Serialsuicide
Diamond
sokakta yürürken 2 kızın 2 erkeğe güldügünü gördüm, aklıma hayatım boyunca hiç bi kızı güldüremedigim geldi suicidefuel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hay kürdpillinizin amini yurdunu sikeyim amkKızlar güldüren erkekle dalga geçer
Ağlatan kürdün kucağına geçer
Yalansa yalan deHay kürdpillinizin amini yurdunu sikeyim amk
law'ı türkçeye çevirince ne komik oluyo amkYalansa yalan de
21.yüzyılda kürt ya da zenci olmak kanundur
Kürt luksmeksır arkadaşlara sorum var,Yalansa yalan de
21.yüzyılda kürt ya da zenci olmak kanundur
@recai iskenderKürt luksmeksır arkadaşlara sorum var,
Yukarıdaki kardeşin iddia ettiği gibi Kürt olmanın avantajı var mı?
kekomaxxing yapmak daha kolay olur low mtb kasarları sikersinKürt luksmeksır arkadaşlara sorum var,
var azda olsa esmerse daha çok var ben beyazım ama @Resistance. sormak lazımKürt luksmeksır arkadaşlara sorum var,
harbi o daha kötü öyle düşünmemiştim güldürüp vermemesiBiz güldürdükte ne oldu ak
Güldürdük ama vermedi oçlar
Sadece low mtb mikekomaxxing yapmak daha kolay olur low mtb kasarları sikersin
ama kekomaxxing kürt maxxing hırtmaxxing olayları buyuk oranda bitecek 5 yıl içersinde globalizasyonun artışı yuzunden
yesbrutal greekpill
4 ayda 1200 post atıp yapmayı bekleme zatensokakta yürürken 2 kızın 2 erkeğe güldügünü gördüm, aklıma hayatım boyunca hiç bi kızı güldüremedigim geldi suicidefuel
Ne biliyim niche olarak vardır varsa da genel olarak yolda kürtleri kürtlerle görüyorum çünkü veya yaşadığım şehirde kürtler yoğun olduğu içinde olabilir bilmiyorum.var azda olsa esmerse daha çok var ben beyazım ama @Resistance. sormak lazım![]()