boyun önemi

bildircin

bildircin

Iron
boyu sadece 150 ltb mtb kizlar onemsiyo dostum boy o kadarda önemli birsey oldugunu dusunmuyorum 160 bi oç olmadigimiz surece tabi amk boy sadece seni ortamda daha cok otoriter gosterir onun disi bi artisi oldugunu sanmiyorum 175 ustu olup 170 tas gibi bacaklari olan alt gotiklerle konusabilirsiniz

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Deleted member 251512, Kayra139, Resistance. and 3 others
Tam tersi :D

• +1
  • Hmm...
Reactions: elixxxeli, Deleted member 251512, stacyworshipper and 1 other person
boyu sadece 150 ltb mtb kizlar onemsiyo dostum boy o kadarda önemli birsey degil dusunmuyorum 160 bi oç olmadigimiz surece tabi amk boy sadece seni ortamda daha cok otoriter gosterir onun disi bi artisi oldugunu sanmiyorum 175 ustu olup 170 tas gibi bacaklari olan alt gotiklerle konusabilirsiniz
hayatinda kac defa 170 tas gibi bacaklari olan alt gotiklerle konustun?

• +1
Reactions: stacyworshipper, Deleted member 185196 and Serialsuicide
sikkadar boyunla sayamazsın zaten
karsindakini gormeden etmeden niye ragebaitlemeye calistin homo habilis boyum kisa falan degil kisa kizlarlada konustum uzun kizlarlada cevremdeki iliskilere bakarak boyle yorumladim niye kizdin knk

• +1
  • So Sad
Reactions: Kayra139 and Deleted member 306411
boyu sadece 150 ltb mtb kizlar onemsiyo dostum boy o kadarda önemli birsey oldugunu dusunmuyorum 160 bi oç olmadigimiz surece tabi amk boy sadece seni ortamda daha cok otoriter gosterir onun disi bi artisi oldugunu sanmiyorum 175 ustu olup 170 tas gibi bacaklari olan alt gotiklerle konusabilirsiniz
tamam kardeşim sana mutluluklar dilerim 170 tas gibi bacakları olan alt gotiklerle şuraya şifreni yazıp gidebilrsin https://looksmax.org/account/delete

• +1
  • JFL
  • WTF
Reactions: Deleted member 277275, stacyworshipper, why not me? and 8 others
@growthplatessss111

• JFL
Reactions: growthplatessss111
Tr de boyun daha önemli olması

• +1
Reactions: Deleted member 251512, Deleted member 277275, Serialsuicide and 1 other person
okurken bizim keyif

• +1
Reactions: eniyiguresci and -BayHarbourButcher
Uzun kızlar boyu kısa kızlara göre önemsemiyor bir çok uzun kızla çıktım ben nudeleride duruyordu sildim bi hatun vardı amk sırtına dövme yapmış Megan fox apk aynı şehirde olsaydı sikrcektim

• +1
Reactions: fury31 and Deleted member 251512
Uzun kızlar boyu kısa kızlara göre önemsemiyor bir çok uzun kızla çıktım ben nudeleride duruyordu sildim bi hatun vardı amk sırtına dövme yapmış Megan fox apk aynı şehirde olsaydı sikrcektim
Boyun kaç?

1.75 ama herkes 5cm eklediği için boyuna irl de gören 1.80 diyor işte
Sence 170 boyunda biri LL mi olmalı 5/10 yüzünü 7/10 mu yapmalı?

5 yüzünü 7 yapacağın kesin değil, ll affordlayabiliyorsan ameliyat sonrası sana bakıcak adam bulursan yaptır

• +1
Reactions: Serialsuicide
5 yüzünü 7 yapacağın kesin değil, ll affordlayabiliyorsan ameliyat sonrası sana bakıcak adam bulursan yaptır
Tamam 7 seviyesine çıkacak kadar ameliyat olurum.
Ameliyat sonrası niye bana bakacak adam bulayım kanka ?

Adam doğru diyor beyler yüklenmeyin boşuna kısa boylu kızlarda aşşağılık kompleksi var o yüzden uzunları istiyorlar aynı boyda ya da 5 cm falan kısa kızlarla falan daha ıyı sonuc alırsınız, he diceksiniz sen ne kadar sonuc aldın yarram almadım ama gözlemlediğim bu benim. Ama bazı alt kızların kendı boyundan kısa erkek ıstedıgını bılıyom repostlarında falan gorduydum irl ne kadar geçerli bilmiyorum

Tamam 7 seviyesine çıkacak kadar ameliyat olurum.
Ameliyat sonrası niye bana bakacak adam bulayım kanka ?
Sayın amına koyduğumun salağı bacaklarını ortadan ikiye ayırcaksın sen ll olunca direkt 10 cm ekleniyor mu sanıyorsun? Ne kadar uzadığına ve yaptırdıgın yerine kalitesine bağlı 4-6 ay boyunca desteksiz yürüyemeyeceksin

LL ol mümkünse iyi bir yerden medica park örnek 500 bin 2 ameliyatla 15 cm 1 M tl toplarsan yeter ama sen toplayana kadar fiyatları düşer ona göre hesapla yüzünüde yaparsın ufaktan

• +1
Reactions: fury31 and Serialsuicide
benim boyum 185 hiç bir işe yaramıyor çok cope bişey

LL ol mümkünse iyi bir yerden medica park örnek 500 bin 2 ameliyatla 15 cm 1 M tl toplarsan yeter ama sen toplayana kadar fiyatları düşer ona göre hesapla yüzünüde yaparsın ufaktan
Nerede 500bin kanka?

Adam doğru diyor beyler yüklenmeyin boşuna kısa boylu kızlarda aşşağılık kompleksi var o yüzden uzunları istiyorlar aynı boyda ya da 5 cm falan kısa kızlarla falan daha ıyı sonuc alırsınız, he diceksiniz sen ne kadar sonuc aldın yarram almadım ama gözlemlediğim bu benim. Ama bazı alt kızların kendı boyundan kısa erkek ıstedıgını bılıyom repostlarında falan gorduydum irl ne kadar geçerli bilmiyorum
kendimi cok aciklayamadim sagol benimyerjme yaptigin icin irldede gecerli ben sonuc aldim bir cok kez uzun kizlar kendini anne gibi hissetmek icin kisa boylu erkeklerden hoslaniyolar bu harbjden boyle cogu uzun boylu kizin dusuncesi bu yonde dassak gecmeyin dogru bu kisa boylu kizlarda sik kadar boylariyla anne gibi hissedemeucegi icin otoriter gorunen uzun boylu birini tercih ediyolar 175 hmtn yerine 190 ltnnin dassagindw dort donerler bu mtb kizlar icin gecerli

Çok önemli değil

• JFL
Reactions: Serialsuicide and atess

Users who are viewing this thread

Back