A
ascendantwill
Platinum
Yazın deneyelim ascendleyelim bonesmash felan yazmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Genetiğim kötü degilki o kadar amacım tepe potansiyeline ulaşmak genel failolarim üst maksillam flat sanırım birde onun orbitalle olan etkisi biraz o kadardaha iyi genetiklerle doğ
KULAKLARDA FASHION FASHION FASHIONyag orani, cilt ve sac bakimi bir de fashion
YEAGERMAXXKULAKLARDA FASHION FASHION FASHION
Knk maxilla flat olmasi en büyük failo ztn bide üst maxilla flatsa alt falanda flattir mutant misin sen alt kisim prominent üst kısım flatGenetiğim kötü degilki o kadar amacım tepe potansiyeline ulaşmak genel failolarim üst maksillam flat sanırım birde onun orbitalle olan etkisi biraz o kadar
üst flat olup da alt maxillası iyi olan yok mu yanibide üst maxilla flatsa alt falanda flattir mutant misin sen alt kisim prominent üst kısım flat
İslampillYazın deneyelim ascendleyelim bonesmash felan yazmayın
Olm bi kere üst alt maxilla diye bişeymi var amk alt maxilla dediği premaxilla mi maxilla kemiği bitane zaten o da flatsa maxillan full flattir aq üst alt olayi ne demeküst flat olup da alt maxillası iyi olan yok mu yani
bilmiyorum bana 2 kısımdan oluşuyor diye söylendiOlm bi kere üst alt maxilla diye bişeymi var amk alt maxilla dediği premaxilla mi maxilla kemiği bitane zaten o da flatsa maxillan full flattir aq üst alt olayi ne demek
botbye baktım çoğu bok gibi konubotb oku orda herşey yazıyor zaten
niye kankabotbye baktım çoğu bok gibi konu
Olm oyle bisi yok bu arada maxilla direkt tek kemik değilmi aq üst flatsa alt kisminin prominent olma ihtimali yok zatenbilmiyorum bana 2 kısımdan oluşuyor diye söylendi
bilmiyorumOlm oyle bisi yok bu arada maxilla direkt tek kemik değilmi aq üst flatsa alt kisminin prominent olma ihtimali yok zaten
iki sütunu var ama ön arka degil sag ve solOlm oyle bisi yok bu arada maxilla direkt tek kemik değilmi aq üst flatsa alt kisminin prominent olma ihtimali yok zaten
bilmiyorum
Hayır olm şöyle infraların ve zygoların çıkık olabiliyor maxillan düzken öyle olunca alt macilla düz üst maxilla çıkık oluyorOlm oyle bisi yok bu arada maxilla direkt tek kemik değilmi aq üst flatsa alt kisminin prominent olma ihtimali yok zaten
Olm taamda orbitallerle maxilla farkli değilmiHayır olm şöyle infraların ve zygoların çıkık olabiliyor maxillan düzken öyle olunca alt macilla düz üst maxilla çıkık oluyor
Olm taamda orbitallerle maxilla farkli değilmi
Orbitaller maxillanın en üst kısmıOlm taamda orbitallerle maxilla farkli değilmi