carettacaretta
Iron
değerli subforum sakinleri ikisinden birine 3 ay boyunca odaklanacak olsanız hangisini seçerdiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Briç ne aqdeğerli subforum sakinleri ikisinden birine 3 ay boyunca odaklanacak olsanız hangisini seçerdiniz
He kart oyunuymus satranç oyna kizlar satranc oynuyoBriç ne aq
öğrenmesi uzun süren batağın üzst seviyesi tarzı bir kart oyunuBriç ne aq
ne kadar süredir oynuyorsun la ben de bir kitap okuyup başlamaya çalışacağım sanırımsatranç. daha kompleks daha yüksek zeka gerektirir
View attachment 4595977
bizde kendi çapımızda birileriyiz![]()
kanka 1k elo falan çok kolay @maarda 1800 eloydu galiba eğer zekiyim oralara çıkarım diyosan ona sor derim daha yeni başlıyosanda yardımcı olabilir eski foto bu zaten 1 yıldır oynamıyomne kadar süredir oynuyorsun la ben de bir kitap okuyup başlamaya çalışacağım sanırım
elo sistemini biliyorum meraktan sormuştum da 1.8k elo iyiymişkanka 1k elo falan çok kolay @maarda 1800 eloydu galiba eğer zekiyim oralara çıkarım diyosan ona sor derim daha yeni başlıyosanda yardımcı olabilir eski foto bu zaten 1 yıldır oynamıyom
Bende 1000 eloyum ortalama zor karşına 3000 bin maç atmış olmasına rağmen 1000 eloda kalanlar gelince zorlaşıyorkanka 1k elo falan çok kolay @maarda 1800 eloydu galiba eğer zekiyim oralara çıkarım diyosan ona sor derim daha yeni başlıyosanda yardımcı olabilir eski foto bu zaten 1 yıldır oynamıyom
sonradan baya zorlaşmaya başlıyo ama 1k sonrası zor direkt herkes hardstuckelo sistemini biliyorum meraktan sormuştum da 1.8k elo iyiymiş
900 elo acemisatranç. daha kompleks daha yüksek zeka gerektirir
View attachment 4595977
Bu elo’ne amina kodugum başlangıç seviyesi bilene değil.satranç. daha kompleks daha yüksek zeka gerektirir
View attachment 4595977
sadece 1800 elo olBu elo’ne amina kodugum başlangıç seviyesi bilene değil.
Senin için hayat bitti