"bu akıma bayidlim (erkek kafasıni ayağında tutan kadın fotoğrafı)

anythingmaxx

anythingmaxx

Iron
Amk ltbleri geçmişte reddedildikleri kekolarin Süper modeller tarafından moglandigi videoların altına bu "akım" bitmesin tarzı yorumlar atiyolar. Bitane de gerizekalı ltn var her yoruma kendi boktan suratını koyup i am so lucky, its over, mogged tarzı şeyler yaziyo amk ltnsi kendini as. Orospu kızlar kendini bişey saniyo geçmişte iki üç tane ltn ile çıkmışlar aldatılmışlar gerizekalı foidlerin yaptığı videoların yorumlarına bu akım bitmesin yaziyolar. O videoları yapan foidlerin de amina gotune koyiyim gerizekali foidlere özgüven veriyolar yorumlara kendi boktan suratlarini atip obur foidlerden yorum bekliyolar.

• +1
  • JFL
Reactions: StuntmanMike, orco., swaggy and 9 others
Amk ltbleri geçmişte reddedildikleri kekolarin Süper modeller tarafından moglandigi videoların altına bu "akım" bitmesin tarzı yorumlar atiyolar. Bitane de gerizekalı ltn var her yoruma kendi boktan suratını koyup i am so lucky, its over, mogged tarzı şeyler yaziyo amk ltnsi kendini as. Orospu kızlar kendini bişey saniyo geçmişte iki üç tane ltn ile çıkmışlar aldatılmışlar gerizekalı foidlerin yaptığı videoların yorumlarına bu akım bitmesin yaziyolar. O videoları yapan foidlerin de amina gotune koyiyim gerizekali foidlere özgüven veriyolar yorumlara kendi boktan suratlarini atip obur foidlerden yorum bekliyolar.
bugun okudugum en guzel seylerden biri olabilir tiktok kesfetim yarragi yedi allahtan globalde olan bi hesabim varda orda paylasim yapip birseyler yapabiliyorum sirkiyeden birsey olmaz globale acilin

• +1
  • JFL
Reactions: orco., swaggy, Furkan Sarıkaya and 3 others

• JFL
  • +1
Reactions: orco., lopaks41, swaggy and 4 others
  • +1
Reactions: swaggy, Furkan Sarıkaya, menas and 3 others

1755781568000

Allah yardımcısı olsun ayrıca cidden üzüldüm ama harbi diyom üzüldüm😢

• +1
  • JFL
Reactions: lopaks41, swaggy, Furkan Sarıkaya and 1 other person
sanki turkiyede yakısıklı erkek sayısı artıcak

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, anythingmaxx, deathisseks and 1 other person
sadece yorumlara bakın

• JFL
Reactions: swaggy and Furkan Sarıkaya
bugun okudugum en guzel seylerden biri olabilir tiktok kesfetim yarragi yedi allahtan globalde olan bi hesabim varda orda paylasim yapip birseyler yapabiliyorum sirkiyeden birsey olmaz globale acilin
1755782480342

• +1
  • WTF
Reactions: swaggy, Furkan Sarıkaya, anythingmaxx and 2 others
kral ulkenin yarisi ltn bi o kadarinin yarisida mtn bu ulkeden ne bekliyorsun atesh salih gibi adamlarin cikmasini falan mi mtn+ ustuysen ac ellerini allaha sukret anana babana tesekkur et sirkiyede yakisikli erkek orani falan artmaz sakin olun amk

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, anythingmaxx, Thrill and 2 others
kral ulkenin yarisi ltn bi o kadarinin yarisida mtn bu ulkeden ne bekliyorsun atesh salih gibi adamlarin cikmasini falan mi mtn+ ustuysen ac ellerini allaha sukret anana babana tesekkur et sirkiyede yakisikli erkek orani falan artmaz sakin olun amk
Anca giyinme şekllerini saçını falan değiştirirler

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, anythingmaxx, htbslayer and 1 other person
Anca giyinme şekllerini saçını falan değiştirirler
eger keko falansa onuda degismez ayni esseklige devam ederler eger dedugim gibi mtn ustuyseniz az bile olsa kendinizi rahata alin bu kadar buyutmenize gerek yok

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Thrill
eger keko falansa onuda degismez ayni esseklige devam ederler eger dedugim gibi mtn ustuyseniz az bile olsa kendinizi rahata alin bu kadar buyutmenize gerek yok
mtn+ değiliz:feelswah::feelswah::feelswah:

• So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya
mtn+ değiliz:feelswah::feelswah::feelswah:
adına uzuldum dostum bende mtn+ degilim ama ttden bi adam lhtn vermisti burda da kesin bir sey alamadim boyum 1.70 benimde kafaya takmamak lazim

• +1
demi amk asiri güldüm daha adini bilmiyor amk foidleri

• JFL
adına uzuldum dostum bende mtn+ degilim ama ttden bi adam lhtn vermisti burda da kesin bir sey alamadim boyum 1.70 benimde kafaya takmamak lazim
kafaya takmak lazım bro:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and deathisseks
kac yasındasın

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Resistance.
kanka foidler brutal yazıyo artık
acaba nolcak

Users who are viewing this thread

Back