braces+expander

Charm0

Charm0

Iron
Beyler biyerde görmüştüm adam hem braces hemde expander takıyodu benim durumdada böyle birşey yapabilir mi, teli aylarca takıp dişlerimin düzeltmesini beklemek sonra expander takıp tekrar tel takmak mantıklı gelmiyor bana. Birde işlemlerin tamamını çapada yapmayı düşünüyorum para açısından özelle büyük bi fark olur mu?

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, Neokrinshaaa and swaggy
Beyler biyerde görmüştüm adam hem braces hemde expander takıyodu benim durumdada böyle birşey yapabilir mi, teli aylarca takıp dişlerimin düzeltmesini beklemek sonra expander takıp tekrar tel takmak mantıklı gelmiyor bana. Birde işlemlerin tamamını çapada yapmayı düşünüyorum para açısından özelle büyük bi fark olur mu?
expander + braces diyodu birisi ama mantıklı gelmiyo üst dişler crookedsa asimetri olcak yüzde onun içinde bimax diyodu ama mantıklı gelmedi

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
expander + braces diyodu birisi ama mantıklı gelmiyo üst dişler crookedsa asimetri olcak yüzde onun içinde bimax diyodu ama mantıklı gelmedi
dişlerim pek crooked değil sadece overbite, recessed mandible ve narrow palate var bide dil bağım çok kısa aq onu kestirmem lazım

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Trenmaxx1
dişlerim pek crooked değil sadece overbite, recessed mandible ve narrow palate var bide dil bağım çok kısa aq onu kestirmem lazım
sarpe bimax çözersin onu ama gerçekten isteyip istemediğini düsün zorlu bir sürec cünkü

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, swaggy, Auchelius and 1 other person
sarpe bimax çözersin onu ama gerçekten isteyip istemediğini düsün zorlu bir sürec cünkü
kanka 16 yım bu yasta bimax olur mu aq olsada param yok bide sarpe işlemin adı mse expanderın adı dimi dogru mu biliyom

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
kanka 16 yım bu yasta bimax olur mu aq olsada param yok bide sarpe işlemin adı mse expanderın adı dimi dogru mu biliyom
En kotu 21-22 ni bekle bimax icin

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, swaggy and Charm0
16 yaşında ol demedim sorunlarının çözümleri bunlar sarpe mseden farklı olarak cerrahi işlem gerektiriyor ama daha fazla genişletme ve garanti genişletme sağlıyor @MogEater sarpe yaptırdı ve memnun kaldı sanırsam

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and Auchelius
16 yaşında ol demedim sorunlarının çözümleri bunlar sarpe mseden farklı olarak cerrahi işlem gerektiriyor ama daha fazla genişletme ve garanti genişletme sağlıyor @MogEater sarpe yaptırdı ve memnun kaldı sanırsam
Yok kanka sana karsi kotu anlamda demedim , koymayi unutmusum

Last edited:
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Trenmaxx1
Mogeaterla konustum yardimci olcak umarim cevap bekliyorum suan

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius and Trenmaxx1
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and Auchelius
braces ve expendar ayni anda takilmali zaten

• +1
Reactions: Auchelius and Furkan Sarıkaya
1754847205274

varmış evet
mog eaterla konuştukdan sonra yazsana buraya

• +1
Üst dişler çok kötü değil ise kullanılabilir

• +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya, swaggy and 1 other person
braces ve expendar ayni anda takilmali zaten
üst dişler yamuksa asimetri yapmaz mı expandar, önce bracesla düzelene kadar beklemek mantıklı degil mi?

• +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya and Neokrinshaaa
üst dişler yamuksa asimetri yapmaz mı expandar, önce bracesla düzelene kadar beklemek mantıklı degil mi?
palete expander çoğunlukla dişe baskı yaptığı için diş teli ile birlikte kullanmak asimetriyi önlüyor kanka

• +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya and swaggy
palete expander çoğunlukla dişe baskı yaptığı için diş teli ile birlikte kullanmak asimetriyi önlüyor kanka
bunu türk ortodontistine nası anlatcaz peki

• So Sad
  • +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya and Neokrinshaaa
bunu türk ortodontistine nası anlatcaz peki
palete expander sonrası diş teli kullanmakta asimetriyi önler ama zaman kaybı olarak görüyorsan ortodontistini değiştirebilirsin

• +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya and swaggy
palete expander sonrası diş teli kullanmakta asimetriyi önler ama zaman kaybı olarak görüyorsan ortodontistini değiştirebilirsin
kanka kimdi hatirlamiyomda biri once tel sonra expander sonra tel takmalisin expanderi basta takarsan asimetrik genisletir demisti. 1 aya gidiyom çapaya aynı ayda taktırmak istediğimi belirticem umarım iyi bi doktor gelir

• +1

Users who are viewing this thread

• truearab
Back