boyumu uzatmam lazım

X

XaiXcavdar

Iron
4 yıldır vücut geliştirme çalışmaları yapıyorum. boyum 168 cm. Doktor plaklarımın kapanmaya yakın olduğunu söyledi. Boyumu nasıl uzatabilirim? Onun açığı açığım, ilaç vb. dahil.

• So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: stacyworshipper, meynet, Deleted member 310923 and 1 other person
süt iç

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: flows5991, Auchelius, susisesi and 5 others
dölünü iç ve maasai kabile zıplayışı

• JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Deleted member 310923 and Orcairis
4 yıldır vücut geliştirme çalışmaları yapıyorum. boyum 168 cm. Doktor plaklarımın kapanmaya yakın olduğunu söyledi. Boyumu nasıl uzatabilirim? Onun açığı açığım, ilaç vb. dahil.
Sıkıntı kardeşim ya

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, stacyworshipper, Dathomirian Zabrak and 4 others
Anne ve babanın boyu kaç

• +1
Reactions: stacyworshipper and Deleted member 310923
butun vitaminleri spamla

• So Sad
  • +1
Reactions: Deleted member 310923 and Serialsuicide
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Deleted member 310923 and jsbera
baba 176 anne 158
Late bloomersındır diye düşünmüştüm ama doktor plaklar kapanmaya yakın diyorsa değilsindir aslında ailenin boylar o kadar kötü değil babanla aynı veya birazcık kısa olmam gerekirdi eğer yeterli bütçen varsa hgh gir ama bilki uzayamama ihtimalinde var

• +1
Reactions: stacyworshipper and Deleted member 310923
Kendini öldürüp reenkarne ol

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, stacyworshipper, Deleted member 307488 and 2 others
doktor bi sik bilmiyodur büyük ihtimalle plakları buraya at biz bakak
bide bir sekilde hgh temin et babandan kısasın uzama olasılığın çok daha fazla gh ile,şuan ona paran yoksa da biriktirmeye başla aromasin kullan

• +1
  • JFL
Reactions: fury31, Serialsuicide, flows5991 and 9 others
IMG 5959

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and Deleted member 310923
röntgeni atar mısın?

Last edited:
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, stacyworshipper and 2 others
Aromasin mağdurları gün geçtikçe artıyor
bide bir sekilde hgh temin et babandan kısasın uzama olasılığın çok daha fazla gh ile,şuan ona paran yoksa da biriktirmeye başla aromasin kullan

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, stacyworshipper and 3 others
cope

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, stacyworshipper, Deleted member 310923 and 1 other person
Düşünsene 6 sene it gibi çalışıp tıpı bitiriyon sonra en zor tıp uzmanlığı olan ortopediyi seçip normal bi insanın görse bayılacağı olaylara her gün katlanıyorsan sırf millete yardımcı olacağım ideali ile. Sonra org diye bi incel yuvasında adamın teki gelip "o doktor hiçbir şey bilmiyor amuağoyim" diyor.

• JFL
  • +1
Reactions: fury31, Serialsuicide, stacyworshipper and 3 others
böyle ne diyorsun yaşım genc bu arada

Attachments

• WhatsApp Image 2026-01-07 at 00.31.08 (4).jpeg
    WhatsApp Image 2026-01-07 at 00.31.08 (4).jpeg
    161.8 KB · Views: 0
  • WhatsApp Image 2026-01-07 at 00.31.08 (3).jpeg
    WhatsApp Image 2026-01-07 at 00.31.08 (3).jpeg
    104.8 KB · Views: 0
  • WhatsApp Image 2026-01-07 at 00.31.08 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2026-01-07 at 00.31.08 (1).jpeg
    140.5 KB · Views: 0
  • WhatsApp Image 2026-01-07 at 00.31.08.jpeg
    WhatsApp Image 2026-01-07 at 00.31.08.jpeg
    138.6 KB · Views: 0
Düşünsene 6 sene it gibi çalışıp tıpı bitiriyon sonra en zor tıp uzmanlığı olan ortopediyi seçip normal bi insanın görse bayılacağı olaylara her gün katlanıyorsan sırf millete yardımcı olacağım ideali ile. Sonra org diye bi incel yuvasında adamın teki gelip "o doktor hiçbir şey bilmiyor amuağoyim" diyor.

bilmiyo zaten,ki el plakları boy ile neredeyse hicbirsey göstermiyo bile ama tr de hangi doktora gidersen git %95inden fazlası el plağına bakcak ona göre yorum yapcak
bilmiyorum nasıl eğitim alıyorlar da ya eskimiş yada mantık kurma yetenekleri yok

• +1
Reactions: Serialsuicide and Auchelius
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Auchelius
fotolar gözükmüyo bende amk böyle sitenin anasını sikeyim

• +1
Reactions: maarda
kapanmaya baslamıs ama cok yakın degil

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and XaiXcavdar

yarrak hırrıme tıp okuyan arkadaşlarıma anatomi öğretiyorum ben aq tıpçıların çoğu otistik olmayıp zeki oldukları için bi konu üstünde hyperfixation geliştirip yeryüzünde bulunan her türlü kaynağı sömürüp bombok bilgiler toplamıyolar

• +1
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak, Serialsuicide and BugraSA
yarrak hırrıme tıp okuyan arkadaşlarıma anatomi öğretiyorum ben aq tıpçıların çoğu otistik olmayıp zeki oldukları için bi konu üstünde hyperfixation geliştirip yeryüzünde bulunan her türlü kaynağı sömürüp bombok bilgiler toplamıyolar
pinocchio GIF

• JFL
Reactions: flows5991, szolliontaraelis and Serialsuicide
Tr doktorları bır yarram bılmıyor 1 sene yanlıs doz genotropın aldım dınlemeyın yarramın kafalarını recete yazma bolumu mexunu hepsı

• +1
Reactions: szolliontaraelis, Serialsuicide, flows5991 and 1 other person
Tr doktorları bır yarram bılmıyor 1 sene yanlıs doz genotropın aldım dınlemeyın yarramın kafalarını recete yazma bolumu mexunu hepsı
Yanlış doz dedigin underdose mu overdose mu noldu

kemik yaşın 15 gibi 15'e çok yakın
anne baba boyun ve yaşını bilmiyorum sadece bu bilgilerle 171-175 arası diye tahmin ediyorum röntgen ile.
normalde anne babana göre 171-176 olman gerek zaten. kemik yaşın ve şuanki boyun ile yapılacak tahmin anne baban ile yapılabilecek tahminle nerdeyse birebir aynı yani büyük ihtimal o civarlar olursun bence

ama ben anlamıyom

1767879586095

Users who are viewing this thread

Back