Eren151
Iron
Hormonları sikip atıyor kasaptan aldıgınız tavuklar gidin köye bi cig tavuga rengi kasaplardaki gibi beyazmı tavuk bu saatten sonra benim için bitmistir biti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
istersen yarragimi yiyebilirsin protein acisindan zengin ve vitamini bolHormonları sikip atıyor kasaptan aldıgınız tavuklar gidin köye bi cig tavuga rengi kasaplardaki gibi beyazmı tavuk bu saatten sonra benim için bitmistir biti.
Amini yerimistersen yarragimi yiyebilirsin protein acisindan zengin ve vitamini bol
gay misin birader sen tavuk yiyince hormonlarin bozuluyo falan ne is nonos mu olacanAmini yerim
Salakmisin la git az arastir fazla kasap tavugun etkilerine kucuk yasta fazla yiyen cocuklarda gogus sarkmasi oluyor hormon bozukluğu dediğimde fazla östrojengay misin birader sen tavuk yiyince hormonlarin bozuluyo falan ne is nonos mu olacan
Tavuk ostrojen bazli bir besinistersen yarragimi yiyebilirsin protein acisindan zengin ve vitamini bol
ben yıyom memem sarkmadı memesı sarkan dusunsunSalakmisin la git az arastir fazla kasap tavugun etkilerine kucuk yasta fazla yiyen cocuklarda gogus sarkmasi oluyor hormon bozukluğu dediğimde fazla östrojen
afiyet pmpben yıyom memem sarkmadı memesı sarkan dusunsun
hindi eti deneyebilirsin dana etinin muadili gibi bisey tadida iyine yicen kanki
Kür süreci ile ilgili bilgilendirme tiradi beklıyorum hocamafiyet pmp
Tadi kotu yahindi eti deneyebilirsin dana etinin muadili gibi bisey tadida iyi
Bunun mu tadi kötü harika bisi hem 22 g protein 60 tl 2 tane al bide yanina carb harika mukemmel guzel suyunu süz amaTadi kotu ya
şuan tavuk yenmez köylerden getirtirsen ayrı, fazla ve düzenli yiyince östrojende oynama yapıhor ciddi sekildeBen dana kuşbasiyla kıyma yiyom genelde tavukdada hormon falan yok dogal secilim yaptilar ondan öyle hormonun parasini tavuk cikarir mi sizce amk bassalar bassalar danaya basarlar hormonu oyle bile kârlı olcagi muamma
Kilosu 300 küsür git al kızart ye daha mantıklıBunun mu tadi kötü harika bisi hem 22 g protein 60 tl 2 tane al bide yanina carb harika mukemmel guzel suyunu süz ama