandan 5cm uzun olucaksın

• +1
Reactions: Thrill
Baban kaç cm

• +1
Reactions: Thrill and wetwipes
Ayak no ile boyunun alakası yok. 2 metre olup 40 numara giyen de var

• +1
Reactions: Serialsuicide, Thrill and Gordon Freeman
yarım cm uzarsan normal. yarım cm daha uzamazsan şanssızsın. yarım cm'dan fazla uzarsan şanslısın. şuan şanssız kategoride olduğun için yardım edeceğim ama şanssız kategoriden kurtulduğunda (yarım cm uzadığında) anlatacağım prosedürleri uygulamayı bırakacaksın kabul mü?

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, Türk, Serialsuicide and 7 others
ayakkabı numarasıyla boyun alaka 0
181-82 fln olursun herhalde

• +1
Reactions: yigittsaint
yarım cm uzarsan normal. yarım cm daha uzamazsan şanssızsın. yarım cm'dan fazla uzarsan şanslısın. şuan şanssız kategoride olduğun için yardım edeceğim ama şanssız kategoriden kurtulduğunda (yarım cm uzadığında) anlatacağım prosedürleri uygulamayı bırakacaksın kabul mü?
hocam zaten sabah ölçüldüm 178 im 79 da değil. prensiplerinize bağlı olmanıza hayranım kabul ediyorum inanırmısınız bilmem ama

• +1
  • JFL
Reactions: Orcairis and growthplatessss111
ya şu babanın ve annenin ortalamasını alma şeyi doğru herhalde amk ben en fazla 179 filan olabilirim

• +1
Reactions: yigittsaint and growthplatessss111
hocam zaten sabah ölçüldüm 178 im 79 da değil. prensiplerinize bağlı olmanıza hayranım kabul ediyorum inanırmısınız bilmem ama
Öncelikle PM'den senin, annenin ve babanın boylarıbın kanıtını alacağım. Ardından adresin gerekecek ve adresine bir kağıt gelecek onu imzalayıp geri yollaman gerekli. Sonra ise ben sana benim özel gatekept prosedürlerimi anlatan özel bir paket göndereceğim ve her gün boyunu bana rapor edeceksin kanıtlı bir şekilde. 179.5'i geçtiğin gün yaptıklarını bırakman gerekecek.

• JFL
Reactions: jsbera, Serialsuicide, Jahrein and 5 others
Öncelikle PM'den senin, annenin ve babanın boylarıbın kanıtını alacağım. Ardından adresin gerekecek ve adresine bir kağıt gelecek onu imzalayıp geri yollaman gerekli. Sonra ise ben sana benim özel gatekept prosedürlerimi anlatan özel bir paket göndereceğim ve her gün boyunu bana rapor edeceksin kanıtlı bir şekilde. 179.5'i geçtiğin gün yaptıklarını bırakman gerekecek.
kimse yarım cm için bunla uğraşmaz 😭

amk 16 yaşında eleman benden daha uzun kafayı yicem

• JFL
Reactions: Jahrein and Gordon Freeman
  • JFL
  • +1
Reactions: growthplatessss111, Gordon Freeman and Orcairis
bunları yapman lazım dostum maalesef
unutma her yarım cm bile matters heightmogg için..
bu şerefsiz mesela benim teknikleri abuseladı olması getektiğinden fazla uzadı ondan güvenlik önlemletini artırdım

• JFL
Reactions: jsbera, Serialsuicide, Trenmaxx1 and 2 others
Yardım edeceğim ne aminakoyim napican adamın kavala cekic mi vurcan büyümeplakları111:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: growthplatessss111, Gordon Freeman and Türk
bu şerefsiz mesela benim teknikleri abuseladı olması getektiğinden fazla uzadı ondan güvenlik önlemletini artırdım
büyümepkakları ben 173 üm benim için prosedür iptal edip direk yazar mısın bana

• So Sad
Reactions: growthplatessss111, Serialsuicide and Gordon Freeman
hocalar şimdi 16 yasındayım 179 boyum var. ama ayak numaram 46.5 ve hani cidden şort yada bilekli esofman giyersem paylanco ayakkabısı gibi duruyo boyuma göre uzun yani. daha nekadar uzarız orantılanırmı bu boy ayaga wingspan da suan olcmedim tam ama 182 civarı bişey. hani bide 185 arkadas 44 giyiyo aq sikerler bole işi
Kanka sen 2.5m olacak

• JFL
Reactions: Gordon Freeman
O ne la bebek mezaro gibi

• JFL
Reactions: Gordon Freeman

Users who are viewing this thread

Back