Arisylva
True Shahanshah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
looksmatch zaten amına koyimKız obez amk
holy looksmatch
Looksmatvh manıta yaparsam h ltb falan olur towbe bısmıllahlooksmatch zaten amına koyim![]()
knk o fotoğrafya hitler sensin btw (by the way)holy looksmatch
olm böyle bir surat nasıl dünyaya gelebiliyor amk nasıl bi genetik la bu. Bunun annesini öküzmü sikti amk
kanka ben mtnim looksmatchim mtb olur kafi amkLooksmatvh manıta yaparsam h ltb falan olur towbe bısmıllah
gönder bakim merak ettimkanka ben mtnim looksmatchim mtb olur kafi amk![]()
yok sggönder bakim merak ettim
Ya htb olsaydıkanka ben mtnim looksmatchim mtb olur kafi amk![]()
dnr atmayan kaldı mıbeyler bazen böyle doğmadığıma çok şükrediyorum cidden. Yani böyle doğsaydım kendimi öldürürmüydüm acaba diye merak ediyorum cidden çok kötü bir his geliyo içime tipsiz insan görünce ama bu lavuk tipsiz ötesi.
gerçekten aklımdan böyle doğsaydım hayatım nasıl olurdu diye senaryolar geliyor.
Sizede oluyormu? Çok kötü hissediyorum Allahın böyle insan yarattığına. Kendi Dinimi Sorguluyorum Allah nasıl böyle bir insan yaratıp hayatını kendi iradesiyle kontrol etmesini bekleyebilirki? Böyle Bir İnsan nasıl yaratabilir Allah?
Ben Anlamıyorum. Lütfen bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana anlatsın biraz.
off daha iyi olurduYa htb olsaydı![]()
neden öyle dedinki şimdiyok sg
Amını siktiğimin ergen greyi Dnr diyo.dnr atmayan kaldı mı![]()
ragebait yedin knkAmını siktiğimin ergen greyi Dnr diyo.
Çokmu komiksin sen piç
Siktir git bu forumdan
cope ben ss subayiyimknk o fotoğrafya hitler sensin btw (by the way)
Allah yok morukbeyler bazen böyle doğmadığıma çok şükrediyorum cidden. Yani böyle doğsaydım kendimi öldürürmüydüm acaba diye merak ediyorum cidden çok kötü bir his geliyo içime tipsiz insan görünce ama bu lavuk tipsiz ötesi.
gerçekten aklımdan böyle doğsaydım hayatım nasıl olurdu diye senaryolar geliyor.
Sizede oluyormu? Çok kötü hissediyorum Allahın böyle insan yarattığına. Kendi Dinimi Sorguluyorum Allah nasıl böyle bir insan yaratıp hayatını kendi iradesiyle kontrol etmesini bekleyebilirki? Böyle Bir İnsan nasıl yaratabilir Allah?
Ben Anlamıyorum. Lütfen bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana anlatsın biraz.
Allah yok moruk
Kafir bekle senAllah yok moruk
Katılıyorum
isteyen istediğini yapar burası looksmax.orgboş thread
Lan evini bulup patır patır sikeceğim seni amk yeter artık moglandım yazmamoglandım yerin dibine girdim