growthplatessss111
186 kürt htn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
olum harbiden liselilerin yaninda cuce gibiyim bunu diyince agartada mi yasiyon aq diyolar ama hayir kürt nüfusun fazla olduğu bir yerde yaşıyorum kürtler uzun178 nasıl over amına kkoyayım aq
1-Kompsleklisin eskiden buraya gelmeden önce bu kadar takmıyordun boyunu ve sadece senden uzun olan insanlara fokuslanmıyordun/aklında tutmuyordun.olum harbiden liselilerin yaninda cuce gibiyim bunu diyince agartada mi yasiyon aq diyolar ama hayir kürt nüfusun fazla olduğu bir yerde yaşıyorum kürtler uzun
178 kısa1-Kompsleklisin eskiden buraya gelmeden önce bu kadar takmıyordun boyunu ve sadece senden uzun olan insanlara fokuslanmıyordun/aklında tutmuyordun.
2-TR şartları altında kısa denilebilecek bir boy değil 178 ve nerede yaşadığına bağlı olarak height mog yeme olasılığın daha fazla/az olacaktır.(bunu dedim diye mal gibi yaşadığın konumu söyleme amk)
kanka @apo yu etiketle yanlış etiket@Zuffster ah be abi ben 178 sen 179 ac8nı anlıyorum
Kanka tamam boy ortalaması uzun olabilir de büyük ihtimal 180 olucaksın zaten 180 gayet iyi tipin de kötü değilse hiç bi problem yok aqolum harbiden liselilerin yaninda cuce gibiyim bunu diyince agartada mi yasiyon aq diyolar ama hayir kürt nüfusun fazla olduğu bir yerde yaşıyorum kürtler uzun
welcomemidget
bro ik im shortmidget
bune bilader a101 fişi gibi nerden aldın
elektronik boy olcme aleti oluyo bazi yerlerdebune bilader a101 fişi gibi nerden aldın
180 lhtn olsa birazda moneymax yapsa yeticekte işte hala boy için ağlıyorKanka tamam boy ortalaması uzun olabilir de büyük ihtimal 180 olucaksın zaten 180 gayet iyi tipin de kötü değilse hiç bi problem yok aq
inş 182 ulaşırım tipim iyi değilKanka tamam boy ortalaması uzun olabilir de büyük ihtimal 180 olucaksın zaten 180 gayet iyi tipin de kötü değilse hiç bi problem yok aq
tesekkürlerwelcome

lhtn düşündüğünden daha nadir kanki180 lhtn olsa birazda moneymax yapsa yeticekte işte hala boy için ağlıyor
genetiği kötüyse tek yol moneymax + hardmaxlhtn düşündüğünden daha nadir kanki
fraud lazıminş 182 ulaşırım tipim iyi değil
bu adam 176 oldugu icin su an anana sovmemek icin kendini zor tutuyo muhtemelen 178 kısa mı orospu evladı diyeKanka tamam boy ortalaması uzun olabilir de büyük ihtimal 180 olucaksın zaten 180 gayet iyi tipin de kötü değilse hiç bi problem yok aq
lhtn kolay birşey değil ki aq yüzümü gördün övdün baya sağol da hmtnyim180 lhtn olsa birazda moneymax yapsa yeticekte işte hala boy için ağlıyor
YAAA AŞKIM DOĞRU TAHMİN 175İZ YAPCAAK BİŞEY YOKbu adam 176 oldugu icin su an anana sovmemek icin kendini zor tutuyo muhtemelen 178 kısa mı orospu evladı diye
sen halledersin bence boyun da iyi zatenlhtn kolay birşey değil ki aq yüzümü gördün övdün baya sağol da hmtnyim
190 olmak için babamı döverimlhtn kolay birşey değil ki aq yüzümü gördün övdün baya sağol da hmtnyim
bi şekil halledilir de konu o değil knk lhtn ortalamanın baya üstü demeye calıstım o tiere ulaşsam hayat frekansım değişir aq o derecesen halledersin bence boyun da iyi zaten
1 2 bakan göz dışı bi işe yaradığı yok dicemde skill issue knk sende olsa daha iyi değerlendirirdin ngl190 olmak için babamı döverim
halledersin kanka çok farkettiriyo ne yazık ki1 2 bakan göz dışı bi işe yaradığı yok dicemde skill issue knk sende olsa daha iyi değerlendirirdin ngl![]()
ilyasdaputa benzedigim evrenzar zor boyu kabullenmiştik yine deliresim geldi amını sikim senin growthplates
Bunu tipsiz ama uzun boylu biri olarak söylüyorumBoy önemli degil yakısıklı olduktan sonra
Take the goonerpill kanka. Para kazan seks robotu bilr var. Allah teknolojiden razı olsunooooveeeeeeeeerrrrrrrr
ben 1 sene falan once yine o zamanki dusundugum boyuma yakin olcmustu dogrudur heralde bilemiyorum her makina ayni degildirBu alet bozuk kanka ya. Benim boy 1.78 ilk ölçüşümde 1.71 çıktı sonra 1.74 çıktı en son 2 kez ölçtüm 1.78 çıktı ikisinde de
Girls below 5'7 is friendshalledersin kanka çok farkettiriyo ne yazık ki
benim hedefim 170 bir kizin yaninda siritmicak kadar uzun olabilmek valla bilmiyomGirls below 5'7 is friends
Sen 165 falan bul aqbenim hedefim 170 bir kizin yaninda siritmicak kadar uzun olabilmek valla bilmiyom
daha assagisini istemem
niye oyle dedin ki simdjSen 165 falan bul aq
olur@jsbera neden lan 170 olmaz mi
olur kanka olur amına koyayım niye olmasın@jsbera 180 olsam 170 olmaz mi @jsbera ya offff 165 cok kisa
Knk olur da 173 falan omzuma geliyo mesela kızlar genellikle boy farkını kalbine gelecek kadar olduğu zaman baya seviyor tutuşuyor yoksa 170de iyi baya az boy farkı değil@jsbera neden lan 170 olmaz mi
olm 170 alti kadin istemiyom lan tum dayilarim gitmis 155-160 kadinlarla evlenmis onlar gibi yapmicamolur kanka olur amına koyayım niye olmasın