Bu doğru olabilir mi?

Ameliyat Masası

Ameliyat Masası

Dying on a Surgery Table is a bliss
Bir kanal keşfettim burada BoTB threadlerinde gezinirken, kanal adı: Delsarte, Alexander, Masoero, You

Buradaki kişinin dediğine göre doğru postür sağdaki gibi olmalı ve kendisi bu postürü uyguladığında böyle gözüküyor.
Ekran grnts 2026 01 31 031828
Ekran grnts 2026 01 31 031812

bu abinin nedense orgda baya seveni de var onu da ekleyeyim tek bi yerde öneri olarak karşıma çıkmadı.
Fikriniz ne? böyle dolaşan ve inanılmaz iyi gelişmiş bir yüzü olan tanıdığınız oldu mu?
yani ben istesem de böyle dolaşmak istemem çünkü adam gobline benziyor böyle mk

Last edited:
  • +1
Reactions: growthplatessss111, Deleted member 277275, Orcairis and 3 others
olum bu lavuğu 3 yıl önce keşfetmiştim anılarrım geldi

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, Auchelius and 3 others
olum bu lavuğu 3 yıl önce keşfetmiştim anılarrım geldi
ne düşünüyorsun aga? adamın postür gördüğümden çok farklı geldi gözüme ama hyatımda da böyle postürlü kimseyi tanımadım

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, Orcairis and 3 others
ne düşünüyorsun aga? adamın postür gördüğümden çok farklı geldi gözüme ama hyatımda da böyle postürlü kimseyi tanımadım
Lol oyna postur oyle olur en sonunda

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, iwishiwastaller, Deleted member 277275 and 2 others
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, stacyworshipper and 1 other person
Lol oyna postur oyle olur en sonunda
bu çarşamba MANYAKSAL aram şamata update geliyor soru işareti pinginin hasar attığı augment geliyor amk efsanevi olacak

• +1
  • Woah
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, flows5991 and 2 others
  • +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, Ameliyat Masası and 1 other person
Postür cope

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, flows5991 and 3 others
Olabilir benim postürde bozuk yüzüm gelişmiş

Last edited:
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, Auchelius and 1 other person
Bir kanal keşfettim burada BoTB threadlerinde gezinirken, kanal adı: Delsarte, Alexander, Masoero, You

Buradaki kişinin dediğine göre doğru postür sağdaki gibi olmalı ve kendisi bu postürü uyguladığında böyle gözüküyor.
View attachment 4600572View attachment 4600573
bu abinin nedense orgda baya seveni de var onu da ekleyeyim tek bi yerde öneri olarak karşıma çıkmadı.
Fikriniz ne? böyle dolaşan ve inanılmaz iyi gelişmiş bir yüzü olan tanıdığınız oldu mu?
knk postur oyle olduktan sonra nolcak ki

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Ameliyat Masası
knk postur oyle olduktan sonra nolcak ki
benle alakası yok da merak ettiğim bu postür geekleri var ya postür yüz gelişimine etki ediyor mu mevzusundnaydı meraktan açtığım bir posttu yani

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, why not me? and 1 other person
benle alakası yok da merak ettiğim bu postür geekleri var ya postür yüz gelişimine etki ediyor mu mevzusundnaydı meraktan açtığım bir posttu yani
bu yaştan sonra pek bir etki edeceğini düşünmüyorum

• +1
bu yaştan sonra pek bir etki edeceğini düşünmüyorum
ya bu yaşı bırak zaten 14 yaşından sorna bile bi bok olmaz. genel araştırma gibi bir şey yapyıordum kendi kendime

• +1
ya bu yaşı bırak zaten 14 yaşından sorna bile bi bok olmaz. genel araştırma gibi bir şey yapyıordum kendi kendime
ttde çok görüyodum jordan falanda böyle diyolar da cope

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Ameliyat Masası
ttde çok görüyodum jordan falanda böyle diyolar da cope
okdr ümitsizliğe kapıldım ki amk çok araştırdım zamanında işte de tek çare ameliyat ya

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, jsbera and 1 other person
okdr ümitsizliğe kapıldım ki amk çok araştırdım zamanında işte de tek çare ameliyat ya
Dozu kacirmadan takmak gerekir kendi yolunu çiz ondan sonra azimle devam et bence yoksa araya düşünceler girince umidini kaybetmeye başlıyorsun

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası and Deleted member 277275
Dozu kacirmadan takmak gerekir kendi yolunu çiz ondan sonra azimle devam et bence yoksa araya düşünceler girince umidini kaybetmeye başlıyorsun
sağ ol king sağlam hopefuel

• Love it
  • +1
Reactions: Thrill and jsbera

Orosbu çocuğu paddy pimblett gibi domalmis bu nasıl postur amk

• JFL
Reactions: Auchelius, Trenmaxx1, szenn and 2 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası and hanma lover
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, stacyworshipper, Ameliyat Masası and 1 other person

JORDAN BARRETİN postür böyle diyolardı
benim kuzen var bi tane postürü JORDAN BARRET gibi yüzü de JORDAN BARRETİ andırıyo alakası var mıdır bilmiyorum ama maksillası DEV gibi yani

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and Ameliyat Masası
JORDAN BARRETİN postür böyle diyolardı
benim kuzen var bi tane postürü JORDAN BARRET gibi yüzü de JORDAN BARRETİ andırıyo alakası var mıdır bilmiyorum ama maksillası DEV gibi yani
Çok benzetemedim onun postüre ama

• +1
Reactions: Thrill and growthplatessss111
Çok benzetemedim onun postüre ama
tiktokta vidyo görmüştüm jb'nin postür böyle diyordu yanlış hatırlıyor olabilirim
genel olarak bahsettiğim kişinin de jb'nin de fiziği da postürü de boyu da benziyor bana öyle gelmiş olabilir

• +1
1769967912595

@Ameliyat Masası

• +1

Users who are viewing this thread

Back