Aven
Larp
9. sınıftayken sevdiğim kızın 11. sınıflar tarafından çatur çutur sikildiğinin farkına vardığım gündü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bizene9. sınıftayken sevdiğim kızın 11. sınıflar tarafından çatur çutur sikildiğinin farkına vardığım gündü
Oğlum hala’da am sikemedim diyorsun datho otizimcell falan olman lazim senin bu kadar, şansının yağver gittiği olaylara niye geri teptin?allaha şüküe okul hayatım boyunca kızlar tarafından çoğu kez iltifat aldım onları da almasam kafaya sıkardım şimdiye
okb + ağır sosyal anksiyete + otizm = ölüm. Bi ara 1 sene evden çıkmamıştım ciddi ciddiOğlum hala’da am sikemedim diyorsun datho otizimcell falan olman lazim senin bu kadar, şansının yağver gittiği olaylara niye geri teptin?
üni okudun mu la sen okuduysan nasıl hala bu kadar otistiksinokb + ağır sosyal anksiyete + otizm = ölüm. Bi ara 1 sene evden çıkmamıştım ciddi ciddi
8. sınfıta benimde sevdiğim kızı çatır çutur siktiler üstelik siken çocuktan 10 cm uzundum9. sınıftayken sevdiğim kızın 11. sınıflar tarafından çatur çutur sikildiğinin farkına vardığım gündü
inan bana üni otizimi çözmüyorüni okudun mu la sen okuduysan nasıl hala bu kadar otistiksin
Ne alaka uni ile otizm aqüni okudun mu la sen okuduysan nasıl hala bu kadar otistiksin
sosyallige maruz kalma kulüpler falanda var ya ünide o şekil belki çözülğrNe alaka uni ile otizm aq
Ne alaka uni ile otizm aq
üni okudun mu la sen okuduysan nasıl hala bu kadar otistiksin
İlgi verilerek insanlar düzelseydi, bu tür sorunlar baştan çıkmazdı zaten, evet belki iyi gelebilir ama sorunu düzeltmez sadece kötüye gitmesini önler o kadar.sosyallige maruz kalma kulüpler falanda var ya ünide o şekil belki çözülğr
düzenli olarak psikologa gidiyomusun? seninkisidr ileri seviye amk larplamıyosan git psikologaokb + ağır sosyal anksiyete + otizm = ölüm. Bi ara 1 sene evden çıkmamıştım ciddi ciddi
bende forumdan ögrendm zaten maruz kalma en iyi şey diyolardıİlgi verilerek insanlar düzelseydi, bu tür sorunlar baştan çıkmazdı zaten, evet belki iyi gelebilir ama sorunu düzeltmez sadece kötüye gitmesini önler o kadar.
Değil, maruz kalırkende çok garip hissediyorum amk sanki tüm gözler benim üstümde gibi bi dilim sürçse kötü bi şey dersem herkes gülcekmiş gibi falan ayrıca asosyal adam nerde maruz kalıcak, he işe girmek garson olarak işe yarar ama kızlarla konuşmada falan yaramıyorbende forumdan ögrendm zaten maruz kalma en iyi şey diyolardı
ben dathodan bahsediyom sen kimsin ammkDeğil, maruz kalırkende çok garip hissediyorum amk sanki tüm gözler benim üstümde gibi bi dilim sürçse kötü bi şey dersem herkes gülcekmiş gibi falan ayrıca asosyal adam nerde maruz kalıcak, he işe girmek garson olarak işe yarar ama kızlarla konuşmada falan yaramıyor
Haber edersin knk9. sınıftayken sevdiğim kızın 11. sınıflar tarafından çatur çutur sikildiğinin farkına vardığım gündü
klasik foid9. sınıftayken sevdiğim kızın 11. sınıflar tarafından çatur çutur sikildiğinin farkına vardığım gündü