btc ve borsa

Trenmaxx1

Trenmaxx1

There is no tomorrow
teknik analizle ilgili kitap yazdım kitabın bazı başlıklarını thread olarak paylaşıyım mı ister misiniz guide gibi

• +1
  • JFL
Reactions: Atsizz, jsbera, Thrill and 4 others
eğitim satıp milleti dolandırmadan bu işlerden düzenli para kazanamazsın. bir gün illa batarsın minik dostum! o minik aklınla bize fikir verme

• JFL
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, Thrill, Atsizz and 2 others
teknik analizle ilgili kitap yazdım kitabın bazı başlıklarını thread olarak paylaşıyım mı ister misiniz guide gibi
Kitabını yazdıysan guide yap tabi amk

• +1
Reactions: Thrill, Trenmaxx1 and Auchelius
eğitim satıp milleti dolandırmadan bu işlerden düzenli para kazanamazsın. bir gün illa batarsın minik dostum! o minik aklınla bize fikir verme
Amına bile koyarsın knk memecoinin kurulu bir düzeni yok herşey saniye bazenler saliselik oluyor ayak uydurup orospunun ta kendisi olursan düzenli para kazanırsın hatta BTC gibi büyük coinlerden daha hızlı

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Atsizz, Auchelius and 1 other person
Amına bile koyarsın knk memecoinin kurulu bir düzeni yok herşey saniye bazenler saliselik oluyor ayak uydurup orospunun ta kendisi olursan düzenli para kazanırsın hatta BTC gibi büyük coinlerden daha hızlı
BİRİLERİNİN ÇIKIŞ LİKİDİTESİ OLURSUNUZ OLM KRİPTO BOŞ İŞ

TEKNİK ANALİZ FALAN HARBİ COPE

İSTERSEN ANANIN AMINA KADAR ÇİZGİ ÇEK İNDİKATÖR KULLAN POZİSYONUN TEK BİR HABERE PATLAR

• +1
Reactions: Thrill, İNTİKAM VAKTİ and NoxInfernum
MEMECOİN İÇİN İYİ BİR GROUPCHATİN OLUCAK DÜZENLİ TARAYACAK YENİ COİNLERİ

AMA GEÇTİ BOLU TRENİ SOLANA ÖLDÜ

• +1
Reactions: Thrill, jsbera and NoxInfernum

İSTERSEN ANANIN AMINA KADAR ÇİZGİ ÇEK İNDİKATÖR KULLAN POZİSYONUN TEK BİR HABERE PATLAR
En basit ornegi benim amg

Git aylarca tek coin uzerine calis teknik analiz yap tam girisine gelsin value, girince de savas patlasin liq call ye ya da bi company satsin elindekini

kriptodan stabil para kazanabilecegini sananlar Trading fund'larla kiyaslaninca yarista yarisan tavsan ve kaplumbaga gibi kaliyo

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, İNTİKAM VAKTİ and Atsizz
En basit ornegi benim amg

Git aylarca tek coin uzerine calis teknik analiz yap tam girisine gelsin value, girince de savas patlasin liq call ye ya da bi company satsin elindekini

kriptodan stabil para kazanabilecegini sananlar Trading fund'larla kiyaslaninca yarista yarisan tavsan ve kaplumbaga gibi kaliyo
Git aylarca
baba yaga mısın sen amına koyim aylarca çalışmak ne

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Thrill, szenn and NoxInfernum

Memecoin hepsinden bağımsız ztn patlar gider paran teknikle alakası yok risk alımı herşey aq

• +1
Reactions: Thrill, NoxInfernum and Atsizz
Tamam kardeşim sen günlük aldığın 50 lira harclikla salam ekmek yemeye devam et sen böyle copelayarak

• +1
Reactions: Thrill
Tamam kardeşim sen günlük aldığın 50 lira harclikla salam ekmek yemeye devam et sen böyle copelayarak
vizeni iptal ettireyim mi?

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Atsizz and Trenmaxx1
Altın al

• +1
Reactions: Thrill and Trenmaxx1
vizeni iptal ettireyim mi?
Başta agresiflik yapan sensin ben burda kimseyle beeflesmezken karşılıksız yardım edeyim mi diyorum böyle şeyler yazıyorsun

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Atsizz