BU AMINA KODUMUN FORUMUNDA NEDEN BILGILIER GATEKEEPLENIYO HERKES VE GHOSTLAR BILDIKLARINI PAYLASSA HERKES ACSNEDLEYECEK GATEKEEPLEYENLERDE ACSENDLEYEC

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
TITLE.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Arisylva, orbitalover, swaggy and 4 others
kn
knk ben zamaninda bonkörlük yapip kemik buyutme guide atmistim ama beni tasak oglani yaptilar nankor bi grubun icindeyiz..

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Arisylva, orbitalover, menas and 1 other person
bundan sonra bana bilgi verene verecegim amk, bildigim konular hakkinda post acacagim bilgi almak isteyen benim bilmedigim looksmax bilgisi vermek zorunda 0 saka

• +1
Reactions: Arisylva, Kayra139 and meynet
kn

knk ben zamaninda bonkörlük yapip kemik buyutme guide atmistim ama beni tasak oglani yaptilar nankor bi grubun icindeyiz..
seye cok tilt oldum 20 POSTLU GHOST orthodontist oneriyor amk kayit tarihi 2023 yani biliyoda amk ben burada kendi doktorumu bulmadan once ne kadar ugrasmistim amk bulmak icin sirketlere osint yaptim amk bulmadan once doktor bulmak icin post acmistim tum forum olarak kimse yazmamisti bende gatekeepliyom doktorumu estetik amacli lf2 planlayacak bir adam ama gatekeepliyom hadi amk, trnin hatta belkide dunyanin en iyi erkek burnu rhino doktorunuda keepliyorum. sac ve cilt icin mukemmel ama biraz pahali ve zahmetli bir taktik var onuda gatekeepliyorum amk ( insta gruptakiler biraz bilebilir ) veneer hakkinda herseyi biliyom neredeyse hepsini gatekeeplicem amk best eye area surgery planning ufak bir kac nokta vardi onlari ogrendikten sonra post acacaktim onlarida gatekeepliyom. bundan sonra bana bilgi verene bilgi veririm.

• +1
  • So Sad
Reactions: Arisylva, Auchelius, swaggy and 2 others
seye cok tilt oldum 20 POSTLU GHOST orthodontist oneriyor amk kayit tarihi 2023 yani biliyoda amk ben burada kendi doktorumu bulmadan once ne kadar ugrasmistim amk bulmak icin sirketlere osint yaptim amk bulmadan once doktor bulmak icin post acmistim tum forum olarak kimse yazmamisti bende gatekeepliyom doktorumu estetik amacli lf2 planlayacak bir adam ama gatekeepliyom hadi amk, trnin hatta belkide dunyanin en iyi erkek burnu rhino doktorunuda keepliyorum. sac ve cilt icin mukemmel ama biraz pahali ve zahmetli bir taktik var onuda gatekeepliyorum amk ( insta gruptakiler biraz bilebilir ) veneer hakkinda herseyi biliyom neredeyse hepsini gatekeeplicem amk best eye area surgery planning ufak bir kac nokta vardi onlari ogrendikten sonra post acacaktim onlarida gatekeepliyom. bundan sonra bana bilgi verene bilgi veririm.
Kanka sen bilirsin ama burda zaten ameliyat hakkında tirad acsan hardmaxxa girisecek got kimsede yok

• +1
Reactions: Kayra139 and MogEater
ortho ve hardmax olmadan potansiyalinin %50sini bile kullanmak zor, en azindan benim dmden konustugum kisiler icin.
Kanka sen bilirsin ama burda zaten ameliyat hakkında tirad acsan hardmaxxa girisecek got kimsede yok

• +1
Reactions: meynet and reanrao
İlla vardır kanka Tr de yasiyoz para meselesi tamamen parasi olsa çatır çatır yaptırır bence

• +1
Reactions: MogEater
Kanka sakin amk herkes gatekeepledigi icin yeni gelenler belki erisemicek bunlari ogrenmeleri cok uzun surcek sonra onlar da ayni seyi yapcak sen baya bilgisin 2 3 guzel guide yapsan gelisir suralar

• +1
Reactions: Arisylva and MogEater
Gatekeep atiyosam orospu cocuguyum

• +1
Reactions: Auchelius, MogEater and menas
seye cok tilt oldum 20 POSTLU GHOST orthodontist oneriyor amk kayit tarihi 2023
O eleman süzme pic zaten açtığı eski threadlere bak anlarsin

• +1
Reactions: MogEater
Gatekeep atiyosam orospu cocuguyum
1749195753097
roid guide?

• +1
  • JFL
Reactions: orhanhic, cakdripa, orbitalover and 4 others
bu adamın elinden tutun forumdaki bilgili arkadaşlar bi şeyler bilip de doğru düzgün uygulamaya koyan nadir insanlardan
hadi ben bilmiyom o bilmiyo şu bilmiyo ama bilenler bu adama desteklerini esirgemesin ben bu insan sayesinde ascendlicem 0 şaka bu adamı harcamayın amk

• +1
Reactions: Arisylva, Ashoimex and MogEater
Adamim icerigi direk tittle a yazmis

ben bilmiyorum arkadas
bilmedigim icin konusmuyorum
bilsem cok konusucam da
bilmiyorum kardes

ghost diye kime deniyo post atmayip lurklayan tasakli elemanlar mi

süzme malim bilmiyorum birsey öğrenmek icin geliyorum herif gatekeepliyor :feelsbadman:

• +1
Reactions: reanrao