Trenmaxx1
There is no tomorrow
teknik analizle ilgili kitap yazdım kitabın bazı başlıklarını thread olarak paylaşıyım mı ister misiniz guide gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kitabını yazdıysan guide yap tabi amkteknik analizle ilgili kitap yazdım kitabın bazı başlıklarını thread olarak paylaşıyım mı ister misiniz guide gibi
Amına bile koyarsın knk memecoinin kurulu bir düzeni yok herşey saniye bazenler saliselik oluyor ayak uydurup orospunun ta kendisi olursan düzenli para kazanırsın hatta BTC gibi büyük coinlerden daha hızlıeğitim satıp milleti dolandırmadan bu işlerden düzenli para kazanamazsın. bir gün illa batarsın minik dostum! o minik aklınla bize fikir verme
BİRİLERİNİN ÇIKIŞ LİKİDİTESİ OLURSUNUZ OLM KRİPTO BOŞ İŞAmına bile koyarsın knk memecoinin kurulu bir düzeni yok herşey saniye bazenler saliselik oluyor ayak uydurup orospunun ta kendisi olursan düzenli para kazanırsın hatta BTC gibi büyük coinlerden daha hızlı
En basit ornegi benim amgBİRİLERİNİN ÇIKIŞ LİKİDİTESİ OLURSUNUZ OLM KRİPTO BOŞ İŞ
TEKNİK ANALİZ FALAN HARBİ COPE
İSTERSEN ANANIN AMINA KADAR ÇİZGİ ÇEK İNDİKATÖR KULLAN POZİSYONUN TEK BİR HABERE PATLAR
En basit ornegi benim amg
Git aylarca tek coin uzerine calis teknik analiz yap tam girisine gelsin value, girince de savas patlasin liq call ye ya da bi company satsin elindekini
kriptodan stabil para kazanabilecegini sananlar Trading fund'larla kiyaslaninca yarista yarisan tavsan ve kaplumbaga gibi kaliyo
baba yaga mısın sen amına koyim aylarca çalışmak neGit aylarca
Memecoin hepsinden bağımsız ztn patlar gider paran teknikle alakası yok risk alımı herşey aqBİRİLERİNİN ÇIKIŞ LİKİDİTESİ OLURSUNUZ OLM KRİPTO BOŞ İŞ
TEKNİK ANALİZ FALAN HARBİ COPE
İSTERSEN ANANIN AMINA KADAR ÇİZGİ ÇEK İNDİKATÖR KULLAN POZİSYONUN TEK BİR HABERE PATLAR
Tamam kardeşim sen günlük aldığın 50 lira harclikla salam ekmek yemeye devam et sen böyle copelayarakeğitim satıp milleti dolandırmadan bu işlerden düzenli para kazanamazsın. bir gün illa batarsın minik dostum! o minik aklınla bize fikir verme
vizeni iptal ettireyim mi?Tamam kardeşim sen günlük aldığın 50 lira harclikla salam ekmek yemeye devam et sen böyle copelayarak
Altın alteknik analizle ilgili kitap yazdım kitabın bazı başlıklarını thread olarak paylaşıyım mı ister misiniz guide gibi
Başta agresiflik yapan sensin ben burda kimseyle beeflesmezken karşılıksız yardım edeyim mi diyorum böyle şeyler yazıyorsunvizeni iptal ettireyim mi?