BOYUN KASI SORUNU

Eren151

Eren151

Bronze
Boyunumdaki bi kas aşırı belirgin buda kötü bir görüntüye yol açıyor özellikle sağ tarafta kasın ismi sternocleidomastoid
IMG 5575

Bu kas sağ tarafımda çok gelişmiş agrı yapıyor görüntüyüde bozuyor aranızda belki bi çözüm önerisi sunabilen varsa müteşekkir olurum
(Gelişmesin diye boyun çalışmıyorum)

Last edited:
Boyunumdaki bi kas aşırı belirgin buda kötü bir görüntüye yol açıyor özellikle sağ tarafta kasın ismi sternocleidomastoid
View attachment 3861995
Bu kas sağ tarafımda çok gelişmiş agrı yapıyor görüntüyüde bozuyor aranızda belki bi çözüm önerisi sunabilen varsa müteşekkir olurum
güçlü olan kası esnet diğer kası çalıştır neck harnessle

• +1
Reactions: Epochs and Eren151
View attachment 3861995
arkadaşın dediği gibi esnet yoksa asimetri falan da oluyor zaten bir kulak altta bir kulak üstte falan gibi gibi

• +1
Reactions: Epochs and Eren151
arkadaşın dediği gibi esnet yoksa asimetri falan da oluyor zaten bir kulak altta bir kulak üstte falan gibi gibi
Knk yardım ya boynumu kesip kendim alıcam yoksa bu kası garip duruyor kası güçsüzleştiremezmiyşm?
(nasaj aleti alsam)

Last edited:

Users who are viewing this thread

Back