Bu andan itibaren net bir duzen ve disiplin ile ascendlemeye calisacagim tavsiylerinizi yazabilirsiniz hardmaxx olmasin ona daha zaman var

A

ascendantwill

Platinum
Yazın deneyelim ascendleyelim bonesmash felan yazmayın

• +1
Reactions: Zodiac
daha iyi genetiklerle doğ

• +1
Reactions: TrustMeBro
kral softmaxle bi yere kadar biliyorsun
botb oku orda herşey yazıyor zaten

• +1
Reactions: ascendantwill, LegendaryKennen and TrustMeBro
daha iyi genetiklerle doğ
Genetiğim kötü degilki o kadar amacım tepe potansiyeline ulaşmak genel failolarim üst maksillam flat sanırım birde onun orbitalle olan etkisi biraz o kadar

• +1
Reactions: TrustMeBro
yag orani, cilt ve sac bakimi bir de fashion

• +1
Reactions: ascendantwill and TrustMeBro
Nichemaxx,Leanmaxx,debloatlamayı öğren saçlarına ve cildine iyi bak yeter

• +1
Reactions: ascendantwill and Zodiac
Genetiğim kötü degilki o kadar amacım tepe potansiyeline ulaşmak genel failolarim üst maksillam flat sanırım birde onun orbitalle olan etkisi biraz o kadar
Knk maxilla flat olmasi en büyük failo ztn bide üst maxilla flatsa alt falanda flattir mutant misin sen alt kisim prominent üst kısım flat

bide üst maxilla flatsa alt falanda flattir mutant misin sen alt kisim prominent üst kısım flat
üst flat olup da alt maxillası iyi olan yok mu yani

Yazın deneyelim ascendleyelim bonesmash felan yazmayın
İslampill:blackpill::blackpill:
Cennet cehennemin gercek oldugu bir dunyada zaten dubyada cirkinken birde hayatinin sonuna kadar cirkin oldugunu dusun over

• +1
Reactions: Zodiac
üst flat olup da alt maxillası iyi olan yok mu yani
Olm bi kere üst alt maxilla diye bişeymi var amk alt maxilla dediği premaxilla mi maxilla kemiği bitane zaten o da flatsa maxillan full flattir aq üst alt olayi ne demek

Olm bi kere üst alt maxilla diye bişeymi var amk alt maxilla dediği premaxilla mi maxilla kemiği bitane zaten o da flatsa maxillan full flattir aq üst alt olayi ne demek
bilmiyorum bana 2 kısımdan oluşuyor diye söylendi

bilmiyorum bana 2 kısımdan oluşuyor diye söylendi
Olm oyle bisi yok bu arada maxilla direkt tek kemik değilmi aq üst flatsa alt kisminin prominent olma ihtimali yok zaten

• Hmm...
Reactions: menas and Zodiac
Olm oyle bisi yok bu arada maxilla direkt tek kemik değilmi aq üst flatsa alt kisminin prominent olma ihtimali yok zaten
bilmiyorum

Hayır olm şöyle infraların ve zygoların çıkık olabiliyor maxillan düzken öyle olunca alt macilla düz üst maxilla çıkık oluyor

Hayır olm şöyle infraların ve zygoların çıkık olabiliyor maxillan düzken öyle olunca alt macilla düz üst maxilla çıkık oluyor
Olm taamda orbitallerle maxilla farkli değilmi

Attachments

• Sobo_1909_100_-_Palatine_process_of_maxilla.png
    Sobo_1909_100_-_Palatine_process_of_maxilla.png
    1.1 MB · Views: 0