Bu bisiklet koltuğu tipli piç manita buluyorsa bix nası bulamıyoz ammına koyim

Arisylva

Arisylva

True Shahanshah
Screenshot 20250729 174702

:lul:

• JFL
  • Ugh..
  • +1
Reactions: Aven, orhanhic, cakdripa and 4 others
Kız obez amk

• JFL
  • +1
Reactions: Aven, orhanhic, Furkan Sarıkaya and 1 other person
o karıya okeysen seninde olur knk

• +1
  • JFL
Reactions: Arisylva, orhanhic, Serialsuicide and 1 other person
boş thread

• +1
  • WTF
Reactions: Arisylva, orhanhic, Deleted member 131809 and 1 other person
beyler bazen böyle doğmadığıma çok şükrediyorum cidden. Yani böyle doğsaydım kendimi öldürürmüydüm acaba diye merak ediyorum cidden çok kötü bir his geliyo içime tipsiz insan görünce ama bu lavuk tipsiz ötesi.

gerçekten aklımdan böyle doğsaydım hayatım nasıl olurdu diye senaryolar geliyor.

Sizede oluyormu? Çok kötü hissediyorum Allahın böyle insan yarattığına. Kendi Dinimi Sorguluyorum Allah nasıl böyle bir insan yaratıp hayatını kendi iradesiyle kontrol etmesini bekleyebilirki? Böyle Bir İnsan nasıl yaratabilir Allah?

Ben Anlamıyorum. Lütfen bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana anlatsın biraz.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, maarda, Dwrk and 3 others
beyler bazen böyle doğmadığıma çok şükrediyorum cidden. Yani böyle doğsaydım kendimi öldürürmüydüm acaba diye merak ediyorum cidden çok kötü bir his geliyo içime tipsiz insan görünce ama bu lavuk tipsiz ötesi.

gerçekten aklımdan böyle doğsaydım hayatım nasıl olurdu diye senaryolar geliyor.

Sizede oluyormu? Çok kötü hissediyorum Allahın böyle insan yarattığına. Kendi Dinimi Sorguluyorum Allah nasıl böyle bir insan yaratıp hayatını kendi iradesiyle kontrol etmesini bekleyebilirki? Böyle Bir İnsan nasıl yaratabilir Allah?

Ben Anlamıyorum. Lütfen bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana anlatsın biraz.
dnr atmayan kaldı mı :lul:

mogs me. megamindcel

• JFL
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Dathomirian Zabrak and Zodiac

Allah yok moruk

• WTF
Reactions: reanrao
moglandım yerin dibine girdim

• +1
Reactions: orhanhic
kapalı bulmak asırı kolay ama keske benimde kız arkadaşım şişman olsaydı

şişman kız arkadaşı istiyorum

• JFL
Reactions: Zodiac
Bu lavuk keko olmasa muhtemelen ER gibi bişey olurdu ropleardı anında. Kekomaxx yaptığı için karı sikebiliyor oç

• JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer