evexoria
2x15
threadlerini illa görmüşsünüzdür
@truefoidslayerpqoqo
@truefoidslayerpqoqo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
git postlarına bak çocuğun türkbu kim olm
Çok sigma adamthreadlerini illa görmüşsünüzdür
@truefoidslayerpqoqo
bu elemanın sağlıklı görünmediğini belirtmiştik sanırım
elemanın ismi çok uzun etiketlemeye üşendim dostum yemek falan ye cidden hiç sağlıklı görünmüyorsun
kadınların kemikli erkekleri seçme sebebi aslında beynin onları sağlıklı ve yüksek testesteronlu diye düşünmesi
senin durumunda ise durum tam aksi yönde yani dışardan hiç bir türlü güzel durmuyor direk sağlıksız ve yetersiz beslenme gibi duruyor ve emin ol kadın beyni evrimsel olarak bunu hiç ilgi çekici bulmaz
yağlı boneless bi adamın bile appealı senden fazladır muhtemelen
alay gibi algılama öneri gibi algıla cidden amacım o çünkü
Çok sigma adam
Biraz Abartmışşsın o yaglı adam daha appealidir ama diğer kısımlarda katılıyorumbu elemanın sağlıklı görünmediğini belirtmiştik sanırım
elemanın ismi çok uzun etiketlemeye üşendim dostum yemek falan ye cidden hiç sağlıklı görünmüyorsun
kadınların kemikli erkekleri seçme sebebi aslında beynin onları sağlıklı ve yüksek testesteronlu diye düşünmesi
senin durumunda ise durum tam aksi yönde yani dışardan hiç bir türlü güzel durmuyor direk sağlıksız ve yetersiz beslenme gibi duruyor ve emin ol kadın beyni evrimsel olarak bunu hiç ilgi çekici bulmaz
sağlıksal sorunun falan mı var yoksa az mı yemek yiyorsun sadece? doktora gözükmen iyi olur çünkü ben ilk kez hayatımda bu kadar zayıf birini gördümBiraz Abartmışşsın o yaglı adam daha appealidir ama diğer kısımlarda katılıyorum
Öyle çok zayıf değilim 56 flnımsağlıksal sorunun falan mı var yoksa az mı yemek yiyorsun sadece? doktora gözükmen iyi olur çünkü ben ilk kez hayatımda bu kadar zayıf birini gördüm
Spora başla ak velediÖyle çok zayıf değilim 56 flnım
Psl otistiği + şizothreadlerini illa görmüşsünüzdür
@truefoidslayerpqoqo
8 pslden fazla 10psl direktPsl otistiği + şizo
bu elemanın sağlıklı görünmediğini belirtmiştik sanırım
Hepimizin sonuazıcık daha luksmex kafaya takarsak bizimde sonumuz boyle olucak
Puhahahahaha8 pslden fazla 10psl direkt![]()
Puhhahahaah sizO değil meth ın etkisiPsl otistiği + şizo