bp tr tiktokunda mainstream olucak (FOİDLER AZIYO DUR DEMEMİZ LAZIM)

20dk bi video atıyor orosbu evladı tiktok spam olarak algılamak yerine hepsi tutuyor amk
ltnleri öldürmeye yemin etmiş orospu evladı

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac, auitistsurvior and 3 others
bu ocun kesin hesabı vardır burda yada bluepiller olarak izliyordur

• +1
  • Woah
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac, Serialsuicide and 2 others
Her saniye takipçi geliyo hesaba amk

• So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya
Ahahshdhdh bide bu glow up fantazisine girmek isteyenler var. Sekeri 0 yapip buza kafasini sokuyor 2 ay etki görmeyince sağ sola sallamaya başlıyor okulda ltn bitane lavuk vardi boyle yapan.
benim o aynı okulda mıyız yoksa

• JFL
arkadaşlar çok üzgünüm ama
foidler öğrendi.................
sevgiliniz crushlarda zeta falan sayarsa üzülmeyin tamam mı
ben zaten çok yakışıklı sevmiyorum ya senin gibi ideal işte

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and swaggy

bu amına koyduğumun foidi trde looksmaxxi ve bpyi mainstream yapıcak videoları tutarsa yarra yeriz arkadaşlar
kızlar bu içeriği bp olarak almayın "yakışıklı oğlan" görme olarak aldığı için bu bizim için daha da büyük bi sorun
hesabın tüm videolarını yorumlarına bakarsanız olayı daha da anlarsınız
bu hesabı ya vurmamız gerek ya da foidleri blackpilled yapmamız gerek bunun içinde bi hesaba ihtiyacımız olucak
sonunda beklediğiniz o cihad ayağınıza kadar geldi tr bp camiası olarak bi şey yapmamız lazım yoksa yakışıklılık enflasyonu denilen olay yaşanıcak
bu kızlar hayatları boyu bu kadar yakışıklı erkeği bi arada görmedi sosyal medya buna ön ayak oluyo
foid editlerine bi adımı ben atıcam ama bu hesaba bi şeyler yapmalıyız
tt editi yapıcak kardeşcanlar için ses: https://looksmax.org/threads/neden-ben-degilim-bp-remix.1508099
edit yaparsanız buraya atın
iletişim için bana pmden yazın
bunu kazanmalıyız
View attachment 4037475
bundan reportlayın

İyi artık siktigimin her yerinde yanak ısırıp gozunu kisan orospu cocuklari goruruz amini siktiklerim

• JFL
  • +1
Reactions: Dwrk, Furkan Sarıkaya and maarda

bu amına koyduğumun foidi trde looksmaxxi ve bpyi mainstream yapıcak videoları tutarsa yarra yeriz arkadaşlar
kızlar bu içeriği bp olarak almayın "yakışıklı oğlan" görme olarak aldığı için bu bizim için daha da büyük bi sorun
bu hesabı ya vurmamız gerek ya da foidleri blackpilled yapmamız gerek bunun içinde bi hesaba ihtiyacımız olucak
sonunda beklediğiniz o cihad ayağınıza kadar geldi tr bp camiası olarak bi şey yapmamız lazım yoksa yakışıklılık enflasyonu denilen olay yaşanıcak
bu kızlar hayatları boyu bu kadar yakışıklı erkeği bi arada görmedi sosyal medya buna ön ayak oluyo
tt editi yapıcak kardeşcanlar için ses: https://looksmax.org/threads/neden-ben-degilim-bp-remix.1508099
bunu kazanmalıyız
View attachment 4037475
bundan reportlayın

hipergemi increased by %18

tiktok ve instada 165 cirkin keko hamamboceklerin gordukleri icin hipergami asırı dusuktu simdi bunları gormeye baslarsa biz bittik

amerika dunyadaki hipergaminin anavatanıdır en hipergamik ulkedir fakat iddia ediyorum bu sosyal medayda yakısıklı erkek gorme oranı amerikanın yarısı kadar olursa biz hipergamiide 1. oluruz

herkes report atsın bu threadi goren bu hesabi reportluyorum hatta kali linux falan indiroym sindi report spam toolla kapattırıcam orospu cocugunun hesaplarını bp yi mainstreamleyen varsa gidin oldurun acil

• +1
  • Love it
Reactions: Dwrk, Furkan Sarıkaya, Zodiac and 1 other person
ltnleri öldürmeye yemin etmiş orospu evladı
kendiside zaten bp circlellarında dolasıyorsa mmtn ustu degildir kendi kuyusunu kazıyor mazosisst pic

oksitosin enjekte edip kendime gay olucam snaırım tr de hipergami ve solculuk yukselirlse woke insanlardan support ve koruma almanın tek yolu budur

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac and swaggy
Şu hesabın sahibi kimse onun aq zaten hipergami fazla bir de böyle iyice beyin yıkayıcı, çıtayı yükseltici içerikler olunca daha da kötü olur. Şikayet edin bu oçun hesabını.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac, Serialsuicide and 1 other person
Şu hesabın sahibi kimse onun aq zaten hipergami fazla bir de böyle iyice beyin yıkayıcı, çıtayı yükseltici içerikler olunca daha da kötü olur. Şikayet edin bu oçun hesabını.
çoktan geçti bile
over artık

• +1
  • So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and Resistance.

bunu kazanmalıyız
View attachment 4037475
bundan reportlayın

sonumuz geldi bide kendi cinsiyetlerine editte yapmıyolar :no:

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, auitistsurvior and 1 other person
yapıp salıcam buraya
herkes yapsın ananızı sikerim işiniz gücünüz yok zaten yapınca atın buraya
tiktokta atın linkini salın
buarada stacy editleri yapmayın backfirelar direk thread atıyorum ne yapıcaz nasıl yapıcaz diye ben iki tane ritalin attım bu gece uyuymucam botla yok etcewm bunları

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac, swaggy and 1 other person
buarada stacy editleri yapmayın backfirelar direk thread atıyorum ne yapıcaz nasıl yapıcaz diye ben iki tane ritalin attım bu gece uyuymucam botla yok etcewm bunları
BABASIN BABAM SENSİN ARTIK AMK

• +1
bekliyoruz:feelsgood:

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and auitistsurvior
Olm hesap ttde story atmis la

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Resistance. and swaggy
hâlâ bekliyoruz

• +1