bu çiğ et aptallığı ne zaman sona erecek

Dr. Mog

Dr. Mog

Ascension 2026
Çiğ et meraklıları TikTok çılgınlığına kapılmış mutfak aptalları. Elbette, tartar işi bilen biri tarafından hazırlanıp et temizse değeri vardır. Bir domuz alıp çiğ yemek pervasız ve cahilcedir. Bakteriyel riski küçük bir vitamin artışı için görmezden gelmek saçmadır.

Domuz alıp çiğ çiğ yiyenleri görüyorum, aptallığınız yüzünden suratınıza yumruk atmak istiyorum. Dürüst olmak gerekirse, eğer bu kadar aptalsanız, bunun için ölmelisiniz. Ama içinde bakteri vb. olduğunu inkar ediyorlar. Ve her şeyin belki de %0,1 daha fazla A vitamini için olduğunu söylüyorlar.

• +1
Reactions: sashaaa, maarda, kurdistan and 4 others
Goatis, manmade, iqcell= raw meat enjoyer.

• +1
Reactions: sexisdeath, kurdistan, pashanimair and 2 others
where are you from nigga

• +1
Reactions: kurdistan and Auchelius
  • JFL
Reactions: jauscope, kurdistan, Trenmaxx1 and 3 others
sen niye türkçe konusuyon amk

• JFL
Reactions: growthplatessss111, jsbera, Deleted member 69834 and 4 others
Çiğ et meraklıları TikTok çılgınlığına kapılmış mutfak aptalları. Elbette, tartar işi bilen biri tarafından hazırlanıp et temizse değeri vardır. Bir domuz alıp çiğ yemek pervasız ve cahilcedir. Bakteriyel riski küçük bir vitamin artışı için görmezden gelmek saçmadır.

Domuz alıp çiğ çiğ yiyenleri görüyorum, aptallığınız yüzünden suratınıza yumruk atmak istiyorum. Dürüst olmak gerekirse, eğer bu kadar aptalsanız, bunun için ölmelisiniz. Ama içinde bakteri vb. olduğunu inkar ediyorlar. Ve her şeyin belki de %0,1 daha fazla A vitamini için olduğunu söylüyorlar.
Bunlar genellikle çiğ böbrek yemiyor mu hiç domuz yiyeni görmedim

steak tartare ve carpaccio dışında çiğ et yiyen dümdüz gerizekalıdır

primal diet iq konusunda litmus testtir.

• Hmm...
Reactions: jauscope