bpyi keske

D

Deleted member 141546

cok kafa sikiyo cikin burdan arkadasaklar
kucuk yaslarda 8-9 gibi bir abimiz onune alip neyin ne oldugunu ogreteydi keske ona gore herseyimize dikkat ederek buyurduk

• +1
Reactions: Zodiac, xlegend, Aven and 1 other person
bp gercek hayatta o kadarda yok

• +1
Reactions: Zodiac, Ashoimex, IlI and 1 other person
knk ben valla yeni yeni ogreniyorum grey mrey ne diyorsunuz bilmiyorum ama ondanim soyle bi dusununce gercek geliyor bana etrafimdaki
iliskilere insanlara bakarak gunden gune de daha da kalici hale geliyo ergenligimde subhuman olup bunlari deneyimlemem de daha da guclendiriyor

• +1
Reactions: Zodiac and Dathomirian Zabrak
Kanka öyle bi abin olsa bile abi siktir git amınakoyım şizofren misin sal lol oynuyorum diyip izin vermeyecektin büyük ihtimal

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, menas and IlI
kucuk yaslarda 8-9 gibi bir abimiz onune alip neyin ne oldugunu ogreteydi keske ona gore herseyimize dikkat ederek buyurduk
ben çocukken nosebreatherdım mesela ama babamın boktan maxilla genleri her türlü geçicekti zaten sen ağzından nefes aldın doğru habitler uyguladın diye yakışıklı olcan diye bişey yok good genes always overcome amk bi adam chad olucaksa ömür boyu bok gibi habitleri olsun götünden nefes alsın yine chadlite fln olur çirkin adam da doğru habitleri var diye htn olmaz böyle şeyler kötü genetikli insanların copelemesi

o yaşlarda abinin ne sikim anlattığınıda anlamayacaktın nede abinin dediklerini yapıcaktın en az 11-13 yaşına gelince bi sikim anlattığını anlardın

• +1
Reactions: Zodiac and Aven
Valla benim büyümede sorun yok hatta yaşıtlarımdan daha iyi kemiklerim var ama kimse vermiyor brutal :feelswah:

• Ugh..
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, ttteeoo and xlegend
Valla benim büyümede sorun yok hatta yaşıtlarımdan daha iyi kemiklerim var ama kimse vermiyor brutal :feelswah:
Kizlarin oha yuzundeki kemikler cok iyi sanirim sub5 degilsin its not over bonemass harika gotumu sikermisin demesini mi bekliyorsun:incel:

• JFL
Reactions: Zodiac and Aven
Kanka öyle bi abin olsa bile abi siktir git amınakoyım şizofren misin sal lol oynuyorum diyip izin vermeyecektin büyük ihtimal
ben çocukken nosebreatherdım mesela ama babamın boktan maxilla genleri her türlü geçicekti zaten sen ağzından nefes aldın doğru habitler uyguladın diye yakışıklı olcan diye bişey yok good genes always overcome amk bi adam chad olucaksa ömür boyu bok gibi habitleri olsun götünden nefes alsın yine chadlite fln olur çirkin adam da doğru habitleri var diye htn olmaz böyle şeyler kötü genetikli insanların copelemesi
o yaşlarda abinin ne sikim anlattığınıda anlamayacaktın nede abinin dediklerini yapıcaktın en az 11-13 yaşına gelince bi sikim anlattığını anlardın
13 yasinda kardesim var sizce bunlari ona asilayayim mi yoksa birakiyim cocuklugunu mu yasasin kendisinin hic sevgilisi hoslandigi biri falan olmadi yasitlarina gorede hemen hemen ayni ozelliklere sahip

• +1
Reactions: Zodiac, IlI and Dathomirian Zabrak
13 yasinda kardesim var sizce bunlari ona asilayayim mi yoksa birakiyim cocuklugunu mu yasasin kendisinin hic sevgilisi hoslandigi biri falan olmadi yasitlarina gorede hemen hemen ayni ozelliklere sahip
bak dostum sakın forumu falan blackpilli öğretme o minik kafatasını sikerim gizliden gizli tüyo ver vitamin falan egzersiz spor konusunda dahada elleme hayatını karartma çocuğun

• +1
Reactions: xlegend, Zodiac and IlI
yeterince çirkin veya özgüvensiz olsaydı hayat onu buralara düşürürdü zaten
d3k2 aldır boy için
ağzından nefes almamasını söyle
mal gibi thumbpulling pushing falan yaptırma sakın
erkek gibi dur de postürünü korusun tipe çok etkisi var asimetriye fln
bana bunları yapsalardı hayatı ez modda yaşardım özürlü gibi pcnin içine düşe düşe lol attım 18 sene

• +1
Reactions: Deleted member 141546
yeterince çirkin veya özgüvensiz olsaydı hayat onu buralara düşürürdü zaten
d3k2 aldır boy için
ağzından nefes almamasını söyle
mal gibi thumbpulling pushing falan yaptırma sakın
erkek gibi dur de postürünü korusun tipe çok etkisi var asimetriye fln
bana bunları yapsalardı hayatı ez modda yaşardım özürlü gibi pcnin içine düşe düşe lol attım 18 sene
kanka soyle bir sorun var kardesim sabah aksam fivem oynuyor ve obez oluyor yavas yavas babam da kucuk oldugu icin her istedigini yapiyor ben bunu bu illetten nasil kurtarabilirim babamla arami bozmadan bide sanirim bebede erken ergenlik var 13 yasinda biyigi var

• +1
Reactions: Zodiac and IlI
ben 13ken 155-160 falandim kardesim 13de 172 tam

• +1
Reactions: IlI
kanka soyle bir sorun var kardesim sabah aksam fivem oynuyor ve obez oluyor yavas yavas babam da kucuk oldugu icin her istedigini yapiyor ben bunu bu illetten nasil kurtarabilirim babamla arami bozmadan bide sanirim bebede erken ergenlik var 13 yasinda biyigi var
postürünü falan bozmasın engelleyebiliyosan engelle obez olmak uzun vadede çok kötü bişey değil de sıfır hareket kalmasın boy genetiğini iyi kullansın herkes o şansa sahip olamayabiliyor ben 13te 148dim şuan anca 178 oldum
haricinde çok kafaya takma kardeşin de olsa kendi bir şeyi yapmakta ısrar ediyorsa uzun vadede dersini almış olacak iş işten geçtikten sonra

• +1
Reactions: Deleted member 141546
aga döve döve evden kovucaksın yapabilecek bişey yok sonuçta kendi bilir ama bu yeri bulduğunda iş işten geçtiğini fark edicektir

Ben öğüt veriyorum arada bebelere çok nadir dinleyen oluyor ama dinleyende efsane olacak

• +1
Reactions: Zodiac
Fivem oynuyosa allahada sovuyodur gelsin ekibe ben ona ogretim blackpilli