BSSO konsültasyon

D

Deleted member 230330

Gold
olacağım yer ile görüştüm randevumu aldım 3d xray scan vs teşhis için.
görüşmede sormam gereken şeyler neler var temel fiyat iyileşme planlama vs
@Resistance.

• +1
Reactions: flows5991, Auchelius, why not me? and 2 others
olacağım yer ile görüştüm randevumu aldım 3d xray scan vs teşhis için.
görüşmede sormam gereken şeyler neler var temel fiyat iyileşme planlama vs
@Resistance.
Kanka genelde çene pozisyonları değiştiği için kapanışta değişebiliyor ondan %80 ihtimalle birde ordotontik tedavi görcen ondan 60-120k daha ekle. Ameliyattan cıktıktan sonra basıyorlar zaten baya ağrı kesiciyi ilk 1 hafta genelde hastahanede oluyorsun sıvı beslenme sonra ki haftalar ise yavaş yavaş katıya geçiyorsun. Birkaç ay içinde ise çene baya eski haline yakın bir duruma dönüyo daha da rahatlıyorsun. Bimax standart fiyatı 240bin tl falan ama yılbaşı indirimi yapıyorlar mı bir sor bazı yerler yapıyor sende faydalan ondan. Başka ekstra sorcağın bişi varsa söyle kral.

Ha olası riskler de şunlar :

enfeksiyon
çenenin geri kayması(feci brutal)

• +1
  • Woah
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, kurdistan and 1 other person
Belirtmemişim tek çene 140-150bin tl falan oluyo.

• +1
Reactions: Auchelius and Deleted member 230330
Belirtmemişim tek çene 140-150bin tl falan oluyo.
ortodonti 1mm overbite var tedaviye gerek yok dedi dişlerimde düzgün hizalı zaten

• +1
Reactions: Auchelius and Resistance.
ortodonti 1mm overbite var tedaviye gerek yok dedi dişlerimde düzgün hizalı zaten
Ameliyat sonrası cıkabiliyor işte kapanış sorunu eğer doktorun cıkmayacağını düşünüyorsa 100-150bintlye muhabbeti kapatırsın muhtemelen. Ama çıkarsa bir de durumuna göre ordotonti parası ekleyebiliyorlar.

• +1
Kanka genelde çene pozisyonları değiştiği için kapanışta değişebiliyor ondan %80 ihtimalle birde ordotontik tedavi görcen ondan 60-120k daha ekle. Ameliyattan cıktıktan sonra basıyorlar zaten baya ağrı kesiciyi ilk 1 hafta genelde hastahanede oluyorsun sıvı beslenme sonra ki haftalar ise yavaş yavaş katıya geçiyorsun.
estetik amaçlı olduğunu belirtmeme gerek var mı yoksa kolpa falanmı atmam lazım bunada

• +1
  • +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 230330 and Serialsuicide
Reis özelde olmican mı zaten
evet ama gittiğim ortodonti de özeldi ve estetik amaçlı çalışmıyoruz etik değil falan zibilyon tane şey saymıştı

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, Resistance. and Serialsuicide
1k görüşme ücreti
elde edeceğim bilgiler vs için uygun bence
en kötü ihtimal skeletal görüntü , teşhis hakkında bilgi sahibi olacağım

• +1
Reactions: Auchelius, Trenmaxx1 and Resistance.
evet ama gittiğim ortodonti de özeldi ve estetik amaçlı çalışmıyoruz etik değil falan zibilyon tane şey saymıştı
Sen bir alt çeneni bana bidaha yollasana conv veya pmden hızlı resim ile

• +1
  • +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
haftaya cuma yüz xrayini atarım ameliyat planı vs devam ederiz konuşmaya

• +1
Estetik için calışmıyoruz muhabbetini muhtemelen cok fazla mm ilerlemesi isteyen müşteriler kafa açmasın diye söylemişlerdir çünkü alt çenen decend gerilikte planlamalarla falan muhtemelen istediğin şekilde ileri çektirirsin o kadar geri değil cünkü ileri alabilirler istediğin düzeye

• +1
Reactions: flows5991, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
He yan etkilerinden bahsedeyim bssonun biraz daha bunlar nadiren olur genelde

sinir/duyu kaybı
çene genişlemesi
asimetri riski

• +1
Reactions: Auchelius
He yan etkilerinden bahsedeyim bssonun biraz daha bunlar nadiren olur genelde

sinir/duyu kaybı
çene genişlemesi
asimetri riski
ameliyatı direk ilk klinikten olmam zaten bu önümüzdeki yıl içerisinde başka yerlerlede konuşup planlatıp ilerletmeyi düşünüyorum

• +1
ameliyatı direk ilk klinikten olmam zaten bu önümüzdeki yıl içerisinde başka yerlerlede konuşup planlatıp ilerletmeyi düşünüyorum
Bence de o estetik amaç taşımıyoz muhabbeti bana da bir garip geldi estetik amacı devlet taşımaz yarram nası bir cevap o sen en iyisi başka plastik/maxsillafasiyer cerrahlar ile de görüş

• +1
Reactions: Pop23, Serialsuicide and Auchelius
Bence de o estetik amaç taşımıyoz muhabbeti bana da bir garip geldi estetik amacı devlet taşımaz yarram nası bir cevap o sen en iyisi başka plastik/maxsillafasiyer cerrahlar ile de görüş
estetik amaçlı yapmıyoz falan dinlemem illa yapan vardır protez implant ile gezmek istemiyorum

• +1
Reactions: Resistance. and Auchelius